2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

merhaba canım sağol valla bende denicem galiba tarçınla çörek otunu çok severim, ada çayınıda burnumu kapatıp içicem artık

adaçayını regl bitiminde kesmeniz gerektiğini,
adaçayının düşüğe neden olduğunu biliyorsunuz değil mi kuzularımm

günaydın canım
evet adaçayı rahimde kasılmalar oluşturduğu için düşüğe neden oluyormuş.Bitkilerin kullanıldığı ay en iyisi çalışma yapmamak.

günaydın kızlar..
ben gen adet olmadım
oooofffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

merhaba canım sağol valla bende denicem galiba tarçınla çörek otunu çok severim, ada çayınıda burnumu kapatıp içicem artık

bu uygulanan kürleri zamanında çok çok okumuş araştırmış biri olarak,
soğan kürü ve incir kürü yapmanızı önemle rica ederim.
bal&tarçın çörekotu karışımının kist yapma oranının yüksekliği, adaçayının düşüğe sebebiyeti ciddi konular.
Temizlenmek için soğan kürü, yumurta kalitesi için de incir kürünü yapın bence

günaydın canım
evet adaçayı rahimde kasılmalar oluşturduğu için düşüğe neden oluyormuş.Bitkilerin kullanıldığı ay en iyisi çalışma yapmamak.

arkadaşım bal çörekotu ve tarçın karışımı reglunun 2. günü başlanıyor buna ilaveten adaçayı ve hayıt tohumu çaylarının da gün içinde 1-2 fincan içilmesi öneriliyor. şimdi siz demişsiniz ya adetliyken adaçayı içilmesinin uygun olmadığını şimdi bana bir akıl verirmisiniz ne yapim ben bu küre bugün başladım.:):96:

valla kafam karıştı şimdi neyse ben kendim biraz araştırayım
kırmızılar gelirse denerim uygun olanı sağolun kızlar

biliyorum ama yumurtlama gününe kadar içsek sakıncası olurmu ki ben daha çok iltihabıma iyi gelir diye içiyorum

bence regl bitimi içme bırak

günaydın kızlar..
ben gen adet olmadım
oooofffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

ARKADAŞIMM YETER BENCE HEMEN KAPSAMLI Bİ DR OLAYINA GİR LÜTFENNNNN

medikal güzellik nerede acep
pazartesi sendromundan çıkıp gelemedi mi ki acep

işi çoktu bugün onun gelir öğleden sona

mesir macununu çookk severim
bunu da severim aslında çörekotu ölümden başka herşeye devaymış
bal desen zaten gerçeğini bulabiliyorsak bir mucize
tarçında güzel kokuyorr
oooh daha ne olsun

evet arkadaşım peygamber efendimiz de çörekotunun faydalarını sizin dediğiniz gibi ölümden başka herderde deva olduğunu söylemiş. işallah hepimize şifa olur bu karışım.

ben geçen ay soğan kürü yapmıştım canım
dikkatinizi çekerim hala adet olamadım farlutal içiyorum

ve soğan kürü topiğinde bikaç kişi daha var adeti geciken
dikkat edin derim..
bunlar ciddi şeyler sabah akşam soğanı kaynatıp içiyorsunuz...14-15 tane inciri 2 bardak suda kaynatıyorsunuz falan ne bileyim korkuyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…