- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
Türkçeyi düzgün kullandığımı düşünürdüm fakat sen yazdıkça görüyorum ki hakikaten yanlış kullandığım bir çok yer varmış, keşke burdaki halk eğitimdede açılsa ya
bende öyle sanıyordum ne yalan söyleyeyim ama buda farklılık gösteriyormuş günlük konuşmalarda yada resmi yada tv de seslendirmede kullanılan kelimeler olabiliyormuş.ayrıntıya ilerideki dersler girecekmiş
en çokta sesimizi kullanmayı öğrettiği anları merak ediyorum.tekst verdii çalışın diye belki 150 tane tekerleme var sempatiksalakcinni naptırcak merak ediyorum
:)) ay tam benlikmiş olay ya, derslerde çok zevkli geçer eminim
geçmezmi hele bir teyze var çocukları varmış hep konuşurken anne öyle değil böyle yanlış söylüyosun falan dermiş oda kızmış kursa gelmişş
birde hani şu -e- sorunsalı var bazıları e yi ggeniş söylerler elli derken yayarlar ya onuda düzeltmeye çalışıyor hoca söyleyemeyenler ve hocanın ısrarı tekrarı ile çok hoş bir tablo ortaya çıkıyor eğlenceli yani
valla bu kursta epey eğlenceli maceralar olacak gibime geliyor...kendimde dahil olan komiklikleri paylaşırım sizlerle.
Cnm sağolasın, kağanın yemek problemi haricinde oldukça iyi sayılırım, yarın akşam eşimde geliyor hafta sonu burda , eşim ve oğlumla güzel vakit geçirmeyi planlıyorum kafamda tasarladığım bi kaç gezme yeri var bakalm aksilik olmazsa :))
kızlarrr sesiniz çıkmıyo bakıyorumda burcuucumm nerelerde bunlar
kızlarrr sesiniz çıkmıyo bakıyorumda burcuucumm nerelerde bunlar
kızlar ben çıkıyorum eşim gelicek kalkıyım yemek hazırlıyım ben kendinize ve bebişlerinize iyi bakın dikkat edin iyi geceleropuyorumnanaktan
Herkese merhaba
biraz moralim bozukbugun 50gr şeker yuklemem yapıldı.167 çıktı.şimdi 100gr yukleme olucak heralde ordan birsey cikmaz insallah.yoksa diyet falan ugraş dur. Neyse bebişler nasılar arkadaşlar? Keyifler iyidir umarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?