- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #5.601
canım ben düşükten sonra 3 ay denedik olmadı. eşim ve ben doktora gittik.eşimde sperm sayısı azlığı ve morfolojide sıkıntı vardı, doktorumuz tüp bebek dedi. bizde işin içine girdik. biraz acele oldu ama doktoruma güvendim, eşimde doktor o da durumu biliyor. Böyle bişeye girdik canımcım..
12,10,2010 da oğlum ege dogdu ve 21 gün sonra melek oldu gitti şimdi tekrar gebe kalmak istiyorum ama sadec tüp bebekle olabiliyor dr bana en erken 2 sene bekle dediama ben 2011 senesinin sonunda başka bir dr gidip sansımı deneyeceğim bana önereceğiniz ist anadolu yakasında bir dr varmı
anladım canım hayırlısı olsun. peki maliyeti ne kadar ?
canım ilaçlarla ve merkeze verdiğimiz parayla 5000 YTL yi buldu.. hem maddi hem manevi zor bir süreç..
canım ilaçlarla ve merkeze verdiğimiz parayla 5000 ytl yi buldu.. Hem maddi hem manevi zor bir süreç..
anladım canım. Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı zahmetsiz evlatlar nasip etsin.
doktor vajinadanmı baktı ultrasonla karındanmı..
devlet bir kısmını karşılıyor diyolar cnm.sizin payınıza düşenmi sadece 5.000 tl.bugün benim dayımın gelinide başlıyoda tüp bebeğe.bunlar 3.000 tl kadar ödeyeceklermiş.zekai tahir burakda bir doktormuş.sen nereye gidiyosun?
vajinadan baktı canımalıştımmı ne hiç acımadı
canım 3000 ytl merkezin ücreti, ilaçlarda 2000 ytl tutmuştur. Ilaç parasını daha vermedik, eczacı eşimin arkadaşı..1-2 ay sonra veririz heralde. Ben eurofertilde yaptırdım. Maddi manevi zor bir süreç..allah güç verdi yaptırdık ama bütçemiiz bi sarsdı..öncelikler değişti..
hele ben canım vajinadan hiç korkamam. şu tüp bebek aşamasında o kadar kurcalandıkki sorma:))))))
canımcım biraz bahsetsene kendinden..ben tüp bebeğe başladım hatta transfer oldu 4. gün bitti..İnşallah bebişim tutunur canım...sonuç 18 şubatta belli olcak...
muffinimi aldım geldimmmm
az sancım varr
ama iiyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?