2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

canım sen idrar testi yaptınmı :26:

ben kan testi yaptırdım cnm.günüm 4 gün geçmişti.negatif çıktı
annemle kayıvalidemde 4günde çıkmayadabilir bekle diyolar bende doktorada gitmedim hala bekliyorum.ama sol tarafımda ağrı var.sanırım adet olamadığım için ağrıyo.açıkcası ben kanda negatifi görünce bir sorunmu var diye bekliyorum.

sen rahat ol cnm.aklına kötü şeyler getirme allahın izniyle hiçbirşeycik olmaz bebişine.

aman allah korusun canım bol bol dinlen yat gerekmedikçe hiçbir iş yapma
neden riskli dedi doktor

inş kızlar
ben daha önceden bi ameliyat geçirdim ondan dolayı riskli bir de sezeryan olacakmış allah nasip ederse.
kendime dikkat etmeye çalışıyorum ama çalıştığım için dinlenme şansım pek olmuyor.

benim kahverengiler şükür kırmızıya döndü
akşam da papatya çayı ile iyice kırmızı olmasını sağlııcam
perşembeye de randevu aldım
doktor 2. veya 3. gün demişti bugünü sayarsam 3. gün saymazsam 2. gün

kuzum sen sonuç kağıdını almışmıydın? hani belki değer yükselebilir 1 haftada.. biliyosun canonun 1 hafta kala baktırdığında 0,3 negatifi yemişti..

eğer bir mahsuru yoksa ne ameliyatı geçirdin??
ben de bir ameliyat geçirdim de doktor bana da demişti sezeryan doğum yaparsın sanıyorum diye

kan testi yaptı mistik.. negatif çıkmıştı.. beklemede şu an
saol canım biliyorum da merak ediyorum işte

ben senin yerinde olsaydım elli kere yapardım sabırsızım galiba biraz belirsizlikten nefret ediyorum ben yaa

canım benim içini ferah tut.. eğer riskli gebelikse izin almaya düşünmüyormusun? evde dinlenirsin..

bebek yoksa bende olayımda çalışmalara başlayayım bir an önce
kuzum sen sonuç kağıdını almışmıydın? hani belki değer yükselebilir 1 haftada.. biliyosun canonun 1 hafta kala baktırdığında 0,3 negatifi yemişti..

aldım cnm. 0.1
bu orandan yükselirmi bilmiyorum.aslında testten sonra daha bir rahatım takmıyorum kafama ama olayım da artık demi.

bazen bende halime şükrediyorum ama çok zormuş gurbet yaaa... evin en küçüğüyüm ve ailemden ilk defa ayrıldım evelndikten sonra 2 kez gittim ama zor yine zor yine zor...

Kızlar dün herkese dua ettim bu ay çok çalıştım yaff yoruldumda bebiş hakkım aslında ama hayırlsııı :))))))) Klomen kullandım yumoşlarımı büyüttüm 500 tane yasin okunuyor ayrıyetten başka bir ilaç daha kullanıyorum incir suyu içtim eşimle türbeye gittik namazımızı kılıp duamızı ettik adağımızı adadık okunmuş elma yedirdiler zemzem suyu içirdiler daha neler neelerr :))) Hayırlsııı Allahtan inşallah şu mübarek günlerin ve gelmiş geçmiş peygamberlerin Rabbimin en sevdiği kullarının yüzü suyu hürmetine gebe kalamayan herkes hamiş kalır inşallaahh ....:)

bebek yoksa bende olayımda çalışmalara başlayayım bir an önce

aldım cnm. 0.1
bu orandan yükselirmi bilmiyorum.aslında testten sonra daha bir rahatım takmıyorum kafama ama olayım da artık demi.

bence de

hayat güzel dünya güzel herşey güzel
sen güzelsin güzelsin sen güzelsin güzelsin
modlarında dolanıyorum ben eşimle bebek meselesini hiiiç konuşmuyoruz evde

hani herkes kafasından atınca oluyo ya ben de kafamdan attım
hadi bakalım olsun

amiiinnnn
ayın en çalışkan anne adayı olarak ikizle ödüllendirilmen lazım

victoria beckham 4. bebesine hamileymiş gızlaaarrr

nasıl şak diye hamile kalıyo bu insanlar ya insan kendini yetersiz zannediyo valla yani ben öle hissediyorum bazen geçmiş senerde benim troitler tavan yapmışken eşim bebek istiyorum artık demişti ama benim için imkansızdı doktor izin vermiyodu bende eşime boşanalım o zaman dedim sende ikinci çocuğunu başka bi kadınla yaparsın demiştim canım o günden sonra bebek lafı yapmadı haftada iki gün çiçekle geldi eve korktu galiba boşancam diye

bazen bende halime şükrediyorum ama çok zormuş gurbet yaaa... evin en küçüğüyüm ve ailemden ilk defa ayrıldım evelndikten sonra 2 kez gittim ama zor yine zor yine zor...

canım bence bi sonraki adet döneminde bikaç gün izin kap gel ankaraya
iyi bi hasret gider
tam soğuklar geçmeden gel ayazını da özlemişsindir ankaranın iyi bi ye o ayazı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…