- 25 Kasım 2010
- 4.441
- 6
- 156
- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #5.521
uradayım bacım yaa.. işlerlede uğraşıyordum katılamadım sohbetlerinize.. iyiyim çok şükr ağrım var biraz o kadar kırmızıların ağrısı... sen nasılsın cnm...
craftyyiiimmm cnım dikkat et kendine allahım yardımcın olsun acımadan hooop diye geçer gider inşallah... :76::76::76:
Ben cikiyorum kizlar,Sonra görüsürüz:80:
selam kızlar nasılsınız şeker şeyler ben daha ankarada doktor araştırırken herkes tedaviye başlamış
ankaradaki şekerlerden doktor ismi istiyorum
ben lina kadın sağlığından şükran hanıma gidiyorum
çağ hast. Sevgi hanımı da çok methediyolar
selam kızlar nasılsınız şeker şeyler ben daha ankarada doktor araştırırken herkes tedaviye başlamış
ankaradaki şekerlerden doktor ismi istiyorum
yok iste crafty tam anlamıyla şuan transferdekızlar haber varmı yeni bi?
yok iste crafty tam anlamıyla şuan transferde
allah yardımcısı olsun
kolaylık versin
amin..kolaylıkla ağrısız acısız olur inşallah.
bugün geçen bahsettiğim dayımın gelinide başlıyo tüp bebeğe. umarım oda hemen alır kucağına bebişini.
kasıklarım ağrıyo benim ama hala adet olmadım
ankarada doktor konusunda bende çok kararsızım cnm.
hala bulamadım.bakalım hamile kalayımda o zaman karar vericem bu gidişle.
sen de ctesiye kadar olmazsan test yaptır
çifte düğün yapalım
hem mistik hem sen :)
sorma cnm ya..maddi durumlarıda iyi değil..bebek sahibi olmayı çok istiyo..eşinden dolayı dr olmaz sizin çocuğunuz çok zor demiş.dayım tüp bebek için masraflarını karşılayacak ama tabi bir yere kadar.zekai tahir burakda başlayacakmış..orasıda iyi değil falan demişler.annemle konuştum az önce de annem dedi.morali çok bozuk dedi.bende dedim hatta gitmişken iyi bir yere gitsin dayımda az daha yardım etsin dedim ama zor.dayım buna bile laf ediyoki bırak pahalı özel bir yeri asla kabul etmez..uamrım ilkinde tutarda kızcağızın özlemi sona erer..zaten olmazsa bir daha gitmesi çok zor.kıyamaamm inşallah canım
Allah yardımcısı olsun onun da bütün uğraş verenlerin..
peki sen nereye kime gidiyodun cnm
sorma cnm ya..maddi durumlarıda iyi değil..bebek sahibi olmayı çok istiyo..eşinden dolayı dr olmaz sizin çocuğunuz çok zor demiş.dayım tüp bebek için masraflarını karşılayacak ama tabi bir yere kadar.zekai tahir burakda başlayacakmış..orasıda iyi değil falan demişler.annemle konuştum az önce de annem dedi.morali çok bozuk dedi.bende dedim hatta gitmişken iyi bir yere gitsin dayımda az daha yardım etsin dedim ama zor.dayım buna bile laf ediyoki bırak pahalı özel bir yeri asla kabul etmez..uamrım ilkinde tutarda kızcağızın özlemi sona erer..zaten olmazsa bir daha gitmesi çok zor.
bende lina kadın sağlıkdan şükran hanıma gittim bir kere.
birde düşük yaptım o zaman acilen evimize yakın diye sincan lokman hekim hastanesine gittim.oradaki doktorların neredeyse hepsine muayene oldum çokda memnun kaldım ama devamlı gidermiyim bilmiyorum.kararsızım.
şükran hanım meşhur ozmn bıdıkda ona gidiyomuş sen memnun kalmadınmı ondan ? Dişine göre :) bir doktor bulursan bilgilendirir misin ozmn cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?