- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #5.461
daha başlamadım ama maslak ya da fulya olur diğerleri uzak canım
benim transferim de anestezi olmuştu. çünkü ben muayenede kullanılan spektlum isimli alete karşı fobim var ister istemez kasılma oluyordu bende o yüzden sordum canım. inşallah herşey gönlüne göre olur.
Canım sen napıyon senin bıdık fasulye nasıl anammmm
kızlar ya ne güzel maşallah
fulyadaki yeni acılmış cillop gibi hastanee ben bakırköye gidiyorum dedim yakalarım belkii şans öpücügümü kondururum dedim yanagınaaaaa
anlatsana minik kuzu nasılllBenimDe bugün randevum vardi,her sey iyi cok sükür,insallah böyle devam Eder,sabahlari bulantilarim basladi.onun disinda bisey yok canim
çok saol tatlım benim
bilmiorum nasıl olacak
tannsel kız hiç konuşmadık seninle bunu biz acımıo dimiii
çok saol tatlım benim
bilmiorum nasıl olacak
tannsel kız hiç konuşmadık seninle bunu biz acımıo dimiii
fulyadaki yeni acılmış cillop gibi hastanee ben bakırköye gidiyorum dedim yakalarım belkii şans öpücügümü kondururum dedim yanagınaaaaa
BenimDe bugün randevum vardi,her sey iyi cok sükür,insallah böyle devam Eder,sabahlari bulantilarim basladi.onun disinda bisey yok canim
canımcım transferim pazar günü oldu, artık beklemedeyim. Bebişim bana tutunsun bende onu ömrümün sonuna kadar bırakmayayı diye dua ediyorum..Mercimeğimle bereber bekliyoruz.. 18 şubat test günüm..19 şubatta doğum günüm, içimde büyük bir hisle Allahım bana doğum günü hediyesi versin istiyorum..
sen nasılsın? bebişimiz büyüyyor, hep takiptedyim sizleri...
tannselim de buradaymış :)
hoşgeldin canımmm
Acimiyo merak atme,on sadece dua et,baskada hic bisey düsünmek
kızz cano ne oldu kan testi?
benim transferim de anestezi olmuştu. çünkü ben muayenede kullanılan spektlum isimli alete karşı fobim var ister istemez kasılma oluyordu bende o yüzden sordum canım. inşallah herşey gönlüne göre olur.
haklısın
acısa da acıyacak zaten
odaklanıp anı yaşayıp dua etmek gerek :)
iyi ki varsınız beeeeeeeee
bacı randevum 11 deydi iptal etmişler 4 te var randevum onu bekliyorum vallaaaaaaama hamileyim artık vuruyo midem bulanmaya başladı istah hiç yok
ay kuzum saolsanın da üpçük memorialde oluyor :) gel beklerim :)
anlatsana minik kuzu nasılll
daha kalbi yok dimi erken
olsun kesesi nasıl
kadifeden kesesiii şeklinde
bacı randevum 11 deydi iptal etmişler 4 te var randevum onu bekliyorum vallaaaaaaama hamileyim artık vuruyo midem bulanmaya başladı istah hiç yok
canımcım sakin ol, zaten o işlem sırasında doktorlar ve hemşireler insanı çok rahatlatıyor. bende düşünmüştüm anesteziyi, ama gerek yokmuş tatlışkom...
ben anlamam mide bulantııs felan.. Buğün ve 2 gün sonraki kan testinin sonucunu bekliyorum..sonuç kesinleşsin bak nasıl kutlayacağız
tannsel bana cevap yazmıyo küstü
yoksa yeniyim diye mi yapmıyo
yeni de değilim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?