- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
slm kızlar nasılsınız bugün annemle babam gitti(
annem saolsun gitmeden bütün dolaplarımı indirdi temizledi.bi süpürüp silme kalmıştı bugün de eşimle süpürüp sildik biz de artık bahar temizliğimiz bitmiş oldu sonunda:))
haftaya da kardeşim gelcek inş o da 2 hafta falan kalcak sonrada bayram zaten kayınvalidemler gelcek :S beni yalnız bırakmıyolar anlıycağınız :) o zamana kadar da zaten 7. aya girmiş olcaz allahın izniyle
cnm allah kavuştursdun ne güzel en azından yanlız değilsin ben tekim gerçi saolsun kayınvaldemler var ama anneminde olmasını isterdim olsun sağlık olsun artık bak sana yazarken oğluşum çok kıpırdadı teyzesi sizi çok sevdik :)kızınla ona göre bide hemşeriyizzzz
bnmde halılarımı yıkadı kayınvaldem allah razı olsun herşey temiz ama işte süpürüp silme gibi rutin işler var bide bayram öncesi perdeler yıkanır okadar onuda eşim asar:)hayırlısyla 7.ayımıza girsek sanırım artık 6 diyoruz dimi yani sizin kesin 6da kağan kocateğpeye göre bizim bile 6artık zemuszemus
aynı şekilde benim kızda valla tepikliyip duruyo hemşerisini görünce :)) benim kayınvalidemlerden hiç hayır yok bakalım nolcak gelince biz 6 nın içindeyiz ama 26. haftada heralde 7. aya başlıycaz
inşallah allah sağılıkla bebeğini kucağına almayı nasip eder canım ela suda çok güzel bir isim kızım olsaydı bende ela koyacaktımkaydirigubbakcemile3
slm canım bizler iyiyiz sen nasılsın bende geçmişi okuyordum oku oku anca bitirebildimkaydirigubbakcemile3[/QU
,,
şükür bnde iyiyim güzelim amma çok birikmiş sayfa demi kaydirigubbakcemile3
aynen öyle canımya sayfaları oku oku bitmiyo maalesefkaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar
dün oğlumla randevumuz vardı
minik oğlum 600 gr , 30 cm olmuş
ve inanılmaz hareketliydi.Doktorum bile çok hareketli, ilerde böyle olursa yandın dedi aklinialirimsmile
buarada doktor ultrasonla bakarken oda doktor nereye göötürse cihazı oraya tekme atıyor
aklı sıra oyun oynuyordu bizle gül gül öldük.Tekmeleri online izleyip hissetmek acaip zevkliydi.
Allahıma şükür herşey yolunda.Çok mutlu olduk babasıyla yerimseniben
yesin teyzesi onu kocaman olmuş maşallahbi doğsun ısırıyım poposunukaydirigubbakcemile2 ayyy sena şimdi ikimizinde oğluşu olacak kanki olurlar artık:içelim:
slm kızlar nasısınız
bizde iyiyiz canım sen nasılsın bebişin nasıl neler yapıyosunuz
annişler kocaman selamlar size opuyorumnanaktan
2 gündür giremedim siteye haliyle geçmiş uzamaış gitmiş bu yüzden okuyamadım umarım tüm annişler iyidir,hasta olanlara bol bol şifa diliyorum.
nasılsınız bakalım?sositososito
hoşgeldiniz selincimmm
kızlar ben artık kaçiim hepinizi öpüyoruz bebişlere ve kendinize ii bakın byyyy
annişler kocaman selamlar size opuyorumnanaktan
2 gündür giremedim siteye haliyle geçmiş uzamaış gitmiş bu yüzden okuyamadım umarım tüm annişler iyidir,hasta olanlara bol bol şifa diliyorum.
nuryasemin çok şükür bizde iiz cnm bakınıyoruz öle teyzoşlara:)
maşalalh bizim yaramaz erkekler kıpır kıpırlar Allah neşelerini sıhatleini daim eylesin inş
hoşgeldin canım bizler iyiyiz bebişinle sen nasılsın
Günaydın kızlar
Çok kötü kabus dolu bir gece geçirdim
Rüyamda bebeğin kafasının birazı dışarı çıkmıştı elimle geriye ittirdim
biraz sonra kanla beraber yine kafasının birazı dışarı çıktı ıkınma gibi birşey geldi bi baktım bebek tamamen dışarı çıktı mosmordu
ölü doğum yapmıştım babasına bağırdım hemen çekyatın heryeri kan içinde
hortumunu kesip benden taraftakini bağladık hemen bebeği poşete koyup dr a doğru yola çıktık çok kötüydü ya gerçek gibiydi ağlaya ağlaya mahvoldum eşim hıçkırıkla ağlarken uyandırmış:gitme:
Allahım kimseye böyle acılar yaşatmasın
Hala etkisindeyim ya
Dünde dip temel temizlik yaptım hastalığım geçer gibi olmuştu bugün yine başladı heryanım tutulmuş ellerim şişmiş ağrıyor çok kötüyüm anlayacağınız
Birde bebeğini kaybeden arkadaşı okudum çok etkilendim:gitme:
Umarım hepiniz iyisinizdir geçmişin hepsini okumam mümkün olmadı.
Şimdilik öptüm sizleri
çağlayanın ismi aktif değil
birde altında emailinin aktivasyonu bekleniyor yazıyor?
ne olduki acaba???
Kızlar şurdaki odalar harika bi baksanıza
Odda; çocuk odası, genç odası, bebek odası, bebek odası aksesuarları ve bebek tekstili
yaseseye bişey olmadı çok şükür.ayyy yasese ye ne olduuuubilmiyorumkismile
sağol canım sen nasılsınannişler kocaman selamlar size opuyorumnanaktan
lal geçen de yazdım da görmedin aslında amniyosentez yaptırdığın yerden kesin cinsiyeti öğrenebilirdin kromozom haritası var onların elinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?