2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

kızlar sülümanın yeni fragmanını izledim şok oldum maria varya hüremin arkadaşı sülümanla halvete giriyoooooooooooooooooo

kendisine engel olabilecek birini gördüğü anda yokeder bu hatun :) geçende tarih okudum biraz hürremle ilgili.. (ben bulgaristanda eğitim aldığım için osmanlı tarihim biraz zayıftır)
hatun dışarıya meleke gibi, ama sarayın içinde terör estiriyor resmen yaw :)
zehirlicek mariyayı ondan kurtulmak için.. sonuçta haremdeki tüm kızlar rakibi sayılır!

ayol kocam aklıma geldi çorap diyince sen :) benimkinin de öyle bi huyu var alıştıramıyorum anam.. gidip kirli kutusunun önüne atıyor çoraplarını, her zaman da tartışmasını yaparız :) oraya atan kapağı açıp ta kutuya da atar ama dimi en son geçende kayın valideme dedim.. anne sen buna kirlileri nereye atacağını öğretmedin mi dedim :) biraz da utandım ama bana ne .. heo oğullarını metetmeye biliyorlar ya.. amaaaaannn

Nabersiniz kızlar? tüp bebek işleminde verilen antibiyotik yemek borumda ödem yapmış. Sabah doktora gittik endoskopi yapamam dedi.. Evde serum takıldın

kuşum geçmiş olsun.. kolay atlatırsın bu durumu inşalllah..

iyi geceleerr hanıımlaaaaar ya bişey sorucaam bu soğan kürünü yapsam mı yapmasam mı diye düşünüp duruyoruum... gecikme yaşayanlar falan olmuş korktum bir an kullanan var mı???

canım bu soğan kürü aslında adeti düzenlemek için yapılıyor diye biliyorum, herkeste etkisi aynı olmayabilir ama.. böyle şeyleri dikkatli ve düzenli yapmak lazım, ve belli günleri var.. saraçoğlunun sitesinden falan inceleyebilirsin

haydin selamın aleyküm...
herkes sevgililer gününü bugün mü kutlayacak acep malum yarın mevlüt kandili..
benim planlar yattı.. eşim montajda... pööff.. 20-21h den önce de gelmez.. napim o saatten sonra yorgun kocayı deeemi

napım ya hep canım bişiler yemek içmek istiyo

bugun doum gunum

hani bana pastaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

anaaaaam kuzuuumm.. yeni yaşın kutlu olsun bebeemm :125:
kız pasta ikonunu bulamadım :) yoktur belki de.. ama ben sana bunlardan diliyorum rabbim tez vakitte bebeğine kavuştursun inşallahhh.. herşey gönlünce olsun.. kocaman göbeğin olsun eemi

benim kırmızılar geliyor yaa karnım ağrıyooor offff gelmesiiiinnn.ama bunada şükür napiyım allah hayırlısını versin :86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…