- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #5.681
bende sızı merak edıyorum cnm kan degerın guzel cıkmıs tebrık ederım canım nazarlar degmesın bu sefer dogsun ınsallah:)
esımın babannesı yatıyo bızım hastanede onun ıslemlerı ıle ugrasıyoruz ıkımız de ...
bi taraftan işler güçler bitmiyo hafta sonunun işleri de yuklu oluyo cuma gunlerı..
ama ınat ettım kendıme vakıt ayırıp kadın douma gıttım
usg yaptırdım çokşükür kist mist yok tertemiz dedi dr
bu sfer muayene ıcıme sındı çünkü doçente gittim bı arkadaş vasıtasıyla
bende sızı merak edıyorum cnm kan degerın guzel cıkmıs tebrık ederım canım nazarlar degmesın bu sefer dogsun ınsallah:)
esımın babannesı yatıyo bızım hastanede onun ıslemlerı ıle ugrasıyoruz ıkımız de ...
bi taraftan işler güçler bitmiyo hafta sonunun işleri de yuklu oluyo cuma gunlerı..
ama ınat ettım kendıme vakıt ayırıp kadın douma gıttım
usg yaptırdım çokşükür kist mist yok tertemiz dedi dr
bu sfer muayene ıcıme sındı çünkü doçente gittim bı arkadaş vasıtasıyla
tüh la sevsenanın kırmızısı gelmiş
mistim tek umudumsun
bi test yap da sevindir bizi:)
cnm yarın için işden izin alıp kan testi vermeyi düşünüyorum.eğer kanda negatif çıkarsa gider hemen muayene olurum.
izmirli ve mistrall inşallah kanda güzel sonuçlar çıkar :)
yarın iki güzel haber bekliyoruz
senin günün kaç gün geçti cnm?bendeeeeeee yarın kan vercem bişi çıkmazsa paratesi dooğru doktora:26::26:
inşallah cnm ya..izmirli ve mistrall inşallah kanda güzel sonuçlar çıkar :)
yarın iki güzel haber bekliyoruz
inşallah..innnsaallllaahhh canım bizimde bi umudumuz olsun
sen sürtüyosun demi göbeğini ekrana. sürtte bereketi artsın topiğin.inşallah güzel haberlerle gelirsiniz bacılarım
beklemedeyim canım. adete 7 gün var sabahları ve ara ara gün içinde belimde, alt karnımda ağrılar oluyor sanırım adet olucam üfff bu ağrılar niye umutlandırıyorselam kızlar nasıl gidiyo işler yolundamı
senin günün kaç gün geçti cnm?
hadi hayırlısı bakalım.
inşallah cnm ya..
inşallah..
sen sürtüyosun demi göbeğini ekrana. sürtte bereketi artsın topiğin.
hoşgeldinnn nasılsın bakalım ogluşun nasılllselam kızlar nasıl gidiyo işler yolundamı
canım çok düşünme akışına bırak bende hep adet olacakmış gibiydim ama sonuç ....beklemedeyim canım. adete 7 gün var sabahları ve ara ara gün içinde belimde, alt karnımda ağrılar oluyor sanırım adet olucam üfff bu ağrılar niye umutlandırıyor((
sürtüyom valla laptop allahtan ya masa üstü olsaydı
canım çok düşünme akışına bırak bende hep adet olacakmış gibiydim ama sonuç ....çok umutlanma ama umudunuda kesme..rabbim hayırlsıını bilir .....
canom hayırlı olsun.rabbim sağlıkla dünyay getirmeni nasip etsin çok sevindim adına...
tüh la sevsenanın kırmızısı gelmiş
mistim tek umudumsun
bi test yap da sevindir bizi:)
Malesef canım benimki geldiinşallah yarın mistiden alıcaz hayırlı haberleri ben de nedense çok umutluyum ondan
rabbim sağlıklı hayırlı bir evlat verir inşallah
a çok tatalı bişey olmusş bıdış:)inşallah canım hepimize inşallah
bu arada hediyemi buldum
ilk buluşmamızda minibüse binmiştik arabasına binmek istememiştim:)
ben ona yandan yandan bakıyordum onu çizdim
bitmemiş hali bu
Eki Görüntüle 140315
yarın çıktı alıcam ve pazar yatağa kahvaltı getirip onu da minik vazoya yapıştırıcam
vazoda da hangi çiçek olacak onu bilmiyorum...
belki onun bana aldığı güllerin kurutulmuşlarından bir tane koyabilirim:)
a çok tatalı bişey olmusş bıdış:)
süper fikir
ama eşin çok şaşkın bakıyo :):):):):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?