2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

günaydın kızlar nasılsınız hepinizin mevlid kandili mübarek olsun allahım bu gece attiğimiz duaları kabul etsin...

günaydın kızlar hepinizin kandilini kutluyorum bol bol dua edicem bu akşam

medicim seninde doğum günün kutlu olsun canım nice senelere sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyorum
giremedim ben dün nete kutluyamadım seni

ara sıra kasık, buna ilintili olarak bol kalp sancısı ile devam ediyor :)
senin nasıl mercimek :)

olucak insallah,ilk önce kendin inan buna,mercimeginle konus,bugün kandil,oturdugun yerden tesbih cek,salavat getir canim,su mübarek gecede rabbim herkesin dualarini kabul etsin peygamberimizin yüzüsuyu hürmetine,benim mercimekte iyi bakalim simdilik,haftaya randevum var kalp atisini görürüz insallah

Günaydın kızlaaarr...

öncelikle kandiliniz mübarek olsun.. Sevgililer gününüz kutlu olsun kocişim bana çok güzel bi hediye aldı çok mutluyummm

Cumartesi kan testi yaptırdım sonuç negatiff telaşlanmaya başladım ama dün akşam kahveler geldi inşallah kırmızılarda yoldaaa.. Napalım bu ayda olmadı en azından kırmızılar geliyor diye mutluyum

evet canım testte negatifi görünce insan kırmızıların gelmesini nasıl da istior değil mi :)

Günaydın kızlar... Mevlid Kandilinizi kutlarım... hayırlara vesile olur inşallah..

bol bol güzel haberler alırız inşallah :)

bu arada çok sevdiğim bir abimin ikiz bebeklerinin olduğunu öğrendim
10 yıllık evlilerdi fakat çocukları olmamıştı..
çok dua ettik iki tane geldi dedi :)
çok mutlu oldum yaa Allah isteyene veriyor işte

bu arada çok sevdiğim bir abimin ikiz bebeklerinin olduğunu öğrendim
10 yıllık evlilerdi fakat çocukları olmamıştı..
çok dua ettik iki tane geldi dedi :)
çok mutlu oldum yaa Allah isteyene veriyor işte

Allah bağışlasın canım, çok güzel bir haber.. hamile mi yoksa doğum yaptı mı yengen?

doğumgünün kutlu olsun canım
dün giremediğim için kutlayamadımdı

savol gülüm tişkürler

savol gülüm tişkürler:76:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…