2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

sizin orada da sohbet koyuymuş o zmaan:)

yok kız..şu an bizim katta bir o bir ben varız.
Işi gücü yok patron bir oda vermiş ona.geliyo akşama kadar oturuyo.canı sıkılınca geliyo biraz anlatır bana gider.bizim patronun abisi vefat etmiş 5 yıl kadar önce hep onu anlatır.ne yapsın acılı adam hala anıyo evladını.birde otistik torunu var ölen oğlundan ama gelini 5 yıldır göstermiyo çocuğu bunlara..gelini mal derdinde bunlarda zengin tabi.en sonunda pes etmişler torunun hatırına vereceklermiş gelinin istediklerini.onları anlattı yazık.bende dinledim

Slm arkadaşlar benede anne olmak istiyorum ve bir süreden beride uğraşıyoruz ama benim git gide pskolojim bozuldu şubat 15 adet tarihim

aramıza hoş geldin.. öncelikle moralini yüksek tutmanı rica ediyorum arkadaşım :) hepimizin aynı derdi.. 2 aydır el ele verdik negatif düşünceden uzak duruyoruz.. çatır çatır geliyor hamişlerimiz :)

kendinden biraz bahsedermisin.. kaç yaşındasın .. kaç yıllık evlisin kaç aydır deniyorsunuz .. ilaç kullandın mı vs. doktora gittin mi.. gibi gibi anketör gibi oldum biraz

Çok teşekkür ederim.ben 2 yıllık evliyim 8 aydan beri korunmuyoruz.Ama çok zor bir dönemmiş kafamda tek bir düşünce saplantı haline geldi.ben sağ yumurtalığımdanda ameliyat olmuştum.geçen ay doktora gittim adetimin 3. günü hormonların normal dedi 4 ay daha bekle dedi.

slm. arkadaşlar bu topikteki arkadaşların çoğunluğu ankara ve istanbul mu bana mı öle geliyor

ben ankaralıyım ama malesef istanbuldayım...

slm kızlar. benim adetim 13 gün gecikti dün test yaptırdım 125 çıkmıştı. korktum değer çok düşük diye bugün tekrar yaptırdım 186 olmuş. şimdi ben hamilemiyimmmmmmmmmm

hayırlı olsun cnm çok sevindim valla hamişler çoğalıyo hayırlısıyla tamamlarsın inşallah hamileliğini...

türk kayfesi içennnnnnnnnn

beeeeeeeeeennnnnnnnnnnn... ama sohbetsiz olmaz..

yok bacı valla akşam yatarken süt sabah kahvaltıda meyve suyu içiyorum akıllandım dikkatli besleniyom valla

maşallah tontişime...

gelin kaynana dolu bir otobüs kaza yapmış kaynanaların hepsi ölmüş.hekes gülüp oynarken arkada bir gelin ağlıyormuş.neden ağlıyorsun diye sormuşlar Gelin ben kaynanamı evde unuttum demiş

hm bayağı olmuş.. peki eşin sperm testi yaptırdı mı?

Ben adet günümü saymaktan ne zaman yumurtladığımı düşünmekten vucudumdaki her ayrıntıyı takip etmekten çokk yoruldum bu ayın yani şubatın 16 adet günüm şimdi adet olucammı olmayacammı offffffffffffff.

sen böyle yaptığın için bebişin küser gelmez bak annesi :) eskiden yumurta takibi mi vardı sanki.. patır patır doğuruyordu kadınlar.. biz herşeyi takıntı ettiğimizden kendimizi kastığımızdan bazı şeyleri psikolojik olarak engelleyebiliyoruz.. benim mesela ilk denediğim ay adetim 16 gün gecikti.. kesin hamileyimdir düşüncesiyle sağlık ocağına kan vermeye gittim.. fos çıktı.. doktor psikolojik adetini bile geciktirebiliyorsun dedi.. :) hımm kendimce dedim relaks.. oluruna bırak.. hiççç düşünmüyorum.. keyfime bakıyorum.. olursa olur..

işte bende o yüzden tedirginim.acaba psikolojik bir durum olmasın benim gecikme diye.çokda kafama takmıyorum ama olmuşmudur böyle birşey bilmiyorum.:26:

selam kızlar Crafty ve Tanselden haber varmı süreç nasıl gidiyor sonucu ne zaman öğrenicez :97: Başka hamiş varmı ben pek giremiyorum misafirm var kayın validemler burda 1 ay falan böyle pek giremiycemmm:83::83::83::83::83:

karnıbahar ile havucu hasladım tıkınıyorum woww erotik cano sağlıklı cano oldu

gelin kaynana dolu bir otobüs kaza yapmış kaynanaların hepsi ölmüş.hekes gülüp oynarken arkada bir gelin ağlıyormuş.neden ağlıyorsun diye sormuşlar Gelin ben kaynanamı evde unuttum demiş

Alemsiniz kızlar,cano senin derdin bebekmiş.
Bebek gelince sağlıklı beslenmeye başladın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…