- 19 Temmuz 2010
- 988
- 14
- 98
- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #4.221
O kadar ayrıntılı bilgim yok canım . İnşaallah umduğuna kavuşursun :)
Sonucu haber vermeyi unutma
veririm canım tabi görüşürüzzz
ayy o gerçekten hamilemiymiişşş
Eraycım ; bu topic mart ismiyle yenilenecek mi acaba , yoksa bu topiğin üzerinden mi gidecek ,bilgin var mı ?
Kaçıyorsunuz habire , yakalayamıyorum ben siziii(
Crafty , hayırlı olsun canım :) ALLAH ım hayırlı sonuçlar nasip etsin inşaallah , amiiiinnnn
Tuğba87 ; moral bozmak yok , azimle devam edeceğiz . Domino taşları gibiyiz . Birimizin morali bozulursa , hepimiz gidiyoruz . Herkes dik dursun bakiiiimmm
anaa crafty gitmiş bile :)
tubiş sen de üzülme..
eee büyük bebişin işlemi de büyük olacak demekki
boşver o gelsin de önemli olan o
Görüşmek üzere canım :)
Topiği kapatmak bana mı kaldı , anahtarı kime werecem beeen
bilemiyorum ki geçen ay erken kapattı kızlar başka topik açtılar bakalım bu ay nolıcak ruh halimize göre değişiyo topik olarak bazen sıyırıyoruz
pas pasın altına bırak canım yarın ilk gelen açar artık
Sıyırmak ve kafayı yemek üzere olan mart anne aday adayları topiği olsun o zaman adıııı
bu aradaa topik ne zaman kapanıyor Marta daha çok varr hatta 25 gün nasıl olcek bu işş
kapatmak derken yani bu gecelik için demek istedi kimse yok ti heralde jasmeen yazarken tamamen kapatmak diil zaten topik medinin
Evet eraycım doğru demişsin . Hani yeni topik açılırsa bilgim olsun diye sordum , Bulamam yoksa sizi , haber verin banaaa :26:
Tuğbacım ;bu duruş sana çok yakışmış tatlım
adresimiz değişirse özelden yazarım sana canım ayrıca kızlar linkinide yazıyo zaten başka topiğe geçince ama bu ay olsun yaaaa bebişlerimiz hepimizin inşallah
inşallahh Eryacım hep birliktee kalalımmmm bu ayy cümbür cemaattuğbacım dularım seninle inşallah önümüzdeki ay olur bebişin ilaçların şifa olur sana
benim jeton ilaçlardan dolayı geç düşüyor bu aralarkapatmak derken yani bu gecelik için demek istedi kimse yok ti heralde jasmeen yazarken tamamen kapatmak diil zaten topik medinin
Evet eraycım doğru demişsin . Hani yeni topik açılırsa bilgim olsun diye sordum , Bulamam yoksa sizi , haber verin banaaa :26:
Tuğbacım ;bu duruş sana çok yakışmış tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?