2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

Haklısın canım moral bozmayacağımm iştee dik duruyorummm işte böyle nasıl iyimi Canım hakkımızda hayırlsııı

anaa crafty gitmiş bile :)

tubiş sen de üzülme..
eee büyük bebişin işlemi de büyük olacak demekki
boşver o gelsin de önemli olan o

Büyük bebişş nede güzel söylemişsin canım inşallahhhh Ne yapalım olmazsa tıpta çareler tükenmez çocuk kapıdan kovsun bende bacadan girmezsem Tuğba değilimmmmm

kapatmak derken yani bu gecelik için demek istedi kimse yok ti heralde jasmeen yazarken tamamen kapatmak diil zaten topik medinin

Evet eraycım doğru demişsin . Hani yeni topik açılırsa bilgim olsun diye sordum , Bulamam yoksa sizi , haber verin banaaa :26:

Tuğbacım ; bu duruş sana çok yakışmış tatlım

Evet eraycım doğru demişsin . Hani yeni topik açılırsa bilgim olsun diye sordum , Bulamam yoksa sizi , haber verin banaaa :26:

adresimiz değişirse özelden yazarım sana canım ayrıca kızlar linkinide yazıyo zaten başka topiğe geçince ama bu ay olsun yaaaa bebişlerimiz hepimizin inşallah

noxee diye bi arkadaşımız vardı topikteki kızlar hatırlarsınız belki oğlu olcakmış nasıl duygulandım yaa ne kadar çok zaman geçmiş kasım hamilesiymiş

adresimiz değişirse özelden yazarım sana canım ayrıca kızlar linkinide yazıyo zaten başka topiğe geçince ama bu ay olsun yaaaa bebişlerimiz hepimizin inşallah

Teşekkür ederim canım

İnşaallah bu ay olur hepimizin ; ama ne bileyim , pek kaptırmak istemiyorum kendimi . Sonra kırmızı kartı görünce , psikolojim alt üst oluyor

tuğbacım dularım seninle inşallah önümüzdeki ay olur bebişin ilaçların şifa olur sana
inşallahh Eryacım hep birliktee kalalımmmm bu ayy cümbür cemaat
kapatmak derken yani bu gecelik için demek istedi kimse yok ti heralde jasmeen yazarken tamamen kapatmak diil zaten topik medinin
benim jeton ilaçlardan dolayı geç düşüyor bu aralar şimdik anladımmmm

teşekkür ederim Jasmeenimm eminim ki hepimize yakışacakk

iyi geceler kızlar naıslsnız
dicem de bi tek tuğba var
selam tuğba:80:
ben de geçmişe baktım
diyorum aaa bugün kimse girmemiş mi diyorum
cevaplar dün yazıoyr
sonra bi saate baktım 12 yi geçmiş

günaydınnn hava çok güzel pırıl pırıl bi güneş var tam temizlik havası benim için camlarımı silicem dip köşe temizlik yapıcam sonrada sahile gezmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…