- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #6.301
canım sen idrar testi yaptınmı :26:
victoria beckham 4. bebesine hamileymiş gızlaaarrr
sen rahat ol cnm.aklına kötü şeyler getirme allahın izniyle hiçbirşeycik olmaz bebişine.
aman allah korusun canım bol bol dinlen yat gerekmedikçe hiçbir iş yapma
neden riskli dedi doktor
ben kan testi yaptırdım cnm.günüm 4 gün geçmişti.negatif çıktı
annemle kayıvalidemde 4günde çıkmayadabilir bekle diyolar bende doktorada gitmedim hala bekliyorum.ama sol tarafımda ağrı var.sanırım adet olamadığım için ağrıyo.açıkcası ben kanda negatifi görünce bir sorunmu var diye bekliyorum.
annemle kayıvalidemde 4günde çıkmayadabilir bekle diyolar bende doktorada gitmedim hala bekliyorum.ama sol tarafımda ağrı var.sanırım adet olamadığım için ağrıyo.açıkcası ben kanda negatifi görünce bir sorunmu var diye bekliyorum.
inş kızlar
ben daha önceden bi ameliyat geçirdim ondan dolayı riskli bir de sezeryan olacakmış allah nasip ederse.
kendime dikkat etmeye çalışıyorum ama çalıştığım için dinlenme şansım pek olmuyor.
saol canım biliyorum da merak ediyorum iştekan testi yaptı mistik.. negatif çıkmıştı.. beklemede şu an
saol canım biliyorum da merak ediyorum işte
ben senin yerinde olsaydım elli kere yapardım sabırsızım galiba birazbelirsizlikten nefret ediyorum ben yaa
inş kızlar
ben daha önceden bi ameliyat geçirdim ondan dolayı riskli bir de sezeryan olacakmış allah nasip ederse.
kendime dikkat etmeye çalışıyorum ama çalıştığım için dinlenme şansım pek olmuyor.
kuzum sen sonuç kağıdını almışmıydın? hani belki değer yükselebilir 1 haftada.. biliyosun canonun 1 hafta kala baktırdığında 0,3 negatifi yemişti..
bebek yoksa bende olayımda çalışmalara başlayayım bir an öncebenim kahverengiler şükür kırmızıya döndü
akşam da papatya çayı ile iyice kırmızı olmasını sağlııcam
perşembeye de randevu aldım
doktor 2. veya 3. gün demişti bugünü sayarsam 3. gün saymazsam 2. gün
kuzum sen sonuç kağıdını almışmıydın? hani belki değer yükselebilir 1 haftada.. biliyosun canonun 1 hafta kala baktırdığında 0,3 negatifi yemişti..
aynen ben de belirsizlik yerine alayım sıfırı oturayım daha iyi
Şebo.. yeni evli çiftlerde olur bazen sıkıntılar.. belli ki aileni özlemişsin ... ben rahatlatayım mı biraz seni :) ben yılda bir kere görsem şükrediyorum.. 18saat yol.. arada gümrük var.. sen en azından biliyosun ki taş çatlasın 6saat içinde kavuşabiliyorsun.. cuma izin alamasan bile iş çıkışı atla otobüse git.. pazar da öğleden sonra ankaradan kalkarsın.. 1gün 1 gündür.. kardeşimi minikimi özledim yaw... daha 14yaşında ablalarıtek kardeşim..
neyse.. içim burkuldu.. değiştirelim konuyu :)
bebek yoksa bende olayımda çalışmalara başlayayım bir an önce
aldım cnm. 0.1
bu orandan yükselirmi bilmiyorum.aslında testten sonra daha bir rahatım takmıyorum kafama ama olayım da artık demi.
Kızlar dün herkese dua ettim bu ay çok çalıştım yaff yoruldumda bebiş hakkım aslında ama hayırlsııı :))))))) Klomen kullandım yumoşlarımı büyüttüm 500 tane yasin okunuyor ayrıyetten başka bir ilaç daha kullanıyorum incir suyu içtim eşimle türbeye gittik namazımızı kılıp duamızı ettik adağımızı adadık okunmuş elma yedirdiler zemzem suyu içirdiler daha neler neelerr :))) Hayırlsııı Allahtan inşallah şu mübarek günlerin ve gelmiş geçmiş peygamberlerin Rabbimin en sevdiği kullarının yüzü suyu hürmetine gebe kalamayan herkes hamiş kalır inşallaahh ....:)
victoria beckham 4. bebesine hamileymiş gızlaaarrr
bazen bende halime şükrediyorum ama çok zormuş gurbet yaaa... evin en küçüğüyüm ve ailemden ilk defa ayrıldım evelndikten sonra 2 kez gittim ama zor yine zor yine zor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?