2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

evet canım görmemişim
bugün yarın sonna da 3. sü günü yumurta takibi yapıcaz inşallah 3. gün pazatesi olması duasıyla..

senin de iyi olmana çok sevindim
merakla ve duayla bekliyorum güzel haberlerini

cnm sen yumurta takibi içinde şükrana mı gideceksin.
bende ona devam etsemmi acaba diye düşünüyorum.şükrana bir şans daha vermelimiyim sence ?

cnm sen yumurta takibi içinde şükrana mı gideceksin.
bende ona devam etsemmi acaba diye düşünüyorum.şükrana bir şans daha vermelimiyim sence ?

ben sefiyorum kendisini ya da sevmek istiyorum bilmiyorum
herşeyden önce rahatlatıyo insanı bu çok önemli en çok da rahat olmaya ihtiyacımız var çünkü

kızlar ahanda yeğenime başladığım örnek... ben örnekteki motifleri beğenmediğim için kafama göre bişicikler yaptım... renk seçimi nasıl sizce erkek bebik için :) bitmiş halini de tez vakitte paylaşırım inşallah

örgü bilmem yapamam, o yüzden kötü diyemem çünkü yapabilene saygım büyük
yeşil hem kıza hem erkeğe olur bence
toz pembe+toz yeşil
toz mavi+toz yeşil iki kombinasyon da benim gözüme güzel geliyor

yeğenimiz muhtemeler esmer olacak.. ana baba esmer olunca amcaya çeker mi bilemem de :) eşim sarışın da.. neyse.. fazla renge boğmak istemedim örğüyü.. turkuazımsı bir renk daha var elimde de .. belki bel kısmına bir de düğme kısmına ondan kullanırım
elime böle şekerimsi lila rengi var onu kendime saklıyorum belki kızım olur diye.. örgü işini çok severim ama ne yazık ki çabuk sıkılıyorum.. bir battaniye başladım.. 2 ay önce resmini paylaştıydım.. sadece kenarları yapılacak.. üşendim vallahi bitirmeye.. pööff tembellik bu olsa gerek

bacım sesin çıkmıyor gülüm... iyisin dimi?

uradayım bacım yaa.. işlerlede uğraşıyordum katılamadım sohbetlerinize.. iyiyim çok şükr ağrım var biraz o kadar kırmızıların ağrısı... sen nasılsın cnm...

craftyyiiimmm cnım dikkat et kendine allahım yardımcın olsun acımadan hooop diye geçer gider inşallah... :76::76::76:

örgü örmeyi ben çok severim..güzelde örerim ama vakit bulabilirsem tabi..
annem bu işte çok iyidir.çokda hamarattır kendisi..
şimdiden o kadar çok şey örmüşki.birde diyoki sana örmedim hediyelik işte lazım oldukça vericem diyo.ama yok kimseyede vermiyo demekki bana örüyo. eğer bebişim olursa burda resimlerini paylaşırım cicilerinin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…