2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

bıdık çok haklı biz içgüdüsel olarak anne olmak için hertürlü fedakarlığı yaparız ama babalık sonradan öğrenilen birşey
daha sakin ve anlayışla yaklaşırsan ikna olacaktır.

kızlar birde ben bu ay bal tarçın çörek otu karışımına başladım birde adaçayı aranızda bunları deneyen oldumu

gerek kalmaz inşallah canım
istersen önümüzdeki ay hormon tahlilini yaptır sonraki ay da sperm verin
en son ona kalmış olun yani...

tüp bebek yöntemini denemekten korkuyorum açıkcası henüz erken zaten ama mecbur kalırsam eşime kalmadan ben denemekten vazgeçerim herhalde.. genetik olarak riskli birşeymiş insan genetiği dersi alan bir arkadaşım bu konuda çok fazla şey söyledi açıkcası birgün bu yöntemi kullanmak zorunda kalırsam bebeğim için çok üzülürüm.. bu yöntemi deneyen arkadaşlar lütfen aşamaları bana anlatabilir mi?

kızlar birde ben bu ay bal tarçın çörek otu karışımına başladım birde adaçayı aranızda bunları deneyen oldumu

hamilelik için bal, tarçın, çörekotu deneyenlerin memnun kaldığını duydum. Adaçayı bir ara her sabah içiyordum bayağı rahatlatıyor.
Bende basit kist oluşmustu civanperçemi,aslan pençesi,altın otu ve zeytin yaprağı karıştırarak içtim sanırım faydası oldu ultrasana girmedim ama kistimi attığımı hissediyorum.Ayrıca hamileliğe faydası oluyormuş bu karışımın bu ay deneyecektim hamilelik için ama eşim hastalandı.Ancak 11.gün ve 16.gün çalışma yapabildik düşük ihtimal bu ay olması

Son düzenleme:
gerek kalmaz inşallah canım
istersen önümüzdeki ay hormon tahlilini yaptır sonraki ay da sperm verin
en son ona kalmış olun yani...

inşallah canım ya eşim olur çok takıyosun diyo doktora git falan da demiyo ama ben teklif ettim gideyim sende git diye sen git baktır bişey cıkmazsa en son ben giderim diyo biraz cesaretsiz mecbur kalmadıkça gitmek istemiyo haklı adam kimse o stresi çekmek istemez

a hiç duymadım anlatsana
canım yumurtaların gelişmesi için bal tarçın ve dövülmüş çörek otunu karıştırıyosun sabah akşam 1 tatlı kaşığı yiyosun

bende adetin 3. günü başladım sabah akşam bir tatlı kaşığı yiyorum günde bir fincanda ada çayı inşallah faydası olur

bu ay kırmızılar gelirse bende deneyeyim ama adaçayının kokusunu hiç sevmiyorumm

bu ay kırmızılar gelirse bende deneyeyim ama adaçayının kokusunu hiç sevmiyorumm
ben şekersiz içiyorum daha öncedende içerdim o yüzden zorlanmıyorum adaçayı hormonları düzenleyip hamile kalmaya yardımcı oluyomuş biyerde okumuştum hem rahimdeki iltihaba da faydalıymış

Faydası olur inşallah canım. Ayrıca soğan kürü de işe yarıyor sanırım.

inşallah canım soğan kürüne inşallah gerek kalmaz onu içemem

a hiç duymadım anlatsana

sevsena merhaba. çörekotu bal tarçın kürü ile ilgili birkaç gündür araştırma yapıyordum bende arkadaşların söylediği adaçayına ilaveten hayıt tohumu da demlenerek içilmesi faydalıymış. bilgin olsun arkadaşım. bu karışımı kullanmaya bende bugün başladım

adaçayını regl bitiminde kesmeniz gerektiğini,
adaçayının düşüğe neden olduğunu biliyorsunuz değil mi kuzularımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…