2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

bilmiyorum içim sıkılıyo..
Birde ateş basıyo hala beni..uykum var çok fena sanki..
Eve gitmek istiyorum kısacası.bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum.

ateş ölçer aldın mı ateşli kız

ateş ölçeri al ama sabah ölçersin şimdi ölçsen 38 çıkarsa hastasın demek bunu anlarız. sabah ölçersen bazal vücut ısın olur hormonlarının etkilediği ateşini tespit etmiş oluruz ki bu da tek günlük ölçüm olunca birşey ifade etmez en az 2-3 gün ölçeceksin seyrine bakacağız

bende bu ay hamiş olmazsam ateş yöntemini kullanayım bari dijital olması şartmı derecenin bende civalı var

bende bu ay hamiş olmazsam ateş yöntemini kullanayım bari dijital olması şartmı derecenin bende civalı var

dijital olması işini kolaylaştırır çünkü 0,1 değer artışını bile rahatlıkla okursun ki bu bile önemli ateş ölçümünde:97:15-20 liraya eczane ve büyük kişisel bakım ürünleri satılan yerlerde bulabilrisin

Son düzenleme:

ateş yöntemini bende kullanıcam..bugün alırım inşallah..
bu ateş neyin nesi anlayamadım.birde ağırlık varki üstümde çok fena.

ayyyyy satış müdürüm bişey isteyeceği zaman onu bi şaapalım diyo
ben de şey derken??? diyorum..bozuluyo ama hala şaapalım diyor

ayyyyy satış müdürüm bişey isteyeceği zaman onu bi şaapalım diyo
ben de şey derken??? diyorum..bozuluyo ama hala şaapalım diyor

yani kocamam müdür olmuş bir insana şaapalım falan diye konuşmak hiç yakışmıyo bence...
bizim patronda konuşurken ıı ıı diye nasıl yazılır bilmiyorum ama anladınız heralde ne demek istediğimi ses çıkarıyor.gıcık oluyorum onunda o hareketine..

selamın aleyküm kızlar... hayırlı cumalarrr... nasılsınız bakayım...
ben sanırım gribe yakalandım yine.. öylene kadar uyumuşum bugün.. anca attım kendimi dükkana.. yoksa evde daha çok salıyorum kendimi..

sizlerde ne var ne yok?

hoşgeldin koprina iiyiz napak
sen nasılsın clcyoprokgglkghkh nasıl gidiyo
yazmaya çalıştım ama olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…