2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

grip oldum en keçisinden yataktan kalkamıyorum ama aklımda topikte kimler hamile diye benim umutlar önümüzdeki aylara kaldı artık :2::2:

geçmiş olsun kuşum benim.. geçende ben hapşurduydum.. herhal benden bulaştı sıcak tut kendini.. tylolhot şiddetle tavsiyem..

ayol ayrılamadım topikten

oyyy oyyy vallahi maşallah canım. Allahım bebişini kucağına sağlıkla almayı nasip etsin.. Çok sevindim canımcım...
sağol canım darısı herkesin başına

portakal varda üseniyorum sıkmaya gaz yapıyoo pırt pırt geziyorumnarı biliyorum düşüge neden oluyor

seb_bosh kız ben hazır kayısı içiyorum kabızlıktan dolayı bişi olmaz demiii:26:

cnm kuru kayısı al hoşaf yap bundan sonra aldıklarının üzerini oku sitrik asit olanları almamaya çalış.. bi kaç bişey daha varda aklımda kalmadı...

kızlar ben kaçar öptüm çokk görüşürüz byeee...

sağol canım darısı herkesin başına

portakal varda üseniyorum sıkmaya gaz yapıyoo pırt pırt geziyorumnarı biliyorum düşüge neden oluyor

haha :) amaan sal gitsin içinde biriktirecek halin yok ya..
ama şebonun da dediği gibi artık aldığın şeylerin üstünü okumadan tüketme

vallahi hiç üzülmedim bu ay nedense takmıcam artık canom sana nasıl sevindim varya canım allahım kucağınada nasip etsin inş
sağol canım ben biliyorum hepimiz bebeklerimizi alıcaz kucagımıza
haha :) amaan sal gitsin içinde biriktirecek halin yok ya..
ama şebonun da dediği gibi artık aldığın şeylerin üstünü okumadan tüketme

havuç sıktım portakal soyamam valla kocişe sıktırıım akşamsağol kızlarr

kızzzz mistralll ne meraksızsın heee kaç gün geçmiş bence var bişilerrrrrrrrhadi hayırlısıııııııııı

patrondan izinide kaptım

sol tarafımda çok fena ağrı var öğlenden beri.o tedirgün etti beni.zor oturuyorum yerinde.
yarın gideyim bir kana baktırayım birşey çıkmazsa muayene olucam.çok fena ağrım var.

sabah erken git nolurrr
bak beni merakta bırakma :)
dualarım seninle ve HAYIRLI olacak her şeyinle...

sabah zaten erken giderim.eşim işe gideckmiş.sen git ben giderim kan veririm dedim birsürü söylendi..benim kocam yokmuymuşda yalnız gidecekmişim.hadi hamileysem bu bebeğin babası nerde demezlermiymiş ooo bir sürü laf ..
o işe biraz geç gidecekmiş önce beni doktora götürecekmiş sonucu öğrenecekmiş öle gidecekmiş..heves işte.inşallah sevindirici bir haberdir.

canım ne kadar gecikti reglin,çok sevindim,inşallah hamilesindir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…