- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #5.961
Doğum günün kutlu olsun canım, nice mutlu huzurlu yıllara
Herşey gönlünce olsun, en kısa zamanda göbişine bir bebiş konsun hatta iki bebiş
doğum günün kutlu olsuuuuun.allah sağlık mutluluk veee bebişler versin sana inşallah canım
nice nice mutlu huzurlu bol paralı bebişli uzun bi ömür diliyorum medicim sanabu yıl istediğin herşey seninle olsun
hepinizer çooook tesekkur ederım meleklerımmmmmm allah razı olsun canlarımEki Görüntüle 141018
iyi ki doğdun kuzu
hayırlı, huzurlu, bereketli ve gönlünden geçenin kabul olduğu bir yaş dilerim
niceeeeeeeee mutlu yıllaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Eki Görüntüle 140986
iyi geceler seboshh:)
mihraceee varmı gelen giden canım ??
bebeiş soruyorsun sanırım benim reg günüm salı günü aslında am ticeker bugün gösteriyor muhtemelen kırmızılar geliyor şeker kasık ağrım varr senin bebiş var snaırım tickerin öyle gösteriyor maşallah sana hayırlı olsun şekercim
bebeiş soruyorsun sanırım benim reg günüm salı günü aslında am ticeker bugün gösteriyor muhtemelen kırmızılar geliyor şeker kasık ağrım varr senin bebiş var snaırım tickerin öyle gösteriyor maşallah sana hayırlı olsun şekercim
bende diyorum alla allaaa msnde söyledim unuttumu diye
ay geldi misafirlerim yoruldum ama olsunnnn :) bu arada pastamda bir harika oldu şiddetle tavsiye ediyorm
ohhhh afiyet olsun banada bugun eşim getirdiii kapıyı açtım elinden poseti kapışım vardı görmebana diyoki ben iyiyim hayatım sen nasılsın
canım ben yatıyorum iyi gecelerrr
Günaydın...
Kandılınız mubarek ola kızlar
Hayırlara vesile olur inşallah
Nasılsınız?
Günaydın...
Kandılınız mubarek ola kızlar
Hayırlara vesile olur inşallah
Nasılsınız?
günaydın kızlar..
sizlerede hayırlı kandiller...
nasılsın mistik güzel
adet olabildin mi yada dr test bişey var mı ufukta?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?