2011 Şubat Anneleri

ben almadım hediyemi henüz ya...ama bakıyorum.

mapuçi benim de azıcık kalçam ağrıdı bugün

kzıma hiçbişey almadan arkadaşımın bebişinin hediyesini alacağım.

bende almadım daha kızlar ya ay ne zormuş
aklımda güzel birkaç seçenek kaldı ama karar veremiyorum
sıradan birşey olmasın istiyorum
ömür boyu saklanacak bişey olsun istiyorum
onu gördükçe benide anar bu günleride

çok güzel bir hatıra olcak hepimiz için benceopuyorumnanaktançok değişik bir paylaşım olcak hiç beklemediğin bir anda hiç görmediğin bir arkadaşında senin için en değerli varlık olan bebişine süpriz bir hediye gelcek...süper bişi ya düşününcesi bile çok heyecanlı ve güzel demizemuszemus

kesinlikle öyle
çok değişik bir duygu anlatılamaz

ben bir ütü yapayım bari
şimdilik öptüm kızlarr
yarın çok yazmayın ha akşamları okuyamıyorum sonra:)

slm arkadaşlar..
Bebeğini kaybeden arkadaşımızı merak etmişsiniz. Ben dün akşam kendisiyle görüştüm..
21+2 de hastaneye kaldırılmış. Hastaneye wardıklarında 4 cm açılması warmış we doğum başlamış. Normal doğumla bebeğini doğurmuş.. Bebek canlıymış.. 10 dk ne yazık ki hayatta kalmayı başarmış. Sebebi rahim ağzı yetmezliğiymiş.Çoook ama çokkk üzgünüm we içim acıyor.. Bu durumdan çok etkilendim. Allah Pınar arkadaşımıza çok büyük bir sabır wersin.. Bebeklerimizide bizlere bağışlasın.

inan çok üzüldüm
çok etkilendim
Allahım sabırlar versin
ablamda aynı durumu yaşamıştık 24 haftalıkken
çok zor çok

naszılsınız kızlar bugün benim canım sıkılıyo annemle babam gidince ev boş kaldı sanki yaa

Amin canımAllah sabırlar versin çok zor gerçekten

çok zor bişi gerçekten allah sabır versin. allah hepimizin bebeklerini korusun.bööle şeyler okumaya gelemiyorum yaa çok moralim bozuluyo

çok üzüldüm ya allah sabır versin gerçekten çok zor....rabbim bebeklerimizi korusun inş:Saruboceq:

kızllaarr nerelerdesiniz buket111, fns93, nur_45, too__be sıkılıyooruumm ben

Allah sabır versin güç versin arkadaşımıza
kısa zamanda unutturacak mutluluklar yaşatsın inşallah
canım sıkıldı üzüldüüüm

oooffff offff çok üzüldüm Allah sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…