2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

benden de merhaba merhaba :) ivit, soğuk ve güneşli bugün ankarada hava... tirtir titriyorum.. ayol bir tek ben çalışıyorum bugün sanırsam..

nassınız kızlar ... görüşemiyoruz pek

craftym.. yumuşlar nasıl.. çok sevindim :) haber var mı?

ayol gene kimse yok.. e herhalde pazar günü herkes istirahatte.. ben hasta hasta çalışıyorum vallahi.. neysem... adioss kızlar.. görüşürük bir ara.. öptüm siziii

ben kadınlar kulubüne girince yani topikleri gezerken midem bulanmaya karnım ağrımaya başlıyo kendimi hamile zannediyorum test yapasım geliyo zamansız ooooffff

Kimsecikler yok topicte . Bende hulahop çevireyim bariii

Birazda gitar çalayım şubaaat akşamlarıııı bir başkaaaa oluyoooor , hele biiir deeee gününe az kaldıysaaaa bambaşkaaaaaa

Yoruldum yaww , terledim , birazda parfüm sıkayıımm ooohh missss

Ahanda kendime bir arkadaş buldum , napıyon sen bende oynayım mı , oynayacam dediiiimmm :84:

Sıyırdım çok şükür

gel beraber oynayalım

ay cok tatlısın jasmenn ya :)
geçmiş olsun medicim bende geçen ay felaket olmuştum stresten olabilirmi acaba diyorum

belkı de fıstıgım bılmıyommmmmmm

arkadaşlar ii akşamlar benim adetim bugün itibarıyle 6 gün geçti hala olmadım test yapıyorum negatif çıkıyo napıcam ben hiç gecikme olmazdı öyle göğüs ağrım falan da yok hamile gibi hissetmiyorum olsam şaşırıcam zaten

cafryyyyy canim hadi hayirli olsum yegenler toplanmisss insalalah hamislik de gerceklesirrrrr

bende cuma gidicem dr. ikidir adet sancisi cekiyorum ikidir dedigimde 1 ay icinde iki kez oldum 10 gun ara ileeee:84:

Son düzenleme:
jasmeen crafty nasılsınız canlarım nittiniz bugün

Ben iyiyim çok şükür eraycım . Hava güneşliydi , biraz dışarı çıktık , ben donunca fazla dolaşmadan geri geldik :))

Sen nasılsın , yaptın mı temizliğini ?

saol cnm ben de öyle yapıcam artık birazdan gidicem

Sonucu bildirmeyi unutma canım . Hayırlı haberlerini bekliyoruz inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…