2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

kızlarrr normal gebelik yaşıyorummm çooook mutluyum allah isteyennnnnn heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerkese versinnnn

tekrar tebrik ediyorum canommmm... endişelenmene gerek yok bence.. kese görünmedi diye üzülmüştün sen, hem 1500üzerindeyken görünür, hemde 6 haftadan sonra :) sanki hamile kalmışım gibi de yorum yapıyorum.. (tecrubelerinizden bizde öğrendik)

günaydın..soğuk bir ankara donmuş bir mistrallden herkese selamlar
bende bende soğuk ve güneşli ankaradan sesleniyorum :)

QUOTE=crafty;17592241]günaydınnnnnn
muck
kalktımmmmm
gece karışık rüyalar gördüm
kanamam olduu testim pozitif çıktııı :)[/QUOTE]

günaydın fıstıkım.. rüyaların hayrolur inşallah... kanama .. test.. rüyan mı yani bunlar

Şeboo sen nassın kuzum?

Sevsena... senden de güzel haberler alırık inşallah..

Herkese hayırlı cumalar..

Şeboo sen nassın kuzum?

Herkese hayırlı cumalar..

hayırlı cumalar cnm iyi olmaya çalışıyorum bu ay beni dengesizlikler bırakmıyor ki adet olmadım olmadım şimdide kan gövdeyi götürüyo valla ped yetiştiremiyorum ve çok sancım var bitsin doktora gidecem... sen napıosun cnm...

günaydınnnnnn
muck
kalktımmmmm
gece karışık rüyalar gördüm
kanamam olduu testim pozitif çıktııı :)

hayırldır inşallahhhh:)
bütün güzel rüyaların gerçek olsun, kötü gerçeklerin de sadece kabus olsun:)
cuma sâla ile ezan arasında eşref saati diye bi an var o an dualar kabul olurmuş
o arayı iyi değerlendir dilinde hep dua olsun olur mu canımcım

soğuklarda üşütmüşsündür sen bence.. şahsen ben kışın öyle oluyorum.. sıcak tut kendini.. bende iyiyim.. havanın keyfini çıkara çıkara geldim bugün dükkana, güneş gözüme gözüme soktu kendisini :) 5 dk yürüme mesafesinde..

aslında 3. gün gitseydin bi hormon baksaydı fena olmazdı canım
ama kesin git doktora
kanamanın çok olması da az olması kadar iyi değil

benim de tam tersi yazın kan gövdeyi götürür kışın yaza nazaran daha normal olur

:) canımmmm
ne dicem abdest yok ya ezber dua etsem bişi olmaz değil mi

e bebiş ctesi randevusu ne oldu????
gitsen ya 3. gün bi muayene olsan

:) canımmmm
ne dicem abdest yok ya ezber dua etsem bişi olmaz değil mi

bişicik olmaz ezberden edebilirsin
ayrıca istediğini açık ve net iste Allahtan...o benim içimi biliyor deme
ellerini kaldırarak et bir de
Eğer kulum, bana ellerini kaldırır da dua ederse o elleri boş olarak geri çevirmekten haya ederim diye bir ayet var

ayrıca sağ avcunun içini karnına koyup et bence
bir yerde okumuştum avuç içinden enerji transferi olurmuş:44:
hani sarılınca sevdiklerimizin sırtını sıvazlarız ya onun da böyle bir güzelliği varmış

aslında 3. gün gitseydin bi hormon baksaydı fena olmazdı canım
ama kesin git doktora
kanamanın çok olması da az olması kadar iyi değil

evet cnm bakalım adetim bitsin gidecem...

e bebiş ctesi randevusu ne oldu????
gitsen ya 3. gün bi muayene olsan

cnm iptal ettim adet olunca 3. günü bugün kuzu neyse bitsin öyle giderim...

koprina ben gelirken bir yerlerim dondu..ama şimdi güneş var..sen güneşin tadını çıkarırken aynı memlekette benim donmam çok komik demi :1:

başka yerde çalışırken bende öyleydim.. sabah 7de durakta otobüs beklemekten biryerlerim değil heryerlerim donuyordu :) şimdi 8,30da kalkıyorum.. 9'a 10 kala evden çıksam yeter gerçi bende akiamları geç çıkıyorum 20-22 arası aklımıza nasıl eserse ozaman kapatıyoruz.. tv de var bazen dizileri de burda izliyoruz güzel bir çay demleyip.. :)

Sabah iyiyim dedim ya duydu sanki sancı başladı yine bir gittim lavaboya kırmızlar gelmiş benim hemde baya fazla allahtan yanımda yedek çamaşır getirmiştim
mart ayına uçtu umutlar

Cnm hiç çalışmak istemiyo..işten ayrıldım ya artık kafamda burası bitti.ee elimdeki işleride bitirdim..boş boş nette takılıyorum günlük işlerimi yapıyorum o kadar..aslında bir an önce yeni eleman gelsede gitsem..sıkıldım valla.büyük işler başlayacak martta.o işlerede ben başlasam gelen afallayacak..patron kafayı kullanıpda yeniyi hemen getirse iyi olur.yoksa benden bu kadar diyeceğim ay sonunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…