- 25 Kasım 2010
- 4.441
- 6
- 156
- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #5.821
grip oldum en keçisinden yataktan kalkamıyorum ama aklımda topikte kimler hamile diye benim umutlar önümüzdeki aylara kaldı artık :2::2:
geçmiş olsun cnm..
hani sen kızınla gezmeye gitmedinmi :26:
grip oldum en keçisinden yataktan kalkamıyorum ama aklımda topikte kimler hamile diye benim umutlar önümüzdeki aylara kaldı artık :2::2:
geçmiş olsun kuşum benim.. geçende ben hapşurduydum.. herhal benden bulaştısıcak tut kendini.. tylolhot şiddetle tavsiyem..
ayol ayrılamadım topikten
sağol canım darısı herkesin başınaoyyy oyyy vallahi maşallah canım. Allahım bebişini kucağına sağlıkla almayı nasip etsin.. Çok sevindim canımcım...
kuru kayısı al daha faydalı ondan.. hazır meyve sularından uzak durmaya çalış .. hem sen portakal canavarısın yasık ta iç :) hıı hamilelere nar yasakmış geçen gün onu duydum.. ama açıkçası araştırmadım.. hadi çüüss benden :)
geçmiş olsun canım üzülme mart ayı güzel aydırr
seb_bosh kız ben hazır kayısı içiyorum kabızlıktan dolayı bişi olmaz demiii:26:
geçmiş olsun cnm..
hani sen kızınla gezmeye gitmedinmi :26:
sağol canım darısı herkesin başına
portakal varda üseniyorum sıkmaya gaz yapıyoo pırt pırt geziyorumnarı biliyorum düşüge neden oluyor
canım geçmişi okuyamadım senin durumlar nedir:26:
bende durum hala aynı gelen giden yok.
testte yapmadım.yarın gidip kan vericem.
sağol canım ben biliyorum hepimiz bebeklerimizi alıcaz kucagımızavallahi hiç üzülmedim bu ay nedense takmıcam artık canom sana nasıl sevindim varya canım allahım kucağınada nasip etsin inş
haha :) amaan sal gitsin içinde biriktirecek halin yok ya..
ama şebonun da dediği gibi artık aldığın şeylerin üstünü okumadan tüketme
kızzzz mistralll ne meraksızsın heee kaç gün geçmiş bence var bişilerrrrrrrrhadi hayırlısıııııııııı
patrondan izinide kaptım
sol tarafımda çok fena ağrı var öğlenden beri.o tedirgün etti beni.zor oturuyorum yerinde.
yarın gideyim bir kana baktırayım birşey çıkmazsa muayene olucam.çok fena ağrım var.
sabah erken git nolurrr
bak beni merakta bırakma :)
dualarım seninle ve HAYIRLI olacak her şeyinle...
irm selam nasılsınn
sabah zaten erken giderim.eşim işe gideckmiş.sen git ben giderim kan veririm dedim birsürü söylendi..benim kocam yokmuymuşda yalnız gidecekmişim.hadi hamileysem bu bebeğin babası nerde demezlermiymiş ooo bir sürü laf ..
o işe biraz geç gidecekmiş önce beni doktora götürecekmiş sonucu öğrenecekmiş öle gidecekmiş..heves işte.inşallah sevindirici bir haberdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?