2011 Şubat Anneleri

Havalardan herhalde bir kapalı bir açık sabahtan o kadar kötü yağmur vardiki öğlende sanki hiç birşey yokmuş gibi yağmur dindi ve güneş açtı

BEBEK İÇİN GEREKENLER:

- Bebeğinizin içinde uyuyabileceği bebek beşiği

- Yatak takımları

- Yumuşak bir battaniye

- Bebek arabası veya ana kucağı

- Varsa arabanız için bebek oturağı

- Bebeğin yıkanması için küvet

- Bebeğin banyosu için havlu, özel sabun ve şampuan

- Altını değiştirirken sereceğiniz kalınca örtü yada ince bir minder

- Bebek bezleri ve altını temizlemek için kremli mendiller, pudra

- Bebeği biberonla beslayecekseniz şişe, emzik gibi malzemeler

Bebeğiniz için gereken giysiler:

- 6-8 adet geniş yakalı fanila, 8 tulum, en az 2 hırka, 2 pijama, 3-4 çift yumuşak çorap, bebek başlığı yada şapka, bebek eldiveni, hava soğuk ise yünlü dış giysi

GEZİNTİ VE TAŞIMA İHTİYAÇ LİSTESİ

Puset; kolay açılıp kapanabilen hafif
Kanguru; Bebek 1,5 aylık olduğundan itibaren kullanılmaya başlanır.
Port bebe; Bebek doğduğundan itibaren kullanılır.
Malzeme çantası; Bebeğin eşyalarının içine rahatlıkla sığabileceği şekilde olmalıdır.
Ana kucağı; Sallanan, Titreşim ve Müzikli [/COLOR]

zemuszemusannişlerrrrrr tünaydın size
ben geciktim annemle evimi temizledikte
nasılsınız bugün bakalım

Mimix bugün kontrole gitmişsin galiba canım geçmişi hiç okumadım gözünaydın bir kızçemiz daha oluyormuş

kızlar ben gün araba aldım doğumdan sonra evle iş arası gidip gelmem gerekecek diye bakıyorduk bugünde aldık inş. hayırlısı olur

nesli 81 araban hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız güzel günlerde kullan canım.
Çağlayan neden keyfin yok arkadaşım?
Bir de portbebe ne demek?

çağlayancım bebeğin tepikledimi meak ettim..

Varla yok arası birşeyler yaptı ama hiç anlamadım canım.Ama iyi galiba bu hareketlerden bunu anladım

kızlar ben gün araba aldım doğumdan sonra evle iş arası gidip gelmem gerekecek diye bakıyorduk bugünde aldık inş. hayırlısı olur

Hayırlı olsun canım.Kazasız belasız iyi günlerde kullan Araba bizim şu anki dönemimizde en lazım olan şey otobüslerle işe gidip gelmek çok zor oluyor.

biz bebişe araba alırken millet kendine araba alıozemuszemuszemuszemus hayırlı olsun şekerim kazasız belasız günlerde kullan inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…