2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

adet oldum umutlarım mart ayına kaldı inş diğer ay daha mutlu haberler vermek nasip olur. herşeyin hayırlısı....

peeh .. herkes nereye kayboldu... kızlar neredesiniz_? yoksa herkes öyle molasındaki yemeklere mi daldı :) kilo almayın ha

adet oldum umutlarım mart ayına kaldı inş diğer ay daha mutlu haberler vermek nasip olur. herşeyin hayırlısı....

çalışmaya devam edersin canım, kafana takma işte.. olursa olur.. adet olmak çok güzel birşey :) sağlıklı bir kadın olduğunu gösteriyor bak :) üzme kendini

peeh .. Herkes nereye kayboldu... Kızlar neredesiniz_? Yoksa herkes öyle molasındaki yemeklere mi daldı :) kilo almayın ha

ben burdayım..
En son ben yemek yerim ofiste..nedense :44:
Kiloda az değil ama.evledniğimden beri 6 kilo almışım.2,5 yılda çok demi:26:
Ama insan kilo almasa bile genişliyo bence..

çalışmaya devam edersin canım, kafana takma işte.. olursa olur.. adet olmak çok güzel birşey :) sağlıklı bir kadın olduğunu gösteriyor bak :) üzme kendini

öyle haklısın ama elde değilki. tedaviler ilaçlar hepsi boşa gitti. peki ya içimdeki umutlar... tedaviye başladım artık diye herşeye kesin gözüyle bakılınca, adetin gelmesi artık bende ister istemez bi çöküntü oldu. ama doktorum net konuşmamıştı ben kendi kendime gelin güvey oldum. artık herşeyin vakti saati var biliyorum ve hayırlısını istiyorum :85:

ben burdayım..

evlendiğimden beri heryıl 1 kilo artıyorum ben.. ama burada çalışırken hep oturuyorum hareket etmemek çok aldırıyor ne kadar az yersen ye yakmayınca kalorileri boşş

ben burdayım..

iyisin yine :) ben 3 buçuk yıl önce 58kg gelin geldim.. şimdi 70'e dayadım :) en azından geçmemeye çalışıyorum o kiloyu... sanırım evlenince hormonlar sapıttı.. hareketim sıfıra indiği içinde kilo veremiyorum.. sadece yediklerime dikkat edebiliyorum anca.. bekarken günde en az 5-6km yürürdüm.. ev okul dersane derken yürümekle geçiyodu günüm toplu taşıma karşıydım :)..
şimdi hantallaştım iyice

kızlar herkese selmlar ben bugün adet oldum.Hayırlsı artık ne diyeyim.Üzülmedim desem yalan olur.Klomende işe yaramadı.:18:

İyiyiz canım ikimizde...Çok şükür biraz bulantılarım ve halsizliğim
devam ediyor fakat ağlığımız yerinde.
Sen neler yapıyorsun canım anlat bakalım

:) olacak okadarcık canım.. hele bir doğsun sorarım ben ona :) mıncık mıncık yer teyzesi onu :)
bende iyiyim çok şükür.. malum kış gribi herkeste olduğu gibi benim kapıya da çaldı.. alt üst edip gitti şükür :) dükkanımla uğraşıyorum.. cahil müşterilerle falan.. bir yanda pişmanım bu mahallede dükkan açtığımıza bir yandan diyorum evde dursaydım sıyırırdım kafayı herhalde.. kışın da soğuk havası öldürüyor.. şöyle bir ilk bahar gelse de ötsün kuşlar açsın çiçekler..
2 gündür de bir tulum örmeye başladım yeğenime.. eltim 26. haftasında... heveslenerek başladım ama eltimi sevmediğim için de pek içimden gelmiyor sanki.. zilli bize beşik aldırmaya çalışıyor evinde 1 tane varken.. neysem derin konulara girmeyim :) morali yüksek tutalım

işlerin çok yoğun değildir inşallah

Acıbademliyim ben bende öneririm ısrarla özel sigortayı

içimizde en böyük ben miyim yauu 84 doğumluyum

ben 82 liyim apla de bana
günaydın canlarımm

sabah ilk idrarla test yaptım sonuç kocamaan bir tek çizgi... hadi hayırlısı bakalım ne çıkacak bu işin sonunda

hayırlısı kuzummm

Transfer saatim 15:30 :)
ssk ya gittim rapor aldım kuaföre gittim kaş byık fön vs
geldim bi bakem dedim size

merhba arkadaşlar yeni üyeyim,,ben de 2. bebeğimi bu ay bekliyorum,,henüz adetime 4 gün var,, meraklardayım...herkese sağlıklı hayırlı bebekler inşllh..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…