2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

ah cnm benim... kış vakti de adet çekilmiyor.. azıcık üşütmüşsem adet olacağım zaman sancıdan çatlıyorum resmen.. ayaklarını sıcak tutmaya çalış.. bol bol su tüket.. mart ayında güzel haberleri alırız artık inşallah :) karamsar olma tamam mı kuzum.. daha çok yenisiniz.. adet bitince çalışmaya başlayın :) yok yumurtlamaymış yok çatlamaymış onları kesinlikle takip etme kafan daha çok karışır.. zevkine bak sen

kızlar ben de çıkıyorum.. azıcık şu örgü ile ilgileneyim de bitsin.. zaten eşim de gelecek birazdan.. basılmayım yani :) hayde see you.. öptüm hepinizii..

selam kızlar nasılsınız şeker şeyler ben daha ankarada doktor araştırırken herkes tedaviye başlamış
ankaradaki şekerlerden doktor ismi istiyorum

ben lina kadın sağlığından şükran hanıma gidiyorum
çağ hast. Sevgi hanımı da çok methediyolar

anladım bıdıkcım peki fiyat mertebesi nasıl senin gittiğin yer özel bi yer galiba ssklıya bakıyormu
çağ hastanesinin sitesinde sevgi hamının ismini göremedim yanlış mı baktım acaba KADIN HASTALIKLARI VE DOĞUM
Op. Dr. Erol BAYRAKTAR
Op. Dr. Emine Sernur YORULMAZ bunlar yazıyo

Son düzenleme:
kıyamaamm inşallah canım
Allah yardımcısı olsun onun da bütün uğraş verenlerin..
sorma cnm ya..maddi durumlarıda iyi değil..bebek sahibi olmayı çok istiyo..eşinden dolayı dr olmaz sizin çocuğunuz çok zor demiş.dayım tüp bebek için masraflarını karşılayacak ama tabi bir yere kadar.zekai tahir burakda başlayacakmış..orasıda iyi değil falan demişler.annemle konuştum az önce de annem dedi.morali çok bozuk dedi.bende dedim hatta gitmişken iyi bir yere gitsin dayımda az daha yardım etsin dedim ama zor.dayım buna bile laf ediyoki bırak pahalı özel bir yeri asla kabul etmez..uamrım ilkinde tutarda kızcağızın özlemi sona erer..zaten olmazsa bir daha gitmesi çok zor.

peki sen nereye kime gidiyodun cnm

bende lina kadın sağlıkdan şükran hanıma gittim bir kere.
birde düşük yaptım o zaman acilen evimize yakın diye sincan lokman hekim hastanesine gittim.oradaki doktorların neredeyse hepsine muayene oldum çokda memnun kaldım ama devamlı gidermiyim bilmiyorum.kararsızım.

şükran hanım meşhur ozmn bıdıkda ona gidiyomuş sen memnun kalmadınmı ondan ? dişine göre :) bir doktor bulursan bilgilendirir misin ozmn cnm

şükran hanım meşhur ozmn bıdıkda ona gidiyomuş sen memnun kalmadınmı ondan ? Dişine göre :) bir doktor bulursan bilgilendirir misin ozmn cnm

tabi cnm haber veririm.
Sen ne için gideceksin doktora..genel amaçlımı tüp bebek falanmı yoksa başka birşeymi..ona göre tavsiyede bulunurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…