2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bugün adet günüm 4 , 5 gündür test yapıyorum acon marka ilk yaptıklarımda ne kadar zaman geçerse geçsin silik çizgi çıkmadı dün ve bugün ki testlerde bir kaç saat sonra 2. çizgi çıktı ve bu günkü dünkine göre daha belirgin bu testi kullanan var mı acaba herkesde mi böyle oluyor kafam karıştı offffff offffffff::

Öncelikle hoşgeldin canım

Belirtmiş olduğun marka hakkında hiçbir bilgim yok . Regl tarihin geçti ise kan testi yaptırabilirsin .
Daha net sonuç elde etmiş olursun .

bende bugün çıkmayacağını bile bile test yaptım tabiikiii negatiff ama daha 5 gün varr...bazılarında çıkıyomuş ya bi deneyeyim didim ama foosss!!

her ay bu ayda olmazsa bırakçam vazgeççem diyorum ama olmuyo ya napacam böyle olana kadar offff moralim çok bozuk

her ay bu ayda olmazsa bırakçam vazgeççem diyorum ama olmuyo ya napacam böyle olana kadar offff moralim çok bozuk

Sıkma kendini bu kadar , hemen moralini bozma . Biz istemeye deam edeceğiz , Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman verecek , başka da yolu yok .

Gülümse bakayım , biz azimli anne adaylarıyız unutma

Sıkma kendini bu kadar , hemen moralini bozma . Biz istemeye deam edeceğiz , Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman verecek , başka da yolu yok .

Gülümse bakayım , biz azimli anne adaylarıyız unutma

bu kadar azmi kendimden hiç beklemiyodum açıkçası 5 aydır uğraşıyorum olsun ama artık dimi senin kaç ay olmuştu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…