2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

galiba canım yarım şişe kola vardı içmeyeyim diye lavaboya döktüm

Ayyy bende kola aş eriyorum resmen.
Bide her akşam yemekten sonra kocaman bira bardağına vişne+soda indiriyorum
ohhhh yarasın napayım ya ağzım çamur gibi
sürekli bişeylerle tadını değiştirmeye çalışıyorum

galiba canım yarım şişe kola vardı içmeyeyim diye lavaboya döktüm

akıllı canom benim :) asitli içeceklerden uzak dur annem tamam mı :) meyve suyu içerken bile mümkün olduğunca kendin sık ta iç.. :)

seboo facedeki resmine bayıldım

hani resimm nerde... nerdee... ayol herkes birbiriyle bir facede görüşüyor :) bir ben tarla bekçisi kaldım herhalde :26:

mistik kız.. herşey psikolojik kuzum.. ben eminim bu ay olmasa seninki önümüzdeki ay olur.. çünkü işten ayrılıyorsun.. dertlerin biraz azalır.. stres yapmazsın falan.. zaman gösterir

cnm psikolojik olmadığını düşünüyorum.acaba bir rahatsızlığım falanmı var diye benim endişem.

cnm psikolojik olmadığını düşünüyorum.acaba bir rahatsızlığım falanmı var diye benim endişem.

bekle bakalım bir kaç gün daha.. baktın gelen oldu 3.gün gidersin.. gerekli tahlil ve kontrolden sonra herşey normal çıkarsa sıra kocada aynen gerekirse bu şekilde götüreceksin onu da

İrem naber hamilelik nasıl gidiyor heç sesin çıkmıyor
canım bazen görüyorum topikte sonra bakıyorum yoksun

canım iyi gidiyor,bulantılarım var bir haftadır sadece sabah da değil tüm gün,okuyorum arada girip ama çok takip edemedim bütün sayfaları,uykum geliyo ya da midem başlıyo,yatıveriyorum hemen:)sen nasılsın bulantılar var mı ya da kesildi mi?pazartesi görmeye gidicem bebişimin kalbini çok heyecanlıyım:)

seboo facedeki resmine bayıldım

mersi şekerim...

kızlar hazır konsantre meyve suları dahil hepsine dikkat edin sitrik asit olmamasına çünkü bebeişin gelişimine çok sakıncalı..
ama size bi tavsiye yengemden tescilli günde en fazla 2 tane sade soda içmek hep bebek gelişimine hemde normal doğumda faydalı kesinlikle deneyin.. kuzenimde hamile oda bulantılarından böyle kurtuldu...

ben hafiften kaçar.. eşim dükkanın önünde biriyle konuşuyor.. belki bağlanırım tekrar :) şimdilik ii akşamlar.. anne adayları dikkat edin mercimeklere

grip oldum en keçisinden yataktan kalkamıyorum ama aklımda topikte kimler hamile diye benim umutlar önümüzdeki aylara kaldı artık :2::2:

1299 çıktı canım

seb_bosh kız ben hazır kayısı içiyorum kabızlıktan dolayı bişi olmaz demiii:26:

kuru kayısı al daha faydalı ondan.. hazır meyve sularından uzak durmaya çalış .. hem sen portakal canavarısın ya sık ta iç :) hıı hamilelere nar yasakmış geçen gün onu duydum.. ama açıkçası araştırmadım.. hadi çüüss benden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…