- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #4.341
evet moral bozucu bi durum ama eşine de hak ver bence
o spermi verebilmek için ne yapacak biliyosun hoş bi durum değil..
biz kadınların mayasında annelik olduğu için daha fedakar olabiliyoruz
ne onlar bizi tam anlayabilir ne de biz onları
güzellikle ikna et.. neden vermek istemiyor diye sor bazı merkezler yarım saat içinde spermi getirmek kaydıyla eve gönderebiliyormuş..merkezle konuş
anlıyorum onuda zaten bütün iş spermi vermekte onunda çekindiği tek durum nasıl verildiği ile ilgili bilmiyorum ya iyice moralim alt üst oldu umarım bunlara gerek kalmadan hamile kalabilirim hepimiz kalırız inşallah
kızlar birde ben bu ay bal tarçın çörek otu karışımına başladım birde adaçayı aranızda bunları deneyen oldumu
kızlar birde ben bu ay bal tarçın çörek otu karışımına başladım birde adaçayı aranızda bunları deneyen oldumu
gerek kalmaz inşallah canım
istersen önümüzdeki ay hormon tahlilini yaptır sonraki ay da sperm verin
en son ona kalmış olun yani...
canım yumurtaların gelişmesi için bal tarçın ve dövülmüş çörek otunu karıştırıyosun sabah akşam 1 tatlı kaşığı yiyosuna hiç duymadım anlatsana
hamilelik için bal, tarçın, çörekotu deneyenlerin memnun kaldığını duydum. Adaçayı bir ara her sabah içiyordum bayağı rahatlatıyor.
Bende basit kist oluşmustu civanperçemi,aslan pençesi,altın otu ve zeytin yaprağı karıştırarak içtim sanırım faydası oldu ultrasana girmedim ama kistimi attığımı hissediyorum.Ayrıca hamileliğe faydası oluyormuş bu karışımın bu ay deneyecektim hamilelik için ama eşim hastalandı.Ancak 11.gün ve 16.gün çalışma yapabildim düşük ihtimal bu ay olması
canım yumurtaların gelişmesi için bal tarçın ve dövülmüş çörek otunu karıştırıyosun sabah akşam 1 tatlı kaşığı yiyosun
bende adetin 3. günü başladım sabah akşam bir tatlı kaşığı yiyorum günde bir fincanda ada çayı inşallah faydası olur
bende adetin 3. günü başladım sabah akşam bir tatlı kaşığı yiyorum günde bir fincanda ada çayı inşallah faydası olur
günaydın zuzu iyi haftalar
nasılsın arkadaşım:)
gününüz aydınnn
haftanız hayırlııı
sperm&yumurtalarınız bereketli olsun inşallahhhhhhhhhhhhhh
Tamda bizlere uygun bir selam
ben şekersiz içiyorum daha öncedende içerdim o yüzden zorlanmıyorum adaçayı hormonları düzenleyip hamile kalmaya yardımcı oluyomuş biyerde okumuştum hem rahimdeki iltihaba da faydalıymışbu ay kırmızılar gelirse bende deneyeyim ama adaçayının kokusunu hiç sevmiyorumm
Faydası olur inşallah canım. Ayrıca soğan kürü de işe yarıyor sanırım.
a hiç duymadım anlatsana
ben şekersiz içiyorum daha öncedende içerdim o yüzden zorlanmıyorum adaçayı hormonları düzenleyip hamile kalmaya yardımcı oluyomuş biyerde okumuştum hem rahimdeki iltihaba da faydalıymış
inşallah canım soğan kürüne inşallah gerek kalmaz onu içemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?