- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #5.441
el kadar bebeye nasıl da süsleniyo
Kaç günlük rapor alabildin canımcım
:) olacak okadarcık canım.. hele bir doğsun sorarım ben ona :) mıncık mıncık yer teyzesi onu :)
bende iyiyim çok şükür.. malum kış gribi herkeste olduğu gibi benim kapıya da çaldı.. alt üst edip gitti şükür :) dükkanımla uğraşıyorum.. cahil müşterilerle falan.. bir yanda pişmanım bu mahallede dükkan açtığımıza bir yandan diyorum evde dursaydım sıyırırdım kafayı herhalde.. kışın da soğuk havası öldürüyor.. şöyle bir ilk bahar gelse de ötsün kuşlar açsın çiçekler..
2 gündür de bir tulum örmeye başladım yeğenime.. eltim 26. haftasında... heveslenerek başladım ama eltimi sevmediğim için de pek içimden gelmiyor sanki.. zilli bize beşik aldırmaya çalışıyor evinde 1 tane varken.. neysem derin konulara girmeyim :) morali yüksek tutalım
işlerin çok yoğun değildir inşallah
Acıbademliyim ben bende öneririm ısrarla özel sigortayı
ben 82 liyim apla de bana
hayırlısı kuzummm
Transfer saatim 15:30 :)
ssk ya gittim rapor aldım kuaföre gittim kaş byık fön vs
geldim bi bakem dedim size
inat diil mi kızımm
10 gün aldım ohhhhhhh
inat diil mi kızımm
10 gün aldım ohhhhhhh
Ah canım dikkat et bu mevsimler çok fena.Kız boşver eltini sevmesende bebesinin hatrına ör boşver.İşlerde yoğun değil şükür idare ediyoruz.
dimi öreyim :) baktım çok kızdıracak bişi yaparsa koyarım kenara.. nasılsa benim de bir gün olur bebeeem.. eşim gelsin de devam edeyim örgüme.. dükkanda yalnızken olmuyor :) pat diye müşteri geliyor elimde şiş- ip elim ayağıma karışıyor:) bir de elektrikçi dükkanı yani.. tuhafiye falan da diil
inat diil mi kızımm
10 gün aldım ohhhhhhh
Selam kizlar,crafty dualarim seninle canim ,Elmam napiyosun bebisin nasil.
yok be yavrum muayene gibi bişi oluomuş zaten :)slm crafty transferde anestezi yaptıracakmısın?
merhba arkadaşlar yeni üyeyim,,ben de 2. bebeğimi bu ay bekliyorum,,henüz adetime 4 gün var,, meraklardayım...herkese sağlıklı hayırlı bebekler inşllh..
Selam kizlar,crafty dualarim seninle canim ,Elmam napiyosun bebisin nasil.
4-5 gün banyo yapmıcam ya benim kafa bonus
fön çekiim de cadıya benzemiim dedim
kocanın da d günü yarın :) yatsamda fena görünmiim barim :)
içim kıpır kıpır dilimde fatiha dolanıorum ortada
4-5 gün banyo yapmıcam ya benim kafa bonus
fön çekiim de cadıya benzemiim dedim
kocanın da d günü yarın :) yatsamda fena görünmiim barim :)
içim kıpır kıpır dilimde fatiha dolanıorum ortada
oh kuzumm saol
et bol bol :) bebikim nasıl
yok be yavrum muayene gibi bişi oluomuş zaten :)
craftyyyy kız hangi acıbademe gidiyosun bende acıbademliyim
hoşgeldin inşallah kavuşursun bebeğinemerhba arkadaşlar yeni üyeyim,,ben de 2. bebeğimi bu ay bekliyorum,,henüz adetime 4 gün var,, meraklardayım...herkese sağlıklı hayırlı bebekler inşllh..
İyi canım senin fasulye nasıl yerim onu ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?