2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

süpermiş..

tamam bende koyarım
bulut gittimi yoksa birşeyler olduda gelmiyomu?

bu arada crafty nerde bugün.evde değilmiydi niye gelmedi hala :26:

geçen craftim bulutun profiline bakmış ocak sonu gibi online olmuş ama bize bişey yazmamış demişti

craftim de arada bir gelip okuyup gidiyo
rahat olsun da varsın yazmasın
15 gün sonra mercimeğinin bebiş olduğunu duyunca bülbül gibi şakır inşallah

zeyneeeppp
ne ameliyatı geçirdin dediydimdi

ben de bi ameliyat geçirdim doktor büyük ihtimal normal doğum yapamazsın dediydiydi
o yüzden sorduydumdu

inşallah cnm inşallah
acaba diyorum bulutum bebeğine birşey olduda forumamı girmiyo.
off ne bileyim durup dururken gitti.

ahanda geri geldim.. görümcişlerim ziyarete geldi.. küçüğü çocuklarıyla gelmiş 2kızı var... allah bağışlasın da.. çıldırasım geldi.. daha sabah süpürdüm dükkanı.. çay ikram edeyim dedim .. çocuklar da tutturdu bizde içicez diye.. neyse onlara da verdim bu sefer küp şeker kavgasina girdiler.. neymiş hanımefendiler kendi koyacakmış şekerlerini neden anneleri koymuşmuş diye bir kavga çıkardılar.. belki benim çocuğum olmadığından çok bunalırım çocuk ağlamasından hem de b.k yere ağlayana çok kızarım.. anneleri de tepkisiz.. baktım eşek gibi ağlıyor küçüğü.. yumuşak tonla: verin şekeri dedim oyuncak değil o .. al sana 2 tane sana da 2 tane.. küçüğünün annesine koşmasıyla kesiliyormuş gibi ağlamasını duymanız lazımdı... yarım saat durdular.. gideli 15dk oldu ama beynimde hala çocuk ağlaması var ..
diyorum acaba bebek için hazır değil miyim.. belki insanın kendinin olunca farklı oluyordur ama .. çocuklarının şımarıklık ve terbiyesizlik yaptığını gören ve tepkisiz kalan anne ve babalara çok kızarım..

bişi diyin kızlar.. haksızsam deyin haklıysam da deyin.. bişi deyin.. başım zonkluyor

Son düzenleme:

canım bulutun profilini bende takip ediyordum acaba bişi oldu mu diye çok merak etmiştim çünkü en son serum verdiklerini söylemişti.. ve ocak 4 en son girmişti... geçen gün baktım ocak sonunda girmiş.. ama kimseye de bişey yazmıyor.. en sonunda ben özelden mesaj yazdım durumunu yazar belki diye de çıt yok henüz..

başkasının çocuğu olduğu için tahammül edemiyosundur cnm.
aynısı bendede oluyo.eltimin kızını çok seviyorum ama bazen çıldırasım geliyo yaramazlıklarına.

haksızsam deyin haklıysam da deyin.. bişi deyin.. başım zonkluyor

kız haklı beyler

ben de delleniyorum öyle dur yapma demeyen anne görünce
bizim de yengem maşallah bebeğinin eline verir bisküviyi Allaaaah artık bütün odalardan kırıntı topla
o bişey değil basılıyo nimete günah ya
bi de çay bardağını verir kendi içmeyi öğrensin diye
bebek de 1.5 yaşında ne anlar tersine dönderiveriyo
şekerli çayı halıdan çıkarmak için pazıya kuvvet bıdık

tamamen düşüncesizlik bu yaptıkları..benim eltimin kızıda yaramaz..birşey deyince kayınvalidem darılıyo.bende sesimii çıkarmıyorum artık napayım.

bir de kafa tutması yok mu.. 3 yaşında bizim küçük yeğen.. diyorum uslu dur dayına söylerim
"bane ne, söyleysen söyle" aboooww.. ama bu Allahın gücü işte.. kimsenin çocuğunu yargılamıyorum ama.. bu küçük görümcem büyük görümcemin küçük kızınının terbiyesini beğenmezdi.. o da çok fırlama çatlak bişi... ana baba saygısı yok çocukta şimdi 7 yaşında.. büyük görümcem de başedemiyorum diyordu öylece istediğini yapardı.. şimdi de küçük görümcemin ikinci kızı aynı o diğerinin kopyası.. ikiz olsalar karakterler bukadar aynı olamazdı emin olabilirsiniz amma da uzun anlattım... aklınız karışmamıştır inşallah..
bence bir çocuğun ilk 7 yılı çook önemli nasıl bir terbiye verirsen öyle mayalanır... ve kesinlikle çocuğum olduğunda yakınlarında olmak istemem.. yine de büyük konuşmayım da.. bu çevre ve ortamda saygılı bir çocuk yetişmez.. yoksa çağımız mı çok gevşedi de şimdikiler her istediğini yaptırıyor.. biz böyle büyümedik yaw.. annemden daha az korkuyor olsam bile babamı görünce biyerime diken batmış gibi oluyordum.. oysa melek gibi adam. 1 kez bile el kaldırmamış bana..

yeğenimiz babasına salak deli falan diyebilen bir çocuk.. Allahım sen bizi doğru yoldan ayırma yarabbi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…