- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #5.781
Bir gittim yine sohbet koyulaşmış
patronumun babası vardı da yanımda..eskilerden anlattı bende dinledim.üstümde de bir ağırlık var zaten adamcağıza ayıp oldı kaç defa esnedim.
herkese iyi akşamlar iyi haftasonları arkadaşlar.
sizin orada da sohbet koyuymuş o zmaan:)
Slm arkadaşlar benede anne olmak istiyorum ve bir süreden beride uğraşıyoruz ama benim git gide pskolojim bozuldu şubat 15 adet tarihim
kimse yokmu kendimi çok yanlız ve mutsuz hissediyorum:84:
aramıza hoş geldin.. öncelikle moralini yüksek tutmanı rica ediyorum arkadaşım :) hepimizin aynı derdi.. 2 aydır el ele verdik negatif düşünceden uzak duruyoruz.. çatır çatır geliyor hamişlerimiz :)
kendinden biraz bahsedermisin.. kaç yaşındasın .. kaç yıllık evlisin kaç aydır deniyorsunuz .. ilaç kullandın mı vs. doktora gittin mi.. gibi gibianketör gibi oldum biraz
slm. arkadaşlar bu topikteki arkadaşların çoğunluğu ankara ve istanbul mu bana mı öle geliyor
slm kızlar. benim adetim 13 gün gecikti dün test yaptırdım 125 çıkmıştı. korktum değer çok düşük diye bugün tekrar yaptırdım 186 olmuş. şimdi ben hamilemiyimmmmmmmmmm
türk kayfesi içennnnnnnnnn
yok bacı valla akşam yatarken süt sabah kahvaltıda meyve suyu içiyorum akıllandım dikkatli besleniyom valla
gelin kaynana dolu bir otobüs kaza yapmış kaynanaların hepsi ölmüş.hekes gülüp oynarken arkada bir gelin ağlıyormuş.neden ağlıyorsun diye sormuşlar Gelin ben kaynanamı evde unuttum demiş
Kimse yokmu kendimi çok yanlız ve mutsuz hissediyorum:84:
Çok güzel bir mekan önceleri böyle şeylerden uzak durayım hep aklımda aynı şey olmasın diyordum ama şimdi içimde paylaşma duygusu var.
Çok teşekkür ederim.ben 2 yıllık evliyim 8 aydan beri korunmuyoruz.Ama çok zor bir dönemmiş kafamda tek bir düşünce saplantı haline geldi.ben sağ yumurtalığımdanda ameliyat olmuştum.geçen ay doktora gittim adetimin 3. günü hormonların normal dedi 4 ay daha bekle dedi.
hm bayağı olmuş.. peki eşin sperm testi yaptırdı mı?
Ben adet günümü saymaktan ne zaman yumurtladığımı düşünmekten vucudumdaki her ayrıntıyı takip etmekten çokk yoruldum bu ayın yani şubatın 16 adet günüm şimdi adet olucammı olmayacammı offffffffffffff.
sen böyle yaptığın için bebişin küser gelmez bak annesi :) eskiden yumurta takibi mi vardı sanki.. patır patır doğuruyordu kadınlar.. biz herşeyi takıntı ettiğimizden kendimizi kastığımızdan bazı şeyleri psikolojik olarak engelleyebiliyoruz.. benim mesela ilk denediğim ay adetim 16 gün gecikti.. kesin hamileyimdir düşüncesiyle sağlık ocağına kan vermeye gittim.. fos çıktı.. doktor psikolojik adetini bile geciktirebiliyorsun dedi.. :) hımm kendimce dedim relaks.. oluruna bırak.. hiççç düşünmüyorum.. keyfime bakıyorum.. olursa olur..
karnıbahar ile havucu hasladım tıkınıyorum woww erotik cano sağlıklı cano oldu
gelin kaynana dolu bir otobüs kaza yapmış kaynanaların hepsi ölmüş.hekes gülüp oynarken arkada bir gelin ağlıyormuş.neden ağlıyorsun diye sormuşlar Gelin ben kaynanamı evde unuttum demiş
Bir adam sabah yürürken ilginç bir cenaze kafilesi farkeder; önde giden köpekli ...bir adam, arkasında iki tabut ve tek sıra olmuş yaklaşık 200 adam. Tuhafına gider. Kafilenin başındaki adam kuşkusuz cenazenin sahibidir, yanına yaklaşır ve sorar:
- Beyefendi, bu acılı gününüzde hatırlatmak istemem ama ölenler neyiniz oluyor?
Adam yanıtlar:
- Öndeki karım arkadaki de kayınvalidem.
- Vah vah; başınız sağolsun. Nasıl oldu?
- Köpeğim karıma saldırıp öldürmüş. Kayınvalidem de karıma yardıma gelmiş onu da öldürmüş.
Adam biraz düşündükten sonra sorar:
- Beyefendi kopeğinizi ödünç alabilir miyim?
- Sıraya geç... :))))
Alemsiniz kızlar,cano senin derdin bebekmiş.
Bebek gelince sağlıklı beslenmeye başladın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?