2011 Şubat Anneleri

nesli 81 araban hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız güzel günlerde kullan canım.
Çağlayan neden keyfin yok arkadaşım?
Bir de portbebe ne demek?

Bilmiyorum ki canım akşam kızçe biraz üzdü işte biliyorsun bugünde var üzerimde bir tatsızlık sen nasılsın

kızlar ben gün araba aldım doğumdan sonra evle iş arası gidip gelmem gerekecek diye bakıyorduk bugünde aldık inş. hayırlısı olur

nesli hayırlı olsun canım güzel günlerde kullanın inşallahalkisalkisalkis

ayy darısı başıma hafta sonu kışlık halılarımı serecez annemle beraber inş fazla yorulmam

fazla yorma güzelim sakın kendini Allah'tan annemle karşılıklı evlerde oturuyoruzda çok yardımı dokunuyor bana insanın annesi gibisi yok vallaha opuyorumnanaktan

nesli kazasız belasız günlerde kullan canım
inşallah darısı bizim başımıza diyelim
caglayan bende aynı bir uykum varki kafamı koysam uyurum

yavaş yavaş yaparım benimde annemle aramda bi apartman var hatta onların yatak odasını benim pencereleri net görüo opuyorumnanaktan

yavaş yavaş yaparım benimde annemle aramda bi apartman var hatta onların yatak odasını benim pencereleri net görüo opuyorumnanaktan

desene biz ikimiz çok şanslıyız canım annişlerimiz yanımızda uzakta olanlarada Allah sabır versin inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

desene biz ikimiz çok şanslıyız canım annişlerimiz yanımızda uzakta olanlarada Allah sabır versin inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

amiin canım ramazan boyunca hastaydım yemek yapamadım hep onlardaydık sonra yemek yapar çağırır gidemesem bile kardeşimle gönderir iyiki annem yakınımda kaynanam uzakta

amiin canım ramazan boyunca hastaydım yemek yapamadım hep onlardaydık sonra yemek yapar çağırır gidemesem bile kardeşimle gönderir iyiki annem yakınımda kaynanam uzakta

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 aynen benim içinde geçerli

Son düzenleme:
ne güzeel kaynanayla iyi geçinmek canım ya tahtaya vur değişmesin

evt cnm değmesin evin tek oğlu tek kzı olunca iyi anlaşılıyor kendi annem gibi görüyorum benden izinsiz hiç bişi yapmaz muhakka danışır bana cok kültürlü biri hep beni uyarır benm bir hatam olursa muhakka uyar beni der cok seviiyorum onu

Allah nazarlardan saklasın canım aman hiç bozulmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…