2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

Ayy çok güzel... fikirde güzel

yap valla

çok güzel bir fikir ve güzel bir çizim

oyy potim kıyamam ya... kimsen yok mu yakın olan istesende pişirip getirse sana yemekler
aç kalmaman lazım senin

elmam sen ne durumdasın senin yemekle aran nasıl

Bende bulantım olmasına rağmen yiyorum yemeğimi,ağzımın tadı yok.Hep
çamur gibi ama katlancaz

ama ben göremiyorum yaaaa... neden...

Bende göremedim ama

oyy potim kıyamam ya... kimsen yok mu yakın olan istesende pişirip getirse sana yemekler
aç kalmaman lazım senin

elmam sen ne durumdasın senin yemekle aran nasıl

hemen alt katta kayinvalidem var,bazen o cagiriyo,gel yemek al diye,ama her gün ondanda bekleyememki,oda yasli hasta,bazen kendine göre yapiyo,idare edicez artik

deminden beri mutfakta ne pisirsem diye düsünüyorum,ama canim hic bir sey istemiyo,aksam üstü biraz migdem yatisiyo,o zamanda biraz fazla kaciriyorum

Sana tavsiyem bu aralar biraz sıvı tüket;
sıkma meyve suyu,çorba onlar harika geliyor
bitanem oyyy kıyamam ya kimse yokmu bir tabak çorba koyacak önüne
eltilerin vardı onlar yapsa

Sana tavsiyem bu aralar biraz sıvı tüket;
sıkma meyve suyu,çorba onlar harika geliyor
bitanem oyyy kıyamam ya kimse yokmu bir tabak çorba koyacak önüne
eltilerin vardı onlar yapsa

elden gelen ögün olmaz diye bir laf vardi ya ayni o iste,oglumda zirlamaya basladi kizlar karnim ac diye,gidiyim bakiyim ne pisirebilecem,sonra görüsürüz

Kızlar bende 14 şubat için heçbirşey almadım eşime ayrıca
15 şubatta doğum günü offf ne yapsam
çokta sıkışığım elimde avucumda ne varsa krediye gitti
3-5 kuruşta bebek için attım kenara kalanı avucumu yaladım
kızım pc mizi kırmış kenarını eşim pc istiyo ama 5.000
oha insan acık ucuz bişiy bakarki alabileyim

hemen alt katta kayinvalidem var,bazen o cagiriyo,gel yemek al diye,ama her gün ondanda bekleyememki,oda yasli hasta,bazen kendine göre yapiyo,idare edicez artik

Bende isteyemezdim kayınvalidemden kızıma hamileyken hatta pişirdiği yemeklerin kokusu gelmesin diye penceremi kapatırdım yaz günü, aklınızda olsun eğer yiyebiliyorsanız isteyin mutlaka yoksa kimsenin aklına gelmez açmı kaldı canımı istedi diye

allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…