2011 Şubat Anneleri

sağlı sollu bakın sen dikkatini çekmemiştir bir kaç tane dükkan var öyle büyüklü küçüklü

slm kızlar nasılsınız bugün annemle babam gitti (
annem saolsun gitmeden bütün dolaplarımı indirdi temizledi.bi süpürüp silme kalmıştı bugün de eşimle süpürüp sildik biz de artık bahar temizliğimiz bitmiş oldu sonunda:))
haftaya da kardeşim gelcek inş o da 2 hafta falan kalcak sonrada bayram zaten kayınvalidemler gelcek :S beni yalnız bırakmıyolar anlıycağınız :) o zamana kadar da zaten 7. aya girmiş olcaz allahın izniyle

cnm allah kavuştursdun ne güzel en azından yanlız değilsin ben tekim gerçi saolsun kayınvaldemler var ama anneminde olmasını isterdim olsun sağlık olsun artık bak sana yazarken oğluşum çok kıpırdadı teyzesi sizi çok sevdik :)kızınla ona göre bide hemşeriyizzzz
bnmde halılarımı yıkadı kayınvaldem allah razı olsun herşey temiz ama işte süpürüp silme gibi rutin işler var bide bayram öncesi perdeler yıkanır okadar onuda eşim asar:)hayırlısyla 7.ayımıza girsek sanırım artık 6 diyoruz dimi yani sizin kesin 6da kağan kocateğpeye göre bizim bile 6artık zemuszemus

ben hala başlamadım birşeyler almaya ohaoldumsmile

ablam yapmış bir sürü alışveriş alt açmasından kıyafetlerine kadar sen şampuanını bezini falan al ben 0-3 aylıklardan 3-6 aylıklara geçiyorum dedi kaydirigubbakcemile3 birazda onlaramı güveniyorum neee daha annem var diğer ablam var kayınvalidem var eşim söylüyoduda kızıyodum kaydirigubbakcemile3 hakkaten öyle olucak galiba daha elimde bişii yokya hiçbişiyimiz yok gibi geliyo

neyse bu ayda geçsin cinsiyetimizi öğrenelim ondan sonra başlarım durduk durduk az daaha duralım

aynı şekilde benim kızda valla tepikliyip duruyo hemşerisini görünce :)) benim kayınvalidemlerden hiç hayır yok bakalım nolcak gelince biz 6 nın içindeyiz ama 26. haftada heralde 7. aya başlıycaz

aynı şekilde benim kızda valla tepikliyip duruyo hemşerisini görünce :)) benim kayınvalidemlerden hiç hayır yok bakalım nolcak gelince biz 6 nın içindeyiz ama 26. haftada heralde 7. aya başlıycaz

hmm demek bunlar aralrında anlaşıyolar olumunekankayizsmile
ohh az kalmışlmış cnm bebiler bi büyüse şubatta bi gelse hayırlsıylaa :)

inşallah allah sağılıkla bebeğini kucağına almayı nasip eder canım ela suda çok güzel bir isim kızım olsaydı bende ela koyacaktımkaydirigubbakcemile3

aslında tek su olmasını istemiştik ama şimdi heryerde kulanılması zor bi isim pek kabul görmüş değil yani ela su daha iyi hem kayın validemin adı emine onunda gönlü olmuş olur sen düşündünmü oğluna isim[/QUOTE]

canım eşim geçen gün göktürk olsun dedi sonra birden kağanda olabilir dedik ama daha tam karar veremedik

annişler kocaman selamlar size opuyorumnanaktan
2 gündür giremedim siteye haliyle geçmiş uzamaış gitmiş bu yüzden okuyamadım umarım tüm annişler iyidir,hasta olanlara bol bol şifa diliyorum.

nasılsınız bakalım?sositososito

nuryasemin çok şükür bizde iiz cnm bakınıyoruz öle teyzoşlara:)
maşalalh bizim yaramaz erkekler kıpır kıpırlar Allah neşelerini sıhatleini daim eylesin inş

hoşgeldiniz selincimmm

hoşgeldin canım bizler iyiyiz bebişinle sen nasılsın

nuryasemin çok şükür bizde iiz cnm bakınıyoruz öle teyzoşlara:)
maşalalh bizim yaramaz erkekler kıpır kıpırlar Allah neşelerini sıhatleini daim eylesin inş

aminnnn canım

kızlar ben artık kaçiim hepinizi öpüyoruz bebişlere ve kendinize ii bakın byyyy

sende canım bebişine ve kendine çok dikkat etopuyorumnanaktan

canım hormonlardan galiba abuk subuk rüyalar görüyoruz,ayrıca kendini yorma çok kızdım
ayyy yasese ye ne olduuuubilmiyorumkismile
yaseseye bişey olmadı çok şükür.
sağol canım sen nasılsın
kızlar ben artık kaçiim hepinizi öpüyoruz bebişlere ve kendinize ii bakın byyyy

görüşürüz canım

lal geçen de yazdım da görmedin aslında amniyosentez yaptırdığın yerden kesin cinsiyeti öğrenebilirdin kromozom haritası var onların elinde

lal geçen de yazdım da görmedin aslında amniyosentez yaptırdığın yerden kesin cinsiyeti öğrenebilirdin kromozom haritası var onların elinde

bak bunu bilmiyordum bilseydim ozaman sorardım

ama acaba baktılarmıki ona ayyy ben alıştım cinsiyetini bi,lmemeye galibayerimseniben ne bilim çok konuşuyodum duramam çatlarım illa öğrenmem lazım diye Allah sen çok konuşuyosun al işte öğrenemede gör dedi galiba.artıkın üstelemiyorum ne zamansa doğru zamanı ozaman öğreneyim

bide aklıma şöyle bişi geliyo doktor son 2 kontrolde görmesi lazımdı ama söylemedi acaba testten ötürü mü bişi demedi diye aklımada gelmiyo değil yani.yani olumsuz falan çıkarsa diye söylememişte olabilir.ne bilim aklıma geliyo işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…