nesli 81 araban hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız güzel günlerde kullan canım.
Çağlayan neden keyfin yok arkadaşım?
Bir de portbebe ne demek?
kızlar ben gün araba aldım doğumdan sonra evle iş arası gidip gelmem gerekecek diye bakıyorduk bugünde aldık inş. hayırlısı olur
ayy darısı başıma hafta sonu kışlık halılarımı serecez annemle beraber inş fazla yorulmam
nesli hayırlı olsun canım güzel günlerde kullanın inşallahalkisalkisalkis
fazla yorma güzelim sakın kendini Allah'tan annemle karşılıklı evlerde oturuyoruzda çok yardımı dokunuyor bana insanın annesi gibisi yok vallaha opuyorumnanaktan
yavaş yavaş yaparım benimde annemle aramda bi apartman var hatta onların yatak odasını benim pencereleri net görüo opuyorumnanaktan
desene biz ikimiz çok şanslıyız canım annişlerimiz yanımızda uzakta olanlarada Allah sabır versin inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
desene biz ikimiz çok şanslıyız canım annişlerimiz yanımızda uzakta olanlarada Allah sabır versin inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
bnmde kayınvalidem yanımda alt katımda benimde o yapıor kızlar saolsun eşimle ikisi bana iş bırakmıyorlar guclubacismile
bnmde kayınvalidem yanımda alt katımda benimde o yapıor kızlar saolsun eşimle ikisi bana iş bırakmıyorlar guclubacismile
amiin canım ramazan boyunca hastaydım yemek yapamadım hep onlardaydık sonra yemek yapar çağırır gidemesem bile kardeşimle gönderir iyiki annem yakınımda kaynanam uzakta
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 aynen benim içinde geçerli
ne güzeel kaynanayla iyi geçinmek canım ya tahtaya vur değişmesin
iskenderundalar dedin diimi benimkilerde mersinde zemuszemuszemuszemuszemuszemus yakınlar alkisalkisalkis
evt cnmdeğmesin evin tek oğlu tek kzı olunca iyi anlaşılıyor kendi annem gibi görüyorum benden izinsiz hiç bişi yapmaz muhakka danışır bana cok kültürlü biri hep beni uyarır benm bir hatam olursa muhakka uyar beni der cok seviiyorum onu
Allah nazarlardan saklasın canım aman hiç bozulmasın
Mimix bugün kontrole gitmişsin galiba canım geçmişi hiç okumadım gözünaydın bir kızçemiz daha oluyormuş
kızlar ateşölçer aldınızmı neyi tavsiye ediyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?