2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

sen istifa yazını vermişmiydin cnm?

sabah iyiyim dedim ya duydu sanki sancı başladı yine bir gittim lavaboya kırmızlar gelmiş benim hemde baya fazla allahtan yanımda yedek çamaşır getirmiştim
mart ayına uçtu umutlar
hayırlısı olsun cnm..
üzülmek yok..

kahverengiler geldi canım
Yarına kalmaz kızarırlar
hadi bakalım gelsinde yumoş takibine başlayalım demi?

sen istifa yazını vermişmiydin cnm?

cnm istifa yazısı falan vermedim..patronla konuştum sözlü olarak istifamı ettim.onayını aldım.çok remi yazışma olaylarına gürmiyo bizim patron

bence de bu ay sonu bile fazla olurama neyse adam mağdur olmasın
bizim burada ayrılmak isteyen biri olmuştu patron tamam dedi
bize de talimat verdi muhasebeden başka bi yere giremez diye
hele hele de bilg. başına asla geçmesin demişti

cnm istifa yazısı falan vermedim..patronla konuştum sözlü olarak istifamı ettim.onayını aldım.çok remi yazışma olaylarına gürmiyo bizim patron

canım bence burda yanlış yapıyorsun.. istifa dilekçeni verdikten sonra en fazla seni 4 hafta tutabilir orda.. ondan sonra çıkıp gitsen bile kanunen birşey deme hakkı da yok.. başına bela olmasın diye diyorum.. ben böyle olay yaşadığım için biraz önyargılıyım kurusuma bakma gıcıklık ta yapar maaşını da vermez sigortanı da eksik gösterir falan filan

ay o da çok kötü olmuş..
bizim burda kimse ben gidecekmişim gibi bile davranmıyo allahdan..öle olsa çok zor olur benim için kalmak.aslında ay sonuna kadarda uzum bir süre ama üzülüyorum yarı yolda bırakmak istemiyorum patronumuda.yeni eleman gelir gibime geliyo ay sonuna kadar ama bakalım.

haklısın cnm aslında herşeyin yazılı olması şart ama bizimki genelde iyi niyet kurallarına göre çalışıyo..muhasebecisi olarak diyorum öle uyanıklıklara kafası çalışmıyo.hatta çıkan herkes şirkete borçlu gitti.avanslardan falan almadı bile benden size olsun dedi hep.bende aramı bozmak istemiyorum ki beni işten kendi çıkarmış gibi göstermesini rica edicem ki işsizlik maaşı alayım bir kaç ay.

mistrall
sevsena kullanıcısından alıntı
sabah iyiyim dedim ya duydu sanki sancı başladı yine bir gittim lavaboya kırmızlar gelmiş benim hemde baya fazla allahtan yanımda yedek çamaşır getirmiştim
mart ayına uçtu umutlar
hayırlısı olsun cnm..
üzülmek yok..

Yok canım üzülmüyorum alıştım artık
hayırlısı ne zamansa o zaman olsun

inşallah umduğun gibi olur canım, sen öyle diyorsan doğrudur.. ben yaktım ya kendimi artık yoğurdu da üflerim bu saatten sonra da inşallah işlerimiz iyi giderde başkasının yanında çalışmak zorunda kalmam... herkez ilk görüşmelerde büyük vaadlerde bulunur.. şunu yapcaz bunu etcez yerin şu olacak falan.. 1 sene içinde hiç birşey değişmediyse de (benim için) bitmiştir o iş.. ne yazık ki çoğu işveren de bana denk geldiği gibi çıkarcı oluyor.. iş(veren) ya.. ezip geçebileceğini sanıyor.. benimkiler bana dava açıyordu işten habersiz ayrılmışmışım diye :) dilekçeyi iki nüsha yaptım ama imzalayıp geri almadım.. gerekli süreci de bekledim .. ariyorlar diyorlar ki .. mahkeme açarız falan filan.. ileriye dönük planların senin için olumsuz olur.. giedeğin yerde referansa ihtiyacın olacak bunları düşünmüyormusun... bunları sana kim akıl veriyor falan.. bende dinledim dinledim.. açın kanunu okuyun dedim, siz mahkeme açıyorsanız bende açarım dedim.. yok vay efendim ben kim oluyomuşum da onları tehdit ediyormuymuşum gibi konuşmalar.. gel işini teslim et sonra nereye gidiyorsan git diyor birde :) gelmiyorum dedim.. 4 hafta personel bulmak için vaktiniz vardı.. bundan sonrasını siz anlatın yeni personelinize dedim.. grrrrrr nasıl gerildimm

başkasının yanında çalışmak gerçekten zor ama kendini bilen insan olmazsa zor tabi.ben bu işe ilk girdiğimde burdan emekli olurum diyordum.ne bileyim buz dağının görünmeyen tarafıda varmış.şu an hiç pişman değilim ayrılacağım diye.maddi olarak zor olacak benim için ama işsizlik maaşı alırsam birkaç ay sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.senin yaşadıklarında kötüymüş gerçekten.sen neden ayrılmak istiyordun peki.işten ayrılma sebebin neydi?

günaydın arkadaşlar
bugün cuma ne güzel

canom_14 tebrikler canım hayırlısı olsun

teprikler canooo

günaydın

Canom tebrik ederim sağlıkla kucağına al büyüt bebişini
Allah tamamına erdirsin

günaydın..soğuk bir ankara donmuş bir mistrallden herkese selamlar

günaydın..sanada hayırlı cumalar cnm..

cano kız senide tebrik ederim.rabbim tamamına erdirsin inşallah..

canım acil denmişti ya erken çıkmış netten baktım
günaydınnnnnn
muck
kalktımmmmm
gece karışık rüyalar gördüm
kanamam olduu testim pozitif çıktııı :)
hayırdır inşallahhhhh

Son düzenleme:
cano bi rast gelemedik bi teprik edemedim
sen burdayken yazmak istiodum ama yoksun yine
Allah'ım sağlık sıhat versin
yardımcınız olsun hiç ayrılmayın inşşş

günaydın medim nasılsın kızz dün hiç gelmedin merak ettim seni

bende sızı merak edıyorum cnm kan degerın guzel cıkmıs tebrık ederım canım nazarlar degmesın bu sefer dogsun ınsallah:)
esımın babannesı yatıyo bızım hastanede onun ıslemlerı ıle ugrasıyoruz ıkımız de ...

bi taraftan işler güçler bitmiyo hafta sonunun işleri de yuklu oluyo cuma gunlerı..

ama ınat ettım kendıme vakıt ayırıp kadın douma gıttım
usg yaptırdım çokşükür kist mist yok tertemiz dedi dr
bu sfer muayene ıcıme sındı çünkü doçente gittim bı arkadaş vasıtasıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…