kızlar ben yatıyorum sürekli çünkü ara ara lekelenme tarzı kanamam oluyor, doktorlar bişi yok desede çok korkuyorum nete giremiyorum yasese ye çok üzüldüm...
dualarınızı kızımdan ve benden esirgeöeyin,Allah a emanet olun...
ayyy yasese ye ne olduuuubilmiyorumkismile
olur olur nur hamilesin sen yaparsan niye bu kadar yoruldun dicekler zaten :) birer çeşit neye yetmiyo
her zaman yapıyosan zaten biliyorlardır senin marifetlerini mazeretin var kolay şeyler yap maksat gönüller bir olsun
benimde dün akşam yemeğe misafirim vardı.öfff ne yorulmuşum belim koptu artık gerçekten de eskisi gibi dayanıklı olamıyoruz ben bile okadar yorulacağımı tahmin etmedim bide sadece yemek yaptım sofra kurdum temizlik falan yok.artık iyice ağırlaşıyoruz sanırım
slm kızlar nasısınız
iyiyiz nurberracım sen nasılsın
hihoyyyt
iyiyiz canım çok şükür sen ve bebişin nasılsınız bakalımzemuszemus
valla ben ulusta samanpazarı çıkrıkçılar yokuşunu biliyorum envai çeşit bebek mağazası var fiyat fiyat kalite kalite marka marka herşey var.hepsinin bir arada olmasıda güzel
evet başka bilenler varsa paylaşırsa sevinirim
evet evet herşeyin olduğu yer :)) gelinlikler falan varya onların olduğu cadde...birsürü bebek mağazasıda var yokuşun aşağısından başlıcan bakmaya yokuşun sonuna kadar sondada var mağazalar sonra yokuş aşağı beğendiklerini ala ala inecen sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?