2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

kahve yanında muhabbet olursa güzel olur. muhabbet varsa bende alabilirim:)

eyvallah canım ama gelirken tutku çikolata da getirin tamammı :):)
koprına kız canımı cektırdın
cıkolata(sankı hergun yemıyomusum gıbı)
regl ve bıttıkten bıkac gun sonra hep cıkolata askım kabarır
ama sonbra püf diye gıderrrrrrrrr

inşallah canım ya. benim 125 di 186 oldu. kuzenim evde test yaptı pozitif çıktı herkese söyledi hamileyim diye. şimdi 1.5 yaşında oğlu var. benim çift çizgi çıktı ama şimdide değerlerle uğraşıyoz. kimseye söylemedim eşime bile dün gece söyledim daha...

valla bende ne oldu bana bugün bilmiyorum.. adetimin 12günü acep yımırtlıyomuyum neyim :) hormonlarım tavan falan mı yaptı ne.. ilacın da mı etkisi oldu bilmiyorum..
öf eşime diyorum al çikolata gel.. :) başka emrin var mıydı diyor :) şimdi böle yaptı ya çatlayasım geldi.. bende küserim ona yüzüne kapattım vallahi

bende türk kahvesine hayır diyemiyorumm ama biraz azalttım
eşim her akşam neskafe fincanıyla içer bende ona uyardım şimdi haftada iki kez içiyorum dayanamıyorum

çok kötü bağımlılık yapıyor... ben üniv okurken oda arkadaşımla litre litre içiyorduk o kayfeyi... malum gece ders çalışıyosun çatır çatır.. uykuya yer yok.. 3 saat kestirsen yeterdi..
evlendikten sonra azalttım ... acaip çarpıntı yapmaya başlamıştı.. bu aralar tamamen uzaklaştırdım kendimi.. :) süt içerken üstüne çay kaşığından az nes kafe katıyorum sadce kokusu olsun diye..

gelin kaynana dolu bir otobüs kaza yapmış kaynanaların hepsi ölmüş.hekes gülüp oynarken arkada bir gelin ağlıyormuş.neden ağlıyorsun diye sormuşlar Gelin ben kaynanamı evde unuttum demiş

gelin kaynana dolu bir otobüs kaza yapmış kaynanaların hepsi ölmüş.hekes gülüp oynarken arkada bir gelin ağlıyormuş.neden ağlıyorsun diye sormuşlar Gelin ben kaynanamı evde unuttum demiş

Bir adam sabah yürürken ilginç bir cenaze kafilesi farkeder; önde giden köpekli ...bir adam, arkasında iki tabut ve tek sıra olmuş yaklaşık 200 adam. Tuhafına gider. Kafilenin başındaki adam kuşkusuz cenazenin sahibidir, yanına yaklaşır ve sorar:
- Beyefendi, bu acılı gününüzde hatırlatmak istemem ama ölenler neyiniz oluyor?
Adam yanıtlar:
- Öndeki karım arkadaki de kayınvalidem.
- Vah vah; başınız sağolsun. Nasıl oldu?
- Köpeğim karıma saldırıp öldürmüş. Kayınvalidem de karıma yardıma gelmiş onu da öldürmüş.
Adam biraz düşündükten sonra sorar:
- Beyefendi kopeğinizi ödünç alabilir miyim?
- Sıraya geç... :))))

hem karısı hem karısının anası haa bu adamı hiiiiççç sevmedim

Bir gittim yine sohbet koyulaşmış
patronumun babası vardı da yanımda..eskilerden anlattı bende dinledim.üstümde de bir ağırlık var zaten adamcağıza ayıp oldı kaç defa esnedim.

Bir gittim yine sohbet koyulaşmış
patronumun babası vardı da yanımda..eskilerden anlattı bende dinledim.üstümde de bir ağırlık var zaten adamcağıza ayıp oldı kaç defa esnedim.

ay kız yazık :) öyleleri de dinleyecek birini arar hep.. bazen buraya da amcalar gelir öyle.. anlatırlar ben zamanında şöyledim böyle yapardım falan diye... e mecbur dinlemek zorunda kalıyorsun.. :) kafa sallıyosun dinlermiş gibi.. bayıyor tabi bazen de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…