2011 Şubat Anneleri

evet canım liseden beri arkadaşız senayla aynı sınftaydık o günlerden bu günlere geldik şimdide aynı anda hamile kaldıkkaydirigubbakcemile3

inşallah beraberde büyüteceğiz naniknanik
istesek bu kadar denk gelmezdii
ben aradım ona hamileyim dedim,5 gün sonra o aradı hamileyim dedii 2 mutlu haber birden

ne kadar güzel desene kankalar geliyor dünyaya kaydirigubbakcemile5

evet canımm zaten cok sanslılar burası sayesinde birsürü arkadaşları var şimdiden :1hug:

ayyy süper s3nna sendemi Pendik'te oturuyorsun yasemin Pendik'te oturduğunu söylemişti

yok canım ben pendikte oturmuyorum
ama okulu 2mizde maltepede okuduk liseden sonrada kopmadık olumunekankayizsmile

ya kızlar buarada istanbullu hamişler olarak bi buluşma ayarlasak hem birbirimizi yakından tanımış
oluruz hemde koca göbeklerimizle foto cektiririz cok güzel bi hatıra olur ne dersiniz

bana uyar canım ben gelirim zaten seninle görüşücez sen bi işten ayrıldakaydirigubbakcemile3

selam kızlar geçmişi okuyup ancak gelebildim. nasılsınız? minikler nasıl?
zehra 1715, pembefidan aramıza hoş geldiniz.
dün annem geldi, oğlum için bi sürü şey aldık, daha da alacaktık ama zor tuttuk kendimizi. o kadar güzel şeyler var ki duramıyor insan bir başlayınca. tabi bütün süslü giysileri kızlara yapmışlar bizim oğlanlara daha sade standart şeyler) ama o şirin mi şirin kız takımlarından birini de aldım gözüme kestirmişken iyi oldu şu hediye işi, umarım hediyenin gideceği arkadaşım da beğenir.

fırsat bulursam bakıcam ben de bugün busecim, iyi oldu söylediğin. dün eminönünde 15-20 civarıydı hep uyku tulumları. bu gerçekten uygunmuş

hoş geldin, güzel günlerde kullan aldıklarını canım

kızlar 2 saat önce bir dişimi daha çektirdim...ne kadar bahtsızım ben yaa....

geçmiş olsun evrim, daha şimdiden 2 diş gitmiş(

maşallah senacım.büyütmüşsün oğlunu

mrb arkadaşlar nasılsınız?yarın kayınvelidemler geliyo ve ben bugün deli gibi temizlik yemek vs.. ile uğraşcam arada uğrarım yanınıza inş...hepinize iyi pazarlarrrr

nurcum niye uğraşıyorsun, hamile halinle misafirlik yapmaya gelmezler herhalde. kayınvalidenle beraber yavaş yavaş yaparsın işleri, hatta o yapsın sen dinlen biraz. bu dönemde yardım etmezlerse ne zaman edecekler. babanne olmak kolay değil di mi amakaydirigubbakcemile3

canım rüyan hayır olsun, yorulunca çıkıyor işte böyle acısı

ben de varım kızlar, siz hep anadolu tarafındasınız ama buluruz di mi bir orta nokta))olumunekankayizsmile

Son düzenleme:
ahh ahhhh şu koskoca topikte yokmu bi elazığda oturan....bak ne güzell buluşcaklar bizi çatlakcaklarmafoldumbengurbetlik zorr vallaasenağlama

ne kadar güzel ya maşallah arkadaşlığınıza...
buluşmaya belki ben de gelebilirim duruma göre

güle güle kullanılsın canım,ben almak istiyorum ama elim gitmiyor bugün özdilekte harika gecelikler vardı onlardan alıcam haftaya kontrolden sonra

canım zaten önemli olan ilk parçayı almak) o engeli aşınca hep alası geliyor, almadıkları aklında kalıyor insanın

Slm kızlar nasılsınız? Aranızda bebek şekeri yapan varmı? Malzemeleri nereden uygun bulabilirim?

canım rüyan hayır olsun, yorulunca çıkıyor işte böyle acısı

canım hormonlardan galiba abuk subuk rüyalar görüyoruz,ayrıca kendini yorma çok kızdım

ikinizede teşekkür ederim kızlar daha yeni kurtuluyorum etkisinden evet hem hormonlar hem yorgunluk işte insan duramıyorki
yok daha yormam okadar kendimi
vücut hemen tepkisini veriyor ya ne ilginç

ahh ahhhh şu koskoca topikte yokmu bi elazığda oturan....bak ne güzell buluşcaklar bizi çatlakcaklarmafoldumbengurbetlik zorr vallaasenağlama

aynen toobee cim bende gurbetteyim Aksaray'dada kimse yok özendim şimdi:gitme:

hayırlı akşamlar,bugün sırt ve kalça ağrılarıyla boğuşuyorum bir huzursuzluk var üzerimde hadi hayırlı

kızlar hediyelerinizi aldınızmı
bu hafta ortasına doğru gönderimler başlasamıki
21 inde falan göndersek anca 25 inde elinde olur sanırım ayy ne heyecan yaptım yaaa

kızlar hediyelerinizi aldınızmı
bu hafta ortasına doğru gönderimler başlasamıki
21 inde falan göndersek anca 25 inde elinde olur sanırım ayy ne heyecan yaptım yaaa

ay almayan bi ben kaldım galiba beğenemiyorum bi türlü beğendiklerimizde limit aşımına denk geliokaydirigubbakcemile3salı günü alışverişe çıkınca kızıma alışveriş yapmadan önce hediyemi alcam inş istediğim gibi bişi bulabilirim...ayrıca bende çok heyecanlıyımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…