2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

şebo nasılsın... bugün senin günün test yaptın mı canım

evet cnm ama yapmıcam içimden test yapmak gelmiyor.. bilmiyorum neden ama sanki kırmızılar gelecek gibi.. birde bnm tickerda yanlışlık olabilir ovulasyon hesabında 8 i ama ticker da 7 si ondan hiç umursamıcam eğer çarşambaya kadar olmazsam öyle yapıcam test...

günaydın arkadaşlar
pazartesi sendromuna girdim
suratım beşkarış

al bendende o kadar zor kalktım valla bıraksalar daha uyurum hiç dinlenemedim hafta sonu yaaa...

kayınvalide yüzünden mi yeni gelin

yok yaaa... almaya gittik eve geldiğimizde 1di pazar günüde sabah 11 de kalktım ama dün kahvaltıdan sonra bi çıktık akşam 12 de girdik ama kayınvalidem görümcemde kaldı kadının bi zararı yoktu ama ben keyif yapamadım hafta sonu çok uykum var yaaaaaaaa....

kızlar ya bnm sol kasık ağrım geçmedi yaaa.. çıldırtcak beni...

günaydın güzel bayanlar..

Günü geçenler yaklaşanlar yok mu bi haber...

Benim 8 şubat günüm.Pek regl olacak gibi değilim sanki.Ama bakalım belli de olmuyor her ay başka bi şeyler oluyor.

Güzel haber bekliyorum birinizden bu ara çok bunaldım...

günaydın kızlar moralim çok bozuk ya dokunsalar ağlıcam
günaydın...aman toğrağım ne oldu hayırdır?

günaydın cnm...gündaşım bendede hiç belirti yok..ne adet için ne bebek için :26:
konuşacakmısın bugün patronla planın ne?

hayırdır cnm noldu???:44::44:

off ben doktora gidicem adetim bittikten sonra yaramın durumuna baktırmak için bi dahaki adetimdede hormon testlerimi yaptırmak istiyorum dün gece eşime söyledim sende git spermiyogram yaptır dedim gitmem diyo yani sperm verme olayından çekiniyo biraz birde doktorlar genelde 1 yıl süre veriyo ya onu sonuna kadar kullanmak istiyo canım sıkıldı biraz

günaydın arkadaşlar. Herkese iyi haftalar.:)

bıdıkım nasılsın?
hafta sonu senin kereviz salatanı denedim..çok güzel hoşuma gitti eşimde sevdi.
teşekkür ederim tarif için.

iiyim canım sen de iyisin inşallah...ateşten ne haber hala devam mı

afiyet olsun hem lezzetli hem de işlem görmediğinden daha sağlıklı
vitaminin hepsini alıyosun çiğ tükettiğin için

günaydın...aman toğrağım ne oldu hayırdır?

günaydın cnm...gündaşım bendede hiç belirti yok..ne adet için ne bebek için :26:
konuşacakmısın bugün patronla planın ne?

Eğer çok ters gününde değilse konuşacam.Size danışacam diye giricem konuya.Bakalım gidişata göre de devam veya tamam diyecem.
Bu arada sorduğun için sağol cnm.

evet moral bozucu bi durum ama eşine de hak ver bence
o spermi verebilmek için ne yapacak biliyosun hoş bi durum değil..
biz kadınların mayasında annelik olduğu için daha fedakar olabiliyoruz
ne onlar bizi tam anlayabilir ne de biz onları

güzellikle ikna et.. neden vermek istemiyor diye sor bazı merkezler yarım saat içinde spermi getirmek kaydıyla eve gönderebiliyormuş..merkezle konuş

günaydınlar topicden iyice uzak kaldım bir türlü çalışmalara başlayamadık bu gidişle ancak mart topiği bana uyacak

anlıyorum onuda zaten bütün iş spermi vermekte onunda çekindiği tek durum nasıl verildiği ile ilgili bilmiyorum ya iyice moralim alt üst oldu umarım bunlara gerek kalmadan hamile kalabilirim hepimiz kalırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…