2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

Madem öyle sabret cnm,daha önce de yaşamışsın .emin olmadan kaptırma kendini cnm.Biraz daha sabret...

geçen sefer çok üzülmüştüm. 1.5 yıldır olmuyordu testte çift çizgi çıkınca deliye döndük. bu duyguyu sadece 1 gün yaşadık ertesi gün kanamam başladı ve değer düştü. sonra da tedavi görmeye başladık klomen kullandım 3 ay yine olmadı. 2 ay ara verdik tedaviye tam bu ay başlayalım artık derken 14 gün gecikti adetim. eğer hamileysem mucize gibi bişey olur. allahım çok büyük inşşallah hayal kırıklığına uğramam bu sefer. desteğin için çok teşekkürler canım sağol

Ne demek cnm bizim halimizden yine biz anlarız senınle çok benziyoruz bende 1,5 yıldır bekliyorum 3 ay klomen kullnadım ve 2 aydır da kendi halimde bekliyorum.ama bu ay yine olmadı..Artık üzülmüyorum o kadar vardır bi hikmeti diyorum ..Hayırlısıyla sabredip bekliyorum işte..

Moral en önemlisi ..Ben düşünce gücüne de çok inanıyorum.Fazla kaptırmamak lazım beyin vücudu kandırabiliyor.Mevla en doğru zamanı bilir cnm bekleyeceğiz.

zaman geçtikçe insan alışıyo zaten. ilk aylardaki gibi üzülmüyorsun bile vardır bundada bi hayır diyoruz. ben inanıyorum zamanı gelince olacak. o zamanı sadece allah biliyo. kendimi çaresiz hisstetiğim tek şey bu. çok istiyorum ama elimden hiçbirşey gelmiyor. ilk başlarda bu duygu beni çok yordu ama şimdi onada alıştım. beklemekten başka elimizden bişey gelmiyor maalesef. allah sana da en kısa zamanda bi bebiş verir inşallahhhhhhhhhhhhhh..dualarım sen ben ve bizim gibilerle...

Kızlar sevgililer gününde annemler geliyor bize yaaa...

PAzar günü kutlarız biz de ne yapalım..Bugün ona ufak bi hediye hazırladım yine.
İnternetten kopya çektim ama ...
Kalbimin tapu senedi ni hazırladım.Benim eşimde gayrimenkulle uğraşıyo..Tam ona göre oldu..
Ofise zarf ile gönderecğim 14 şubatta

bende hala hediye bakıyorum.:26:

Aminn şekerim..Ben de hep tam zamanı diye istedim bu güne kadar ama bu ara istiyorum gerçekten.bebeğimi kokladığımı düşündüm geçen gün içime çektim sanki gerçekten.İçim bi tuhaf oldu...Artık gel bebeğim dedim içimden ...Hepimiz bir gün bunu tadacağız biliyorum yeter ki isyankar olmayalım.:81:

bende hala hediye bakıyorum.:26:

sen yazmıştın geçen sanki kutda çikolataları ısırıp ısırıp atıcam hepinden tatlısın vb bi not yazıcam diye ...Bnm çok hoşuma gitmişti..

Sevgilier gününde kırmızı ve çikolata çağrıştırıyo.Aşkın anlamı yüklüyo ikiside..Ateşli ve tatlı

Hiç bişey bulamazsam kırmızı kutuda çikolatalar ve en altında ufak bir not her zaman işe yarar cnm.

Tannselcim merhaba beni hatırlayabildin mi ? ocak ayında aynı topikteydik. naptın canım tüp bebek mi yaptırdınız ? durum nedir ?

canımcım biraz bahsetsene kendinden..ben tüp bebeğe başladım hatta transfer oldu 4. gün bitti..İnşallah bebişim tutunur canım...sonuç 18 şubatta belli olcak...

canom bende boş gebelik geçirdim 6. haftada belli olmuştu. canımya niye buğün bakmadılar kanda...değeri bilsen iyi olurdu..

aslında öle düşünüyordum ama burdan bir arkadaş çok basit dedi beğenmedi
benimde kafam karıştı.az önce akik taşından bir tesbih beğendim.yeşil ve eşimin burcunun taşıda akikmiş birde eşimin gözleri yeşil..hoşuma gitti aslında.eşim tesbih taşır cebinde mutalaka alışkanlık gibi birşey heralde.imamesinede adını yazdırsam diyorum hem kayıpda olmaz ismi üstünde.ama bilmiyorum tam karar veremedim.

ben çıkıyorum kızlar. herkese i akşamlar. dualarınız benimle olsun değerim yükselsinnn

dualrımız sennile cnm..kib.

12,10,2010 da oğlum ege dogdu ve 21 gün sonra melek oldu gitti şimdi tekrar gebe kalmak istiyorum ama sadec tüp bebekle olabiliyor dr bana en erken 2 sene bekle dediama ben 2011 senesinin sonunda başka bir dr gidip sansımı deneyeceğim bana önereceğiniz ist anadolu yakasında bir dr varmı

Sen bilirsin cnm ama tesbih çok ağır bir hediye olur bence doğum günü için süper bi hediye olur heba etme sevg. günü için..

Ben çıkıyorum kızlar herkese iyi akşamlar...

canımcım biraz bahsetsene kendinden..ben tüp bebeğe başladım hatta transfer oldu 4. gün bitti..İnşallah bebişim tutunur canım...sonuç 18 şubatta belli olcak...

ohh sevindim canım inşallah tutarda sağlıklı hayırlı evladın olur. canım bende eylül de düşük yapmıştım. 3 ay korunduk bu ay denedik bakalım nolacak. siz neden tüp bebeğe yöneldiniz ? senin düşükten sonra ne kadar zaman geçti

canım allah sabır versin. dilerim tez zamanda tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalırsın ve sağlıkla büyütürsün.

canım ben düşükten sonra 3 ay denedik olmadı. eşim ve ben doktora gittik.eşimde sperm sayısı azlığı ve morfolojide sıkıntı vardı, doktorumuz tüp bebek dedi. bizde işin içine girdik. biraz acele oldu ama doktoruma güvendim, eşimde doktor o da durumu biliyor. Böyle bişeye girdik canımcım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…