2011 Şubat Anneleri

burcucum iyi geceler senide uyku tutmamış anlaşılan senden bir ricam var facebook ta seni ekledim kabul edermisin ? neden bu kadar acele ediyorum busemin bebeğinin fotoğrafını çok merak ettim göremiyorumda acaba sen beni eklersen bir şekilde görebilirmiyim ?

arkadaşlar bana yardım edebilecek varmı çok istiyorum bu gece fotoyu görmeyi çok merak ettim uyuyamam : )

burcucum iyi geceler senide uyku tutmamış anlaşılan senden bir ricam var facebook ta seni ekledim kabul edermisin ? neden bu kadar acele ediyorum busemin bebeğinin fotoğrafını çok merak ettim göremiyorumda acaba sen beni eklersen bir şekilde görebilirmiyim ?

Cnm baktım faceye ama arkadaşlık isteği gelmemiş, eğer albümünü arkadaşının arkadaşları yada herkes şeklinde yapmışsa görebilirsin , sadece arkadaşları şeklinde ise görünmez cnm

tamam şimdi arkdaş olduk ama buse profilini gizli yapmış bir türlü göremedim : ( ee bizde bahneyle face arkadaşı olduk sağol burcucum

slmm kızlar sabh sabh uyuyamadım alışmışım sabahları erken kalkmaya ondan sanırım birde karnımın içi çok acıyorrr neden acabaa dünde biraz kanamam olmuş akşam farkketiim ama cok azdıı tedirginim şuannn

Ben geldimm.. Bulunduğum yer itibariyle net sorunum war çok zor bağlanıyorum:((
Sezeryandan bişicik anlamadım 2. günümden beri sürekli ayakta koşuşturma içindeyim. Şöyle 1 saat dinlenemedim.. Ağrım war mı yok mu anlamadım bile. Hep aklımda bebeğim.. Bebeğim iyiye gitttikçe ben daha çabuk iyileştim.. Onun ii haberlerini almak bizi hawalara uçurdu. Tarifi yokkkmuş bu duygunun arkadaşlar.. İlk gün öldüm öldümmmm oğluma bişi olcak die. Doktorlara yalwardım biraz daha içimde kalsın büyüsün bekleyelim die ama durumum çok riskli olduğundan ne yazık ki hiç beklemediler.. Ama Allah a çok şükür herşey ii we iyiye gidiyor, Allah ın izniyle dualarla Bebeğimin gücüyle.. Benim oğlum abi oldu :) kardeşlerini bekliyorr :)

Busemm seni burda görmek ne güzel maşallah diyeyim:) hepimiz oğlun için duacıyız canım.En kısa sürede burayada resimlerini bekliyoruz unutma.

slmm kızlar sabh sabh uyuyamadım alışmışım sabahları erken kalkmaya ondan sanırım birde karnımın içi çok acıyorrr neden acabaa dünde biraz kanamam olmuş akşam farkketiim ama cok azdıı tedirginim şuannn

aman canım kanamıayı sakın ihmal etme zaten seninde durumun riskli bence hemen druna ara yada acile falan giit.benim drum en ufak pembelikte gelliyosun demşti.

bu arada günaydın kızlar nasılsınız
ben bu ara geceleri de çok rahat uyuyorum :nazar: inanırmısınız bugün hiç tuvalete kalkmadım.ama artık kızımda benimle uyuyup benimle uyanıyo ondan olabilrmiki.
sizlerde ne var ne yok ayy az kaldı çrş görüş günü:)

ben bu ara geceleri de çok rahat uyuyorum :nazar: inanırmısınız bugün hiç tuvalete kalkmadım.ama artık kızımda benimle uyuyup benimle uyanıyo ondan olabilrmiki.

ayy gözde ne güzel uyuyomussun ben bir türlü uyuyamıyorum heryerim agrıyor ne tarafa dönsem orası agrıyor...

selam hanımlar; sanırım herkes pazar keyfi yapıyor.Biz hala kayınvalidemlerdeyiz.Bugün biraz dinlenme fırsatım oldu... Gece de çok güzel uyudum:nazar:
Face'de Altuğ bebeği gördüm ve çok sevindim.Bebişlerimizin minik abisi :)
Bebişlerinize ve kendinize çoook çoook iyi bakın kızlar... bu havalar tam hastalık havaları lütfen kendinizi koruyun.Öpüyorum hepinizi.

selam kızlar, nasılsınız? minik prensler prensesler nasıl?
umarım herkesin keyfi yerindedir.
bugün biraz tembellik ve kahvaltının ardından temizliğe giriştim.
aslında giriştim dediysem sadece süpürdüm
banyo tuvalet temizleyip bıraktım toz bile alamadım.
çok yoruldum dinlenip devam ederim diyodum ama yalan oldu.
o da kalsın artık napalım.
okulla ilgili yazılacak tutanaklarım var,
izine ayrılmadan bitirmem lazım ama hiç içimden gelmiyor.
onları yapayım diye oturdum pc başına ama kendimi burda buldum;))
alışkanlık yaptınız bende kızlar:49::49:

gülşahcım kanamayı ihmal etme bence,
daha önce de riskli bir durumun olmuştu galiba yanlış hatırlamıyorsam.
en azından dr. ara sor da içimiz rahat etsin. bizi de habersiz bırakma

selam gözdecim, çarşamba günü ben de dr.a gidiyorum. hadi bakalım ikimiz de iyi haberlerle geliriz inş.
ne güzel rahat uyuyorsun, ben akşam 4 defa kalktım aslında artık uyanık olduğum zamanları değil uyuyabildiğim zamanları hesaplıycam o daha kolay olacak :25:

selam kızlar, nasılsınız? minik prensler prensesler nasıl?
umarım herkesin keyfi yerindedir.
bugün biraz tembellik ve kahvaltının ardından temizliğe giriştim.
aslında giriştim dediysem sadece süpürdüm
banyo tuvalet temizleyip bıraktım toz bile alamadım.
çok yoruldum dinlenip devam ederim diyodum ama yalan oldu.
o da kalsın artık napalım.
okulla ilgili yazılacak tutanaklarım var,
izine ayrılmadan bitirmem lazım ama hiç içimden gelmiyor.
onları yapayım diye oturdum pc başına ama kendimi burda buldum;))
alışkanlık yaptınız bende kızlar:49::49:

gülşahcım kanamayı ihmal etme bence,
daha önce de riskli bir durumun olmuştu galiba yanlış hatırlamıyorsam.
en azından dr. ara sor da içimiz rahat etsin. bizi de habersiz bırakma

selam gözdecim, çarşamba günü ben de dr.a gidiyorum. hadi bakalım ikimiz de iyi haberlerle geliriz inş.
ne güzel rahat uyuyorsun, ben akşam 4 defa kalktım aslında artık uyanık olduğum zamanları değil uyuyabildiğim zamanları hesaplıycam o daha kolay olacak :25:

ikimizde aynı gün görcez beişlerimiz ne güzel :)
aslında hiç uyuyamıyodum ya dönmekten ya tepik yemekten ya da tuvalete kalkmaktan telef oluyodum ama 2 gündür iyi uyuyorum bi tarafımı kaşıyım :))
ama eskisi kadar gece tepik yemiyorum onunda etkisi olabilr.kızım da saolsun uyuyo benimle artık

Back
X