2011 Şubat Anneleri

Türkçeyi düzgün kullandığımı düşünürdüm fakat sen yazdıkça görüyorum ki hakikaten yanlış kullandığım bir çok yer varmış, keşke burdaki halk eğitimdede açılsa ya

bende öyle sanıyordum ne yalan söyleyeyim ama buda farklılık gösteriyormuş günlük konuşmalarda yada resmi yada tv de seslendirmede kullanılan kelimeler olabiliyormuş.ayrıntıya ilerideki dersler girecekmiş

en çokta sesimizi kullanmayı öğrettiği anları merak ediyorum.tekst verdii çalışın diye belki 150 tane tekerleme var sempatiksalakcinni naptırcak merak ediyorum

:)) ay tam benlikmiş olay ya, derslerde çok zevkli geçer eminim

:)) ay tam benlikmiş olay ya, derslerde çok zevkli geçer eminim

geçmezmi hele bir teyze var çocukları varmış hep konuşurken anne öyle değil böyle yanlış söylüyosun falan dermiş oda kızmış kursa gelmişş

birde hani şu -e- sorunsalı var bazıları e yi ggeniş söylerler elli derken yayarlar ya onuda düzeltmeye çalışıyor hoca söyleyemeyenler ve hocanın ısrarı tekrarı ile çok hoş bir tablo ortaya çıkıyor eğlenceli yani

Ay teyzeye çok güldüm yaaa, canıııııııııııııım kıyamaammmmmmmmmmm :))):roflol:

valla bu kursta epey eğlenceli maceralar olacak gibime geliyor...kendimde dahil olan komiklikleri paylaşırım sizlerle.

kızlarrr sesiniz çıkmıyo bakıyorumda burcuucumm nerelerde bunlar

ben diğer sayfaları okuyodum geldim canım kursun hayırlı olsun çok sevindim senin adına kurs sana çok yaramış çok mutlu olduğun belli burda olsada yakında bizde gitsek

kızlar ben çıkıyorum eşim gelicek kalkıyım yemek hazırlıyım ben kendinize ve bebişlerinize iyi bakın dikkat edin iyi geceleropuyorumnanaktan

ii geceler arkadaşlar..
Dünden bu zamana 50 sayfa birikmiş oku oku ancak bitirdim. Umarım herkes iidirr.. Yeşimcim bebeğine maşallahh kocaaaaaaaman olmuş
Ctesi bende ayrıntılıya giricem. 2. Şeker yüklememide ptesiye erteledim. inş bu sefer yüksek çıkmaz.
Burcuuu tekirdağ pazarına gelesim geldi walla :)

cnm aynen benimde 165 çıktı we dr 100 gr istedi. Ptesi tekrar edilcek. inş bu kez normal çıkar sonuçlarımız.

ayşebetül ve busemmm inşallah bu sefer sonuçlarıız güzel çıkarr :Saruboceq:

günaydınnnnnnnn

Günaydin arkadaslar...burasi cidden cok sogudu sabah arabanin cami buz tutmustu allahtan esim evdeydi ona kazittim =) termometre -0,5i gösteriyodu brrrr. bide dünden beri kizim cok sessiz böyle yapinca cok üzülüyorum ben sabah bi pit etti sustu bi kac gündprde dogru düzgün tekme atmiyo =(
Sizler nasilsiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…