2011 Şubat Anneleri

ya aynen bendede var galiba hamilelikten çok etkileniyorumm bence her bakımdan eskisi gibi bir ilişki yaşamıyoruz onun için paranoyaklaşıyoruzz üfffffffffff :///

maşallah oğluna canım, örgüne bakıcam şimdi.

Kızlar benim bebişin kafası midenin altında dr gaz mide ekşimesi fln yapabilir dedi ters olduğu için acaba sizdedemi bebişin kafası yukarda

benimkinin kafası da sol kaburgamın altında, sürekli sancı çekiyorum göğsümün altına bıçak gibi saplanıyor ve sırtıma da vuruyor ağrısı. önce midem baskı yapıyor sanıp dahiliyeye gitmiştim ama meğerse tosuncuğun kafasıymış) ve malesef bunu geçirmenin pek yolu yok canım, egzersiz yaparak rahatlarsın belki biraz dedi dr.

selam ben paylaşmıştım halende anadolu yakasında oturanlara yoga yı tavsiye ediyorum.

çok sağol canım ya, gittim c.tesi. benimkinde de ağrısız doğum ve bebeklere yapılan amniyosentez- kordiyosentez vs. testleri anlattılar. çok beğendim. doğum kısmında biraz gerildim ama itiraf edeyim) hatta kurs sonrası şişlide de yoga varmış ama ben uygun kıyafetle gitmediğim için kalmadım. haftaya eşimle gidiyoruz, belki yoga da yaparım bu sefer. kursların sonunda sertifika da vereceklermiş sanırım, ne güzel bir hatıra olacak bebeklere

cnm 2011 şubat bebeklerinin odaları beşkleri spetleri bölümünde
linki buraya ekleyince görünmedi yaa ordan bak istersen tatlım
http://www.kadinlarkulubu.com/subat...klerinin-odalariampsepetleriampbesikleri.html
maşallah her gün yeni bir topik açılıyor, hızınıza yetişemiyorum.

bebek senin bebeğin. imkanın el verdiğince alacaksın tabi, kim ne karışır boş veeer hiç aldırma canım

inş. iyi sonuçlar alırsın canım

gözün aydın canım, adını da çok güzel seçmişsin

kızlar su lınktekı yatagı herkes cok onerıyor sızlerınde bır fıkrı var mı merak ettım
--------------------------------------------------------------------------------
chicco lulubaby xl park yatakbilmiyorumkismile

canım biz de haftasonu joker'de bu yatağa baktık. oradakilerin en güzeliydi, fiyat olarak hepsinden daha yüksek ama değer bence. hem daha sağlam gözüküyor hem modeli şık hem de kenarlarını yumuşak bir malzemeyle kaplamışlar bebekler biraz hareketlenip kafalarını bacaklarını yana carparsa hiç acımaz. ben de bundan alıcam sanırım.

Son düzenleme:

aynen bende bi de bütün gün evdeyimm eşim işte yalnızm sabhatan beri yarında gececii çok bunaldığımı hissediyorumm annemi babamı kızımı çok özledimm aklıma binbir türlü şey geliyor moralim bozuluyor arkadaşlarımla hem görüşmek istiyorumm hem istemiyorumm telefon açıyorum herkesin bi işi var annem gece yarılarına kadar okuldaa zaten çok kıskançtımm daha çok oldum galiba eşim hep yanımda olsun istiyorum ve canım hiç bişi yapmak istemiyor ne elişi ne ev işi ne kitap okuma.....ve göz yaşlarıma hakim olamıyorumm akıyoo gidiyoo

Vücut termometresi(kulaktan ölçenlerden) kızlar alından ve kulaktan ölçenleri önermiyorlar.Net ölçüm olmadığı için. Ucu esnek olan ve 5sn de ölçüm yapan termometreler var onlardan tercih edilmesi daha doğru olur dediler.

canım satdaşım benim kendini bu kadar üzme ne olursun... sana diyorum gerçi ama bende senden farksız degilim bu aralar bunalımamı girdim acaba diyorumm ama çözüm bulmak istiyorumm geçen gece bie rüya dan cok etkilendimm normal dogum yapamamısım ve sezeryan olmusum ve uyanamamışımm çk kötüydü yaa .((((((

canım benim saol ama elimde değil bi de bu durumumu kimseyle paylaşmamak için özel gayret sarfediyorumm çevremdekiler üzülmesin diye kusura bakmayın buraya yazmış bulundum kimseyi etkilemek istememm ama -öyle işte tarifi imkansız anlar olur ya bazen öyle bi şey şuan yaşadıklarımm

mrb arkadaşlar nasılsınız?ya benim canım acaip sıkkın deli gibi ağladım ama bi o kadar daha ağlayasım varr herkese herşeye çok sinirliyimmmmmmmm çok sıkıldımm galibaa pöffffffff:a015:

canım rahatlamanın tek yolu ağlayıp içini boşaltmak. kendini sıktıkça daha da geriliyor insan. bu dönemler böyle geçecek hepimizde durum aşağı yukarı aynı. ağla rahatla, çık biraz dolaş sonra stresini at temiz hava al. bak nasıl iyi gelecek.

çok güzel kapsamlı bir liste olmuş canım, ekledin mi bilmiyorum ama şubat anneleri ihtiyaç listesi topiğine de koyabilirsin bunu. hemen koya çektim senden) (kopyacı öğretmen de oluyormuş demekki))

canım bu dediğin özelliklerde hangi markanın termometresi var? marka ya da link verebilirmisin ltfn.

ben kendi rengine boytıcam yaa sarı falan deilde insan tereddtte kalıoookafamçokkarıştı

ay bugün 2 topik birden öğrendim neler kaçırmışım meğer orayada koyayım bari sağolun kızlar

anlıyorumm seni arkadaşım anlatcaz tabiki birbirimize çevremde kimseyle bende paylaşamıyorumm bu tür sorunları en azından burda bir teselli arıyoruz birbirimizde.
gidip gezip dolaşmak istiyorum ama tek başına atlatamıyosun kendi ailem uzak telefonlada olmuyor işte eşimin ailesi yakın ama fayda yok tek başıma kalmış gibi hissediyorum kendimi.

slm kızlarr ne çok konuşmuunuz yahu:)ayyy kızlar bittim ya yorgunluktan

gene bir yandan yemek yapıp bir yandan sizi okuyorum kızlar. bu sefer yakmamalıyım yoksa yasese (sevinççiiim) dalga gecer yoksa kaydirigubbakcemile3
sevinç nasılsın canım? minik kelebeğin nasıl bugün?

aynenn canım en iyisi biz bi ara buluşalımm

kızlarrrr burda herşey paylaşılıyorrr o anda içinizden ne geçiyorsa yazınn.içinize atmanız sizi daha çok yorarr.anlatın yükünüz hafiflesin bi çözüm yolu bulamasakta dinlerizz.bu dediğimm şimdilik nur_45 ve mavi3 için geçerlii.ama yapmayın kızlaarrr biriktirmeyinnn.

ben çıkarr hepinizi çok çok öpüyorumm. muck muck

gene bir yandan yemek yapıp bir yandan sizi okuyorum kızlar. bu sefer yakmamalıyım yoksa yasese (sevinççiiim) dalga gecer yoksa kaydirigubbakcemile3
sevinç nasılsın canım? minik kelebeğin nasıl bugün?

kızzz aşkolsun ben senle dalga mı geçtimm.ilkimiz sensin dedimm( çok olmuştur belkide ilk itiraff) özledim kıss muhabbbetinii

iyiyiz çok şükürr ii kelebekk büyüyorrr maşallaahh siz nasılsınızzz. olumunekankayizsmile

kızlar bugün bi arkadaşım doğum yaptı sabahtan beri onun yanındaydım...Allahım ne güzel bişey o yaaa minnak ellerii yüzüü ay yiriim ben onuu yaaa...gurbette tek başına doğum yapmakta zor...arkadaşın annesi daha doğuma var diye gelmemiş...normal doğum yaptıda rahattı hastanedeki drlar ebeler ne güzel refakatçin var dediler hamiş hamişşş...bende artık kızımı istiyorum yaa hayırlısıyla vaktinde amaa dahaa çok var

saol canım...gerçekten burası terapi merkezi gibi oldu benim için....sanki hepinizi senelerdir tanıyorumm çok ilginnçç....hepinizee sonsuzzzzzzzzzz teşekkürlerolumunekankayizsmile

canım şaka diyorum ya) bizim oğlan uykuda galiba, azcık hareket ediyor. sınavlara başladım bugün, ilk kez rahat bir gün geçirdim uzun zamandır. çocuklar sorularla boğuşurken ben de oturdum keyfime baktım ohh.zemuszemus

darısı başımıza:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…