- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #6.321
Kızlar dün herkese dua ettim bu ay çok çalıştım yaff yoruldumda bebiş hakkım aslında ama hayırlsııı :))))))) Klomen kullandım yumoşlarımı büyüttüm 500 tane yasin okunuyor ayrıyetten başka bir ilaç daha kullanıyorum incir suyu içtim eşimle türbeye gittik namazımızı kılıp duamızı ettik adağımızı adadık okunmuş elma yedirdiler zemzem suyu içirdiler daha neler neelerr :))) Hayırlsııı Allahtan inşallah şu mübarek günlerin ve gelmiş geçmiş peygamberlerin Rabbimin en sevdiği kullarının yüzü suyu hürmetine gebe kalamayan herkes hamiş kalır inşallaahh ....:)
amiiinnnn
ayın en çalışkan anne adayı olarak ikizle ödüllendirilmen lazım
:)))))) yaa yaa sormaa bende öyle diyorum akıllıbıdığımmm amaa olmuyor iştee :))) Bende sallıyorum artık her ay böyle çalışıyorum ama bu ay daha yoğundummm :)ikiz olursa ben demiştim dersin artıkk)
canım bence bi sonraki adet döneminde bikaç gün izin kap gel ankaraya
iyi bi hasret gider
tam soğuklar geçmeden gel ayazını da özlemişsindir ankaranın iyi bi ye o ayazı
valla klomeni çok bilmiyorum ama ben de soğandan ağzım yanmasına rağmen çalışmalarda incir içmeyi düşünüyorum
büssürü yumurtam olsun hepsi döllensin 3üz falan olsun 2 kişiyken 5 kişi olalım istiyorum
bende dün aynısını dedimmm inşallah ikiz yada üçüz olur toptan büyütürüzz artıkkksonrada hava atarız tüplerimi bağlattım diyeee
valla klomeni çok bilmiyorum ama ben de soğandan ağzım yanmasına rağmen çalışmalarda incir içmeyi düşünüyorum
büssürü yumurtam olsun hepsi döllensin 3üz falan olsun 2 kişiyken 5 kişi olalım istiyorum
aynen ben de belirsizlik yerine alayım sıfırı oturayım daha iyi
yaw bir yemeğe gidip geldim ne çok konuşmuşsunuz..
ne yedin ne yedin
hamileler var sölemeyim canları çeker belki..ama normal sıradan basit yemeklerdi
sen gitmiyomusun yemeğe?
hamileler var sölemeyim canları çeker belki..ama normal sıradan basit yemeklerdi
sen gitmiyomusun yemeğe?
gittim geldim bilem
biz 12 de yiyoruz canım yeniden acıktım bile
sevsena bu sana gelsin
"'Moda(e)rator~ Moda olan Herşey Kontrol Altında: Brezilya Fönü Aşamalarıyla Yazı Dizisi, Bölüm 1
söylesin söylesin midem bulanıyo canımın çekecehini sanmıyorum
iyidir canım sen nasılsın
senin patron bugün yok galiba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?