2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

bilgiler eklenmemiş demek ki. ben ankaradayım fatih üniversitesine gidiyorum 2 saat sonra sonuçları netten alabiliyoruz. demek ki orası geç ekliyor. hayırlısı olsun inşallah mutlu eder sonuç

anladım canım hayırlısı olsun. peki maliyeti ne kadar ?

canımcım ne diyeyim.. Bu hayat herkese farklı sabrertmemiz gereken sıkıntılar sunuyor. Canımcım sıkıntı neydi sizde. bende şu an tüp bebek aşamsının transferden sonra bekleme aşamasındayım. Nasip artık..

canım ilaçlarla ve merkeze verdiğimiz parayla 5000 ytl yi buldu.. Hem maddi hem manevi zor bir süreç..

devlet bir kısmını karşılıyor diyolar cnm.sizin payınıza düşenmi sadece 5.000 tl.bugün benim dayımın gelinide başlıyoda tüp bebeğe.bunlar 3.000 tl kadar ödeyeceklermiş.zekai tahir burakda bir doktormuş.sen nereye gidiyosun?

canım 3000 ytl merkezin ücreti, ilaçlarda 2000 ytl tutmuştur. ilaç parasını daha vermedik, eczacı eşimin arkadaşı..1-2 ay sonra veririz heralde. ben eurofertilde yaptırdım. maddi manevi zor bir süreç..Allah güç verdi yaptırdık ama bütçemiiz bi sarsdı..öncelikler değişti..

sen ankarada değilmiydin? Eurofertil ankarada varmı?

hele ben canım vajinadan hiç korkamam. şu tüp bebek aşamasında o kadar kurcalandıkki sorma:))))))

valla bi görsen bi saga bi sola bakıyo venim gözüm ekranda anlıyomuş gibi2 yumurta kırıp kek yapcak sankim blendırı karıştıra karıştıra bi hal oldu kadın bide 141 lira ödedim hoh dedim doç.dr siğortamda karşılamadı dedim eşime doktor nemize yetmiyyyyyyyyyy

Son düzenleme:
selam kızlar crafty ve tansel ikinizinde Allah yardımcısı olsun inşallah bebekleriniz sizinle olur sımsıkı tutunurlar size

kızlarrr normal gebelik yaşıyorummm çooook mutluyum allah isteyennnnnn heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerkese versinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…