- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #5.641
kızlarrr normal gebelik yaşıyorummm çooook mutluyum allah isteyennnnnn heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerkese versinnnn
bende bende soğuk ve güneşli ankaradan sesleniyorum :)günaydın..soğuk bir ankara donmuş bir mistrallden herkese selamlar
Şeboo sen nassın kuzum?
Herkese hayırlı cumalar..
günaydınnnnnn
muck
kalktımmmmm
gece karışık rüyalar gördüm
kanamam olduu testim pozitif çıktııı :)
hayırlı cumalar cnm iyi olmaya çalışıyorum bu ay beni dengesizlikler bırakmıyor ki adet olmadım olmadım şimdide kan gövdeyi götürüyo valla ped yetiştiremiyorum ve çok sancım var bitsin doktora gidecem... sen napıosun cnm...
hayırlı cumalar cnm iyi olmaya çalışıyorum bu ay beni dengesizlikler bırakmıyor ki adet olmadım olmadım şimdide kan gövdeyi götürüyo valla ped yetiştiremiyorum ve çok sancım var bitsin doktora gidecem... sen napıosun cnm...
soğuklarda üşütmüşsündür sen bence.. şahsen ben kışın öyle oluyorum.. sıcak tut kendini.. bende iyiyim.. havanın keyfini çıkara çıkara geldim bugün dükkana, güneş gözüme gözüme soktu kendisini :) 5 dk yürüme mesafesinde..
hayırldır inşallahhhh:)
bütün güzel rüyaların gerçek olsun, kötü gerçeklerin de sadece kabus olsun:)
cuma sâla ile ezan arasında eşref saati diye bi an var o an dualar kabul olurmuş
o arayı iyi değerlendir dilinde hep dua olsun olur mu canımcım
:) canımmmm
ne dicem abdest yok ya ezber dua etsem bişi olmaz değil mi
hayırlı cumalar size de
naber mistim gelen giden var mı..yok inşallah
aynı soru senin için de geçerli sevsena
Benim gelen gidenim yok bekliyorum
günaydınnnnnn
muck
kalktımmmmm
gece karışık rüyalar gördüm
kanamam olduu testim pozitif çıktııı :)
günaydın arkadaşlar. Hayırlı cumalar....!
aslında 3. gün gitseydin bi hormon baksaydı fena olmazdı canım
ama kesin git doktora
kanamanın çok olması da az olması kadar iyi değil
e bebiş ctesi randevusu ne oldu????
gitsen ya 3. gün bi muayene olsan
koprina ben gelirken bir yerlerim dondu..ama şimdi güneş var..sen güneşin tadını çıkarırken aynı memlekette benim donmam çok komik demi :1:
canım sıkılıyo neden konuşmuyorsunuz
canım sıkılıyo neden konuşmuyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?