- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #6.001
doğumgünün kutlu olsun canım
dün giremediğim için kutlayamadımdı
günaydın kızlar hepinizin kandilini kutluyorum bol bol dua edicem bu akşam
medicim seninde doğum günün kutlu olsun canım nice senelere sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyorum
giremedim ben dün nete kutluyamadım seni
geçen karşılaştığım bir olay bu
evde ev yoğurdu kalmamıştı ben de hazır yoğurttan mayalamaya çalıştım sütü sünek sümüksü bi yapısı olan koyu bir süt çıktı ortaya
hazır yoğurttan alınan maya ile yapılan yoğurt tutmuyor ya düşünebiliyor musunuz????
sütü kısırlaştıran madde insana ne yapar düşünmek bile istemiyorum
yoğurt diye yiyoruz işte
bimdekı yourttan alıyorum ben tadı fılan guzel ama bılemıyorum yanı hıc mayalamaya kalkmadım
yoğurt diye yiyoruz işte
bimdekı yourttan alıyorum ben tadı fılan guzel ama bılemıyorum yanı hıc mayalamaya kalkmadım
Mihrace dün yaptığın pasta nasıl bişeydi paylaşır mısın
kedi diliyle mi yaptın evde 1 paket kedi dili bisküvisi var da ne yapsam diye düşünüp durmaktayım
lezzet yolculuğu: RULO PASTA PANDİSPANYASI(TÜM AŞAMALARI İLE)
tarif burada canım buradan yaptım çok ama çok güzel olduu şiddetle tavsiye ediyorum
lezzet yolculuğu: Rulo pasta pandispanyası(tüm aşamaları ile)
tarif burada canım buradan yaptım çok ama çok güzel olduu şiddetle tavsiye ediyorum
lezzet yolculuğu: RULO PASTA PANDİSPANYASI(TÜM AŞAMALARI İLE)
eline sağlık canım çok güzel görünüyor meyveli pastaları severim
teşekkür ederim canım
süper görünüyo
selam kızlar ben cmt doktora gittim rahim filmi çektirelim dedi. hiç yaptıran varmı?
selam kızlar ben cmt doktora gittim rahim filmi çektirelim dedi. Hiç yaptıran varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?