- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #5.761
kahve yanında muhabbet olursa güzel olur. muhabbet varsa bende alabilirim:)
hakkında hayırlısı canım belki de geç döllenme olmuştur.. pazartesi bize de haber verirsin..
eltim adetinin gecikmesinden 2 gün sonra kan verdi 9,64 çıkmıştı doktor 1 hafta sonra tekrar çağırdı 18 falan çıktıydı.. bende yok canım yalan sölüyodur falan diye düşündüm.. (biraz fitnedir) şimdi 6 bucuk aylık oğluşuna hamile :)
eyvallah canım ama gelirken tutku çikolata da getirin tamammı :):)
koprına kız canımı cektırdın
cıkolata(sankı hergun yemıyomusum gıbı)
regl ve bıttıkten bıkac gun sonra hep cıkolata askım kabarır
ama sonbra püf diye gıderrrrrrrrr
yok bacı valla akşam yatarken süt sabah kahvaltıda meyve suyu içiyorum akıllandım dikkatli besleniyom valla
bende türk kahvesine hayır diyemiyorumm ama biraz azalttım
eşim her akşam neskafe fincanıyla içer bende ona uyardım şimdi haftada iki kez içiyorum dayanamıyorum
karnıbahar ile havucu hasladım tıkınıyorum woww erotik cano sağlıklı cano oldu
yok bacı valla akşam yatarken süt sabah kahvaltıda meyve suyu içiyorum akıllandım dikkatli besleniyom valla
gelin kaynana dolu bir otobüs kaza yapmış kaynanaların hepsi ölmüş.hekes gülüp oynarken arkada bir gelin ağlıyormuş.neden ağlıyorsun diye sormuşlar Gelin ben kaynanamı evde unuttum demiş
Bir adam sabah yürürken ilginç bir cenaze kafilesi farkeder; önde giden köpekli ...bir adam, arkasında iki tabut ve tek sıra olmuş yaklaşık 200 adam. Tuhafına gider. Kafilenin başındaki adam kuşkusuz cenazenin sahibidir, yanına yaklaşır ve sorar:
- Beyefendi, bu acılı gününüzde hatırlatmak istemem ama ölenler neyiniz oluyor?
Adam yanıtlar:
- Öndeki karım arkadaki de kayınvalidem.
- Vah vah; başınız sağolsun. Nasıl oldu?
- Köpeğim karıma saldırıp öldürmüş. Kayınvalidem de karıma yardıma gelmiş onu da öldürmüş.
Adam biraz düşündükten sonra sorar:
- Beyefendi kopeğinizi ödünç alabilir miyim?
- Sıraya geç... :))))
gelin kaynana dolu bir otobüs kaza yapmış kaynanaların hepsi ölmüş.hekes gülüp oynarken arkada bir gelin ağlıyormuş.neden ağlıyorsun diye sormuşlar Gelin ben kaynanamı evde unuttum demiş
Bir adam sabah yürürken ilginç bir cenaze kafilesi farkeder; önde giden köpekli ...bir adam, arkasında iki tabut ve tek sıra olmuş yaklaşık 200 adam. Tuhafına gider. Kafilenin başındaki adam kuşkusuz cenazenin sahibidir, yanına yaklaşır ve sorar:
- Beyefendi, bu acılı gününüzde hatırlatmak istemem ama ölenler neyiniz oluyor?
Adam yanıtlar:
- Öndeki karım arkadaki de kayınvalidem.
- Vah vah; başınız sağolsun. Nasıl oldu?
- Köpeğim karıma saldırıp öldürmüş. Kayınvalidem de karıma yardıma gelmiş onu da öldürmüş.
Adam biraz düşündükten sonra sorar:
- Beyefendi kopeğinizi ödünç alabilir miyim?
- Sıraya geç... :))))
hem karısı hem karısının anası haabu adamı hiiiiççç sevmedim
Bir gittim yine sohbet koyulaşmış
patronumun babası vardı da yanımda..eskilerden anlattı bende dinledim.üstümde de bir ağırlık var zaten adamcağıza ayıp oldı kaç defa esnedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?