- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #5.561
hoşbulduk canım. size bişey sorabilirmiyim
29 ocakta adet olmam gerekiyordu ama hala olmadım 3 kere test yaptım hepsinde de 2. çizgi çıktı. bu sabah kan tahlili yaptırdım sonuç 125,5 çıktı. değer sizce de düşük mü. geç döllenme olabilir mi. kafam çok karışık şimdi ben hamilemiyim yanii
29 ocakta adet olmam gerekiyordu ama hala olmadım 3 kere test yaptım hepsinde de 2. çizgi çıktı. bu sabah kan tahlili yaptırdım sonuç 125,5 çıktı. değer sizce de düşük mü. geç döllenme olabilir mi. kafam çok karışık şimdi ben hamilemiyim yanii
kızlar kesemiz görünmedi doktor boş gebelik olabilir dediiiiii erken gittik vallaa kan verdim yarın 12:30 da çıkacak
kızlar kesemiz görünmedi doktor boş gebelik olabilir dediiiiii erken gittik vallaa kan verdim yarın 12:30 da çıkacak
Hamilesin cnm çok tebrik ederim.
zaten 3 kere pozitif çıkmış ayrıca kan testinde 5 in üstünde olunca gebesin demektir.Ben de 17 çıkmıştı bi kere..Tebrikler cnm...
olabilir bence doktoruna mutlaka git son adet tarihine göre kaç haftalık görünüyo baktın mı çizelgelere
cumartesi günüde kan vercem pazartesi kontrol erken gittim ben ama biliyodum kanda bi çıksın demiinasıl yani..kaç gün beklemek gerekiyormuş gitmen için.
Canom daha erken değil mi kese 6. haftada görünüyor bnm bildiğim..
Kötü düşünme cnm...Herşeyin hayırlısı
çizelgeye göre 6 haftalık görünüyo ozaman da değer çok düşük oluyo. ben daha önce kimyasal gebelik yaşadım yine aynı şey olacak diye çok korkuyorum.
Cnm sen bu konuda daha tecrübelisin o zaman ..Benim bildiğim 6 hafta da 1000 in üstünde çıkması gerkiyor.Bu durumda biraz düşük görüüyor ama belki geç döllenme olmuştur.
Sen bi doktora görün bence cnm.İnş hayırlı haberler duyarsın..
cumartesi günüde kan vercem pazartesi kontrol erken gittim ben ama biliyodum kanda bi çıksın demii
bi anda titremeye başladım boş gebelik olabilir deyinceeama yok yaaaaa olmasın
cumartesi günüde kan vercem pazartesi kontrol erken gittim ben ama biliyodum kanda bi çıksın demii
bi anda titremeye başladım boş gebelik olabilir deyinceeama yok yaaaaa olmasın
ben sefiyorum kendisini ya da sevmek istiyorum bilmiyorum
herşeyden önce rahatlatıyo insanı bu çok önemli en çok da rahat olmaya ihtiyacımız var çünkü
moralimi yüksek tutmaya çalışıcam eken ben biraz acele ettim ya eyvahhh crafty kızacak
cnm sen kan tahlili yaptırmaya gitmemişmiydin?moralimi yüksek tutmaya çalışıcam eken ben biraz acele ettim ya eyvahhh crafty kızacak
ya siz hangi şehirdeydiniz. ben istanbul anadolu yakasındayım dediğiniz doktordan memnunsanız o da buralardaysa bende uğrasam diyorum?
eşime bile söyleyemedim.daha önce çok üzüldü çünkü. eğer kimyasal gebelikse onu üzmek istemiyorum. sanırım en iyisi pazartesyi beklemek. hcg artarsa kesin hamileyim. ozaman eşime sölerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?