- 21 Aralık 2009
- 1.462
- 117
- 363
- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #5.421
adet oldumumutlarım mart ayına kaldı inş diğer ay daha mutlu haberler vermek nasip olur. herşeyin hayırlısı....
peeh .. Herkes nereye kayboldu... Kızlar neredesiniz_? Yoksa herkes öyle molasındaki yemeklere mi daldı :) kilo almayın ha
çalışmaya devam edersin canım, kafana takma işte.. olursa olur.. adet olmak çok güzel birşey :) sağlıklı bir kadın olduğunu gösteriyor bak :) üzme kendini
ben burdayım..
En son ben yemek yerim ofiste..nedense :44:
Kiloda az değil ama.evledniğimden beri 6 kilo almışım.2,5 yılda çok demi:26:
Ama insan kilo almasa bile genişliyo bence..
ben burdayım..
En son ben yemek yerim ofiste..nedense :44:
Kiloda az değil ama.evledniğimden beri 6 kilo almışım.2,5 yılda çok demi:26:
Ama insan kilo almasa bile genişliyo bence..
kız nasılsın? yeğenimiz nasıl?
kızlar herkese selmlar ben bugün adet oldum.Hayırlsı artık ne diyeyim.Üzülmedim desem yalan olur.Klomende işe yaramadı.:18:
İyiyiz canım ikimizde...Çok şükür biraz bulantılarım ve halsizliğim
devam ediyor fakat ağlığımız yerinde.
Sen neler yapıyorsun canım anlat bakalım
Acıbademliyim ben bende öneririm ısrarla özel sigortayıKızlar uzunca araştırmadan sonra allianz sigorta yaptırmaya karar verdik çünkü en az bekleme süresi allianzda 5 ay. Diğerleri en az 1 sene beklemeli. Biraz kafam karıştı. Başka allianz yaptıran var mı? Şu an şubat ayındayız. 5 ay beklemeli olduğuna göre temmuzda mı hamile kalmalıyım yoksa ağustosta mı? arayıp sorucam fakat burda diğer yaptıranlardan da öğrenmek istedim. 5 aydan önce hamile kalırsam sigorta karşılamıyor doğumu. Bu arada herkese tavisye ederim. İstanbulda fiyatlar almış başını gidiyor doğum fiyatları...siz ne diyorsunuz?
içimizde en böyük ben miyim yauu 84 doğumluyum
günaydın canlarımm
sabah ilk idrarla test yaptım sonuç kocamaan bir tek çizgi... hadi hayırlısı bakalım ne çıkacak bu işin sonunda
transfer saatim 15:30 :)
ssk ya gittim rapor aldım kuaföre gittim kaş byık fön vs
geldim bi bakem dedim size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?