2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

benim transferim de anestezi olmuştu. çünkü ben muayenede kullanılan spektlum isimli alete karşı fobim var ister istemez kasılma oluyordu bende o yüzden sordum canım. inşallah herşey gönlüne göre olur.

çok saol tatlım benim
bilmiorum nasıl olacak
tannsel kız hiç konuşmadık seninle bunu biz acımıo dimiii

Canım sen napıyon senin bıdık fasulye nasıl anammmm
kızlar ya ne güzel maşallah

canımcım transferim pazar günü oldu, artık beklemedeyim. Bebişim bana tutunsun bende onu ömrümün sonuna kadar bırakmayayı diye dua ediyorum..Mercimeğimle bereber bekliyoruz.. 18 şubat test günüm..19 şubatta doğum günüm, içimde büyük bir hisle Allahım bana doğum günü hediyesi versin istiyorum..

sen nasılsın? bebişimiz büyüyyor, hep takiptedyim sizleri...

fulyadaki yeni acılmış cillop gibi hastanee ben bakırköye gidiyorum dedim yakalarım belkii şans öpücügümü kondururum dedim yanagınaaaaa

ay kuzum saolsanın da üpçük memorialde oluyor :) gel beklerim :)

BenimDe bugün randevum vardi,her sey iyi cok sükür,insallah böyle devam Eder,sabahlari bulantilarim basladi.onun disinda bisey yok canim
anlatsana minik kuzu nasılll
daha kalbi yok dimi erken
olsun kesesi nasıl
kadifeden kesesiii şeklinde

çok saol tatlım benim
bilmiorum nasıl olacak
tannsel kız hiç konuşmadık seninle bunu biz acımıo dimiii

canımcım sakin ol, zaten o işlem sırasında doktorlar ve hemşireler insanı çok rahatlatıyor. bende düşünmüştüm anesteziyi, ama gerek yokmuş tatlışkom...

BenimDe bugün randevum vardi,her sey iyi cok sükür,insallah böyle devam Eder,sabahlari bulantilarim basladi.onun disinda bisey yok canim

Ah birtanem bulantı benimkilerde devam ediyor öğürmekten ciğerlerim acıdı.
Allah sağlık versin boşver bu günlerde geçer.Sen sağlığına dikkat et

Bende sizler için dua ediyorum sizlerde stres yapmadan onları sarın.Hiçbir şekilde bırakıp gitmez o seni akıllı bıdık o üzmez annesini

benim transferim de anestezi olmuştu. çünkü ben muayenede kullanılan spektlum isimli alete karşı fobim var ister istemez kasılma oluyordu bende o yüzden sordum canım. inşallah herşey gönlüne göre olur.

sende tüpçülerdensin öylemi:)))) sonucu korkarak sorayım..

bacı randevum 11 deydi iptal etmişler 4 te var randevum onu bekliyorum vallaaaaaaama hamileyim artık vuruyo midem bulanmaya başladı istah hiç yok

ben anlamam mide bulantııs felan.. Buğün ve 2 gün sonraki kan testinin sonucunu bekliyorum..sonuç kesinleşsin bak nasıl kutlayacağız

ay kuzum saolsanın da üpçük memorialde oluyor :) gel beklerim :)

anlatsana minik kuzu nasılll
daha kalbi yok dimi erken
olsun kesesi nasıl
kadifeden kesesiii şeklinde

On gün önce gittigimde Dr ,hayal meyal görünüyor demisti,bugün gayet Net gözüktü,kese büyümüs icindede minicik bisey gördük,kalpatisi icin iki sonra gidicem

bacı randevum 11 deydi iptal etmişler 4 te var randevum onu bekliyorum vallaaaaaaama hamileyim artık vuruyo midem bulanmaya başladı istah hiç yok

Anammmmm kıyamam iştahın kapandımı
Olsun sabret sonra tekrar açılacak gelecek kilolar
gı cano sen hamiş kalmadan bilem aş eriyodun şimdi nasıl olcek
Allah kocana yardım etsin ben turşu siparişi verdim kocam 3.günde anca aldı adam takmıyo beni
numaradan istediğimi anladı

ben anlamam mide bulantııs felan.. Buğün ve 2 gün sonraki kan testinin sonucunu bekliyorum..sonuç kesinleşsin bak nasıl kutlayacağız

sağol bebem bende çok heyecanlıyım bi bilsen valla evde kaplumbaga gibiyim eşimde itinalı davranıyo hızlı kalkma yavaş otur falan pammık prenses gibiyim valla inşallah sonumuz güzel biteeeeeer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…