- 20 Şubat 2009
- 4.097
- 77
- 363
- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #3.801
meraba cnm hoşgeldin..
rabbim tamamına erdirsin inşallah..sağlıkla bebişini al kucağına..
Allah sağlıkla sıhatle eline almayı, güle güle büyütmeyi, yanına da bi kız evladı nasip etsin şekerim
çok sağolun kızlarr...ewet canım maalesef biz kaybettik meleklerimizi ama umudumuzu daha yitirmedikkolana kadar devam inşallah bir avazda dogurursun canımmmm
eevt canım...farketmiyo hiç evlat evlattır...Benim doktor 12-13.haftada %75 16.haftada %100 belli olur dedi.
Aman sağlıklı olsun yeter değilmi
çok sağolun kızlarr...
canom bir veren bi daha verir umudunu yitirme canım..
eevt canım...farketmiyo hiç evlat evlattır...
ay saol cn m bızı unutmadıın ıcın hayırlıolsun oğlusun allah uzun omur versın :9
ama hocam benim yumurtam çatlayalı baya oldu sanki..
günüme şunun şurası 4-5 gün kaldı :26:
oranje evet canım ben seni ekim hamileleri topiğine davet etmiştim ama ben sizi yarı yolda bıraktım 10 aralıkta bebişimin kalbi durduğu için ne yapalım kısmet böyleymiş allah sağlık versin hayırlı olacaksa da sağlıklı bir bebiş verir en doğru zamanda inşallah tekrardantemmuz topiğinde bebişlerin cinsiyetleri öğrenilmeye ve göbek fotoları paylaşılmaya başlanmış maşallah oğlun olacakmış senin de ne güzel yaa allah nazarlardan korusun amin
oranje evet canım ben seni ekim hamileleri topiğine davet etmiştim ama ben sizi yarı yolda bıraktım 10 aralıkta bebişimin kalbi durduğu için ne yapalım kısmet böyleymiş allah sağlık versin hayırlı olacaksa da sağlıklı bir bebiş verir en doğru zamanda inşallah tekrardantemmuz topiğinde bebişlerin cinsiyetleri öğrenilmeye ve göbek fotoları paylaşılmaya başlanmış maşallah oğlun olacakmış senin de ne güzel yaa allah nazarlardan korusun amin
SSBULUTUM
Sağlıcakla Gel Bebeğim...
Özel Mesaj Gönder
Engelli Listene Ekle
Yazdığım Cevaplar
Açtığım Konular
Giriş tarihi 24-06-2010
Son Aktivite 26-01-2011 15:43
26 Ocak da girmiş bize yazmamış
noldu acaba
:26::26::26::26::26:SSBULUTUM
Özel Mesaj Gönder
Engelli Listene Ekle
Yazdığım Cevaplar
Açtığım Konular
Giriş tarihi 24-06-2010
noldu acaba
size iyi sohbetler iyi çalışmalar kızlar
..güzel haberler alırım inşallah...hepiniz öpüldünüz....
teşekkürler canım..evet sen davet etmiştin beni...çok üzülmüştüm o zaman arasıra girimek yazmak istedim ama elim varmadı...sonuçta hamile olduğum için canınızı sıkmak istemedim..evet topikte bir çok konu açıldı..darısı başınızaa....rabbim bir daha yaşatmasın aynı durumu yaşayanlara...
ben akıntımı kontrol ediyorum ve yumurtladığımı tahmin ediyorum..sen bu akşam bir termometre al en iyisi:26: yarın sabah uyanır uyanmaz ateşini ölç ve bundan sonra her gün ölç bakalım ateşin düşüşe geçecek mi ordan anlarız tam yumurtlama gününü neye göre biliyorsun? emin misin gününden yani? ateş öçlme güzel bir yöntemdir
SSBULUTUM
Özel Mesaj Gönder
Engelli Listene Ekle
Yazdığım Cevaplar
Açtığım Konular
Giriş tarihi 24-06-2010
noldu acaba
çok pis dogurasım geldi
Tannsellll
hoşgeldin naptın anlatsana
bıdığım merhaba;
sabah yumurtalarımı doktorcum topladı..eşimdede sperm örneği alıp dölleyecekler..beni haberdar edecekler, gitcem ve transfer olcak..canımcım iyiyim şükür..
sen buğün doktora gitcen..haberdar et bizi..
kız ağzından yel alsın
8 ay sonraya sakla canım..şimdi olursa düşük olur
İYİ MAŞALLAH CANIM AZ KALDI İNŞALLAH HAMİLE OLMANA
KAÇ YUMURTAN OLMUŞ???
BU AKŞAM PERGELLERİ AÇACAM BAKALIM
HAYIRLISI
canım 11 yumurtam toplandı, bakalım yola kaçıyla devam edicez..
vallahi ben artık vajinadan muayeneye okadar alıştımki sorma, yalama olcam artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?