2011 Şubat Anneleri

selam kızlar teknik yetersizlik nedeni ile bir kaç gündür yoktum

ben yokken çookk ilerlemişsiniz valla hepsini okıuyamadım

s3nna maşallah bebişineeee valla benimkide çok hareketli hemde daha şimdiden dışardan belli oluyor hareketleri bakalım bizimde 10 günümüz kaldı çabuk geçsede bizde görsek

nurçıum kolay gelsin yavaş yavaş yap yorma kendini emi

dillerim lalcım
hoşgeldinnn a.s.

bebeğin cinsiyetii belli oldu mu canım

ayy yookk maalesef daha belli olmadı.işte gitmedik ondan sonra doktora randevumuz 25inde ayrıntılı ultrasona giricez.sabırsızlıkla bekliyoruz.

konuşuyoruz şimdi babamızla birlikte bebeğimize bilmiyoruz ya çocuğumuz bebeğimiz kuzumuz falan filan diyoruz çok komik oluyo ne dicemizi bilemiyoruz sempatiksalakcinni

saol canım...hoşgeldin valla kayboldun resmen....naptın gittin mi tekrar doktora belli oldu mu cinsiyetiniz....zemuszemus

ayın 25ini bekliyorum

bu arada sizler aşınızı oldunuzmu.sağlık ocağına gittiğimde sonuçların çıksın öyle yapalım demişlerdi.sonuçlar çıktı gittim denetmen gelmiş aşıları buzdoılabını falan denetliolarmış 2 gün sonra yapalım demişti cuma gel demişti cuma gidemedim pazartesiye kaldı

sudenur bazen bendede oluyor uzun bir zaman hareket etmediği oluyor

istersen uzan yarım saat falan hareketsiz yat ozaman hareketleniyor muhtemelen uyuyordur.tatlı bişi de yiyebilrsin ama hareetsiz durursan o uyanır zaten

dün tvde doktor anlattı bebekler doğduklarında genelde gündüzleri uyur geceleri uyanırlar ya onun nedeni anne karnında gündüz hareket ettiğimzde yürüdüğümüzdde bebekler sallandıkları için uykuları gelir ve uyurlarmış.gece yattığımızdada durdukları için uyanırlarmış böyle bir düzende 9 ay yaşadıkları için doğduklarındada aynı düzeni sürdürürlermiş.

Günaydın kızlar
Çok kötü kabus dolu bir gece geçirdim
Rüyamda bebeğin kafasının birazı dışarı çıkmıştı elimle geriye ittirdim
biraz sonra kanla beraber yine kafasının birazı dışarı çıktı ıkınma gibi birşey geldi bi baktım bebek tamamen dışarı çıktı mosmordu
ölü doğum yapmıştım babasına bağırdım hemen çekyatın heryeri kan içinde
hortumunu kesip benden taraftakini bağladık hemen bebeği poşete koyup dr a doğru yola çıktık çok kötüydü ya gerçek gibiydi ağlaya ağlaya mahvoldum eşim hıçkırıkla ağlarken uyandırmış:gitme:
Allahım kimseye böyle acılar yaşatmasın
Hala etkisindeyim ya

Dünde dip temel temizlik yaptım hastalığım geçer gibi olmuştu bugün yine başladı heryanım tutulmuş ellerim şişmiş ağrıyor çok kötüyüm anlayacağınız
Birde bebeğini kaybeden arkadaşı okudum çok etkilendim:gitme:
Umarım hepiniz iyisinizdir geçmişin hepsini okumam mümkün olmadı.
Şimdilik öptüm sizleri

çağlayandan haberi olan varmııı kaç gündür hiç girmiyor rahatsız filan değildir umarımm

çağlayanın ismi aktif değil
birde altında emailinin aktivasyonu bekleniyor yazıyor?
ne olduki acaba???

Kızlar şurdaki odalar harika bi baksanıza
Odda; çocuk odası, genç odası, bebek odası, bebek odası aksesuarları ve bebek tekstili

Dillerim lalcim bana bebiş erkek gibi geliyor ama
kız da göstermiyor diyorlar hayırlısı artık ama cidden cok merak ediyorum

ben aşımı yaptırdım birkaç gün önce
önümüzdeki ay 2.doz yapılacak

sudenur suan bebeklerimizin haraketleri çok düzensiz
kafana takma bence

hiii fns hayırdır inşallah o nasıl bir rüya öyleee

muhtemelen yoruldun hastaydın zaten ateşin falan çıktı galiba baksana hayra yoralım rüyalar tersine çıkar derler.yormayın arkadaşlar kendinizi yaaa baksanıza sonra acıısı çıkıyor.

s3nna valla herkes bir yorum yapıyor ve kız erkek oranı eşitlendi gibi ama doktor sanki erkek gibi dedi sağlık ocağındaki bu kız gibi dedi ayyy bilemedim bende

rumuz : himeros
muş canım yasese arkadaşımız yazmış
karnında ölmüş bebeği sanırım
çok etkilendim yaa:gitme::gitme:

evet lal sanırım tespitin doğru
eşimde çok kızdı bir daha temizlik yapmak yok ne diye çalışıyoruz kadın tut gitsin dedi
hemde hastalıgım yeniden başladı
sabaha kadar bi sağa bi sola döndüm durdum
bu bana ders olsun birdaha asla yormayacagım kendimi bukadar

böyle kötü rüyayaları çok önemsememek lazımmış canım ya düşünme artık ve yorgunluk hastalık çok etkilio galiba zaten hassas dönemlerdeyiz bi de bünye zayıf olunca aklımıza olup olmadık şeyler gelio gecede rüyalarını görüyoruz....bencede tut bi kadın rahat edersin temizliğe harcadığın zamanıd kızınlar geçirirsin bol bolopuyorumnanaktan

bende irili ufaklı bir çok rüya görürüm ama eskisinden daha az önemsiyorum hiç üstünde durmuyorum yoksa çok etkileniyor insan

ya aslında düzenli aldığım kadınım var benim ama bu hafta çağırmadım boşuna para gitmesin ev okadarda kirli değil diye ama hata etmişim anladım
evet bebeişim hareket ettikçe rahatlıyorum
Allahım kimseyi evladıyla terbiye etmesin rüyası bile çok zor
bide ablam 24. haftada ilk bebeğini erken doğumda kaybetmişti ben ozman genç kızdım ve hep onun yanındaydım okadar çok etkilenmişimki şimdi bile bu zamanlardan korkuyorum
7. aya bir girsek baya rahatlayacağız ama

kızlar ben yatıyorum sürekli çünkü ara ara lekelenme tarzı kanamam oluyor, doktorlar bişi yok desede çok korkuyorum nete giremiyorum yasese ye çok üzüldüm...

dualarınızı kızımdan ve benden esirgeöeyin,Allah a emanet olun...

az sıkın dişinizi kızlarrr 6. aya geldik değilmi biz şimdi ucundan bucağından ayy bişi kalmadı yaaaa nasıl heyecan bu Allah ım

birde son 3 ay beslenme için en önemli aylarmış artık bu son 3 ayda bebek bütünüyle oluştuğu için organların tam gelişimi sağlanıyormui ve beslenmemize bu aylarda daha çok önem göstermemiz gerekmiş.alınan kilolar artık bebeğin büyümesinde ve gelişmesinde etkili oluyormuş.vitamin ve besin değeri yüksek şeyleri yemeye dikkat etmek lazım.

ya bide bu arada benim karnım büyüdükçe boyum kısalıyo gibime geliyo pööff banamı öyle geliyor sizinde öyle hissettiğiniz oldumu hiç.fotoğrafımı koydum bu arada göbişler kısmınaaa

ayyy yasese ye ne olduuuubilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…