- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #5.541
sorma cnm ya..maddi durumlarıda iyi değil..bebek sahibi olmayı çok istiyo..eşinden dolayı dr olmaz sizin çocuğunuz çok zor demiş.dayım tüp bebek için masraflarını karşılayacak ama tabi bir yere kadar.zekai tahir burakda başlayacakmış..orasıda iyi değil falan demişler.annemle konuştum az önce de annem dedi.morali çok bozuk dedi.bende dedim hatta gitmişken iyi bir yere gitsin dayımda az daha yardım etsin dedim ama zor.dayım buna bile laf ediyoki bırak pahalı özel bir yeri asla kabul etmez..uamrım ilkinde tutarda kızcağızın özlemi sona erer..zaten olmazsa bir daha gitmesi çok zor.
tabi cnm haber veririm.
Sen ne için gideceksin doktora..genel amaçlımı tüp bebek falanmı yoksa başka birşeymi..ona göre tavsiyede bulunurum.
genel amaçlı cnm ilk kez gidecemiyi bir yer olsun herzaman inşallahda doğuma kadar gidebileceğim bir yer olsun istiyorum
Kızlar bu ne sessizlik böyle.
misti benim sancım arttı düğmelerimi bile açtım
adetin falanmı gelecek acaba ondanmı :26:
senin kızın vardı demi? kaç yaşında adı ne?
annem hep derki bir kadının ilk çocuğunun kız olması çok güzel.o büyüyüp anneye arkadaş oluyo der.
bende gelicek diye bekliyorum bu kadar sancıya
kızım var adı sena 2. sınıfa gidiyor konuşsan şimdiden genç kız kendisiçok kokoş
allah bağışlasın..adı da çok güzelmiş.kız çocuklarının süsü püsü fena zaten.
biz başladık valla arkadaş olmaya beraber sinemaya gidiyoruz
geliyor yanıma babam gelmesin biz kız kıza takılalım diyor
slm kızlar ben aranıza yeni katıldım. aslında eski üyelerdenim ama ne zamandır giremiyordum
hoşgeldin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?