2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

Hamilesin cnm çok tebrik ederim.
zaten 3 kere pozitif çıkmış ayrıca kan testinde 5 in üstünde olunca gebesin demektir.Ben de 17 çıkmıştı bi kere..Tebrikler cnm...

olabilir bence doktoruna mutlaka git son adet tarihine göre kaç haftalık görünüyo baktın mı çizelgelere

Hamilesin cnm çok tebrik ederim.
zaten 3 kere pozitif çıkmış ayrıca kan testinde 5 in üstünde olunca gebesin demektir.Ben de 17 çıkmıştı bi kere..Tebrikler cnm...

olabilir bence doktoruna mutlaka git son adet tarihine göre kaç haftalık görünüyo baktın mı çizelgelere

çizelgeye göre 6 haftalık görünüyo ozaman da değer çok düşük oluyo. ben daha önce kimyasal gebelik yaşadım yine aynı şey olacak diye çok korkuyorum.

nasıl yani..kaç gün beklemek gerekiyormuş gitmen için.
cumartesi günüde kan vercem pazartesi kontrol erken gittim ben ama biliyodum kanda bi çıksın demii
Canom daha erken değil mi kese 6. haftada görünüyor bnm bildiğim..

Kötü düşünme cnm...Herşeyin hayırlısı

bi anda titremeye başladım boş gebelik olabilir deyincee ama yok yaaaaa olmasın

çizelgeye göre 6 haftalık görünüyo ozaman da değer çok düşük oluyo. ben daha önce kimyasal gebelik yaşadım yine aynı şey olacak diye çok korkuyorum.

Cnm sen bu konuda daha tecrübelisin o zaman ..Benim bildiğim 6 hafta da 1000 in üstünde çıkması gerkiyor.Bu durumda biraz düşük görüüyor ama belki geç döllenme olmuştur.

Sen bi doktora görün bence cnm.İnş hayırlı haberler duyarsın..

eşime bile söyleyemedim.daha önce çok üzüldü çünkü. eğer kimyasal gebelikse onu üzmek istemiyorum. sanırım en iyisi pazartesyi beklemek. hcg artarsa kesin hamileyim. ozaman eşime sölerim

kan sonucun çıksın bir canom sıkma kendini stres yapma olur mu kana göre 1500 ün üstündeyse değerin ve hala kese görünmüyorsa şüphelenebilir doktor hemen de niye söyledi doktor sanki boş gebelik olabilir diye daha ılımlı konuşabilir kan sonucuna bakalım daha erken olabilir filan deseydi

moralimi yüksek tutmaya çalışıcam eken ben biraz acele ettim ya eyvahhh crafty kızacak
cnm sen kan tahlili yaptırmaya gitmemişmiydin?
muayene için biraz erken olmuş tabi..bekle bakalım kanda ne çıkacak.

ya siz hangi şehirdeydiniz. ben istanbul anadolu yakasındayım dediğiniz doktordan memnunsanız o da buralardaysa bende uğrasam diyorum?

cnm ankaradayız biz.ankarada bahsettiğimiz doktorda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…