2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

Eki Görüntüle 139280

biz geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkk

hay maşallah cano kurban... dönüşün mikimmel oldu.. Allah sağlıklı sıhhatli bir bebik doğurmanı nasip etsin... içim bi hoptirik oldu, çok sevindim senin adına,

bekleyen bacılarıma sesleniyoruuummm..
dün bir eczacı arkadaşıma gideyim dedim tylolhot almak için dibimde ecz varken dolmuşa bindim gittim.. neysecime.. dedim **** nerde göremedim :) bebeğiyle evde dediler şaşırdım :) kadın 33-34 yaşında evlendi.. henüz çocuk düşünmüyoruz demişti 2009sonunda en son gördüm... şimdi 36yaşında olduğunu düşünürsek .. ilk çocuğunu bu yaşta normal bir şekilde hamile kalıp doğurdu :)

karamsarlığa nokta koyun artık :) bu bahsettiğim kadın çok sakin biridir melektir, oluruna bırakır herşeyii.. didiklemez bu neden oldu şöyle yapsam şu olurmuydu falan diye.. Allah kaderime ne yazdıysa onu yaşıyacağım zaten deyip geçer.. hiç yormaz beynini :)

kendimle ilgili son gelişmeler :) griple bronşiti atlattım.. şimdik yeğenime tulum örmeye başladım.. biraz bişiye benzesin resmini çekip paylaşırım..

başka hamiişş var mı bakem. takip edemez oldum bu aralar

misti sen kan tahlili yaptırsana hafta sonuna kalmadan hem günümde yanlış diyorsun 6 sıydı..
baya geçmiş haftasonu sağlık ocakları kapalı
ben çok umutluyum senden

cnm hoşgeldin..
henüz bir gelişme yok..cano hamile birtek..bugün doktora gidecekti kanda baktırmak için.
crafty'nin bugün transferi olacaktı ...işte böle.
sen nasılsın..arkadaşın için sevindim..aslında rahat olmak herzaman için iyi ama bizler sanırım rahat olmayı başaramayan anne adaylarıyız.

misti sen kan tahlili yaptırsana hafta sonuna kalmadan hem günümde yanlış diyorsun 6 sıydı..
baya geçmiş haftasonu sağlık ocakları kapalı
ben çok umutluyum senden

cnm cumartesi günü test yaptım negatif çıktı.
kan içinde ne bileyim cumartesiyi bekleyim dedim.özelde biryerde yaptırırım diye düşündüm ama..midem bulanıyo çok fena..dünde iyi değildim bugünde.olsa bile erken değilmi belirti için falan.aklıma getirmemeye çalışıyorum mümkün olduğu kadar.

hoşbulduk cnm,
genel olarak iyiyim bende :) zaten bebek olayını sildim ben kafamdan.. şaka maka 4 ay denemişiz bizde :) ilacıma devam.. korunmuyoruz da... oluruna bıraktık.. ben aslında yaza kadar mola demiştim ama eşim istiyor ben ikinize de bakarım diyor sen merak etme :) oysa ben ona yardımcı olmak istiyorum.. neyse.. allah büyük,
geçen gün de görümcem tutturmuş maydanoz buharını dene diye :) ayol dedim biz düşünmüyoruz artık falan.. sorun bende diye takmış o da ... hem dedim ben kontrolüme de gittim herşey normal..
eşim de zaten o konuda rahat.. sıkma canını diyor belki sıkıntı bendedir diyor.. zamanı gelince bende kontrole giderim diyor.. melek kocacım benim :) bir de gerikafalı kaynanama anlatabilsem bazı şeyleri..

bulantı, hamilelik hormonu salgılanmaya başlayınca normal olarak oluyormuş testide erken yapmışsın idrarda 1-2 gün evvel çıkmayabiliyor. ben de güvenmiyorum idrar testlerine kanda baktırmak daha mantıklı
ama cumartesi baktırmak istiyorsan saygım var benimki merak işte birde sen sakin sakin bekleyince daha çok yoğunlaştım senin haberine

bilmiyorum cnm eşimde aslında dün gidip kan verelim dedi illa ama ben istemedim.aslında negatif çıkmasından korkuyorum galiba.o yüzden cmt günü giderim diyorum.yoksa bende merak ediyorum ama..benim günüm hiç geçmez birde.1 kere geçti ondada hamileydim aslında şimdide öleyimdir diye düşünmüyo değilim

sağol bacım valla hamişim galibaben bile tırsıyom görmeden ya yoksa diye

geçmiş olsun canım kendine iyi bak daha anne olcen

sağol bacım valla hamişim galibaben bile tırsıyom görmeden ya yoksa diye

geçmiş olsun canım kendine iyi bak daha anne olcen

sağ ol canım :) asıl sen dikkat et... nur topu gibi taş düşürürken.. üstüne bebik geldi.. fazla da ilaç kullandın, doktora gidince söylemeye de unutma.. sen kan verdin mi?

sağ ol canım :) asıl sen dikkat et... nur topu gibi taş düşürürken.. üstüne bebik geldi.. fazla da ilaç kullandın, doktora gidince söylemeye de unutma.. sen kan verdin mi?

aslında canım ilacı 1 hafta kullandım bebk çalışması oldugu için bırakmıştım kan vermedim doktor isterse yaptırıcam bugun gideyim bakalım kese görünecekmi ekim topiğinde bi arkadaşın görünmüş

ooh oh ne güzel haberlerle başladık bu ayı :) saat kaçta gideceksin doktora ben meraktan çatlayabilirim

crafty ne etti acaba.. izin alıcam demişti en son.. evden katılır artık bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…