- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #6.621
yarına randevu aldım sabahtan kan testi yaptırıcam 3 gün geçmiş olucak sizce çıkarmı kızlar
yok kiskanmaz o teyzesini,o yokken sen vardin haddin bilsin kücük bidik
pötim hoş geldin canım, nasılsın? lekelenmen geçti mi ? doktor ne dediydi.. söylediysen de kaçırmışımdır özürr :26:
akıllıbıdık çok güzel cevap vermişssin ağzına ellerine sağlık canım benimmm
hosbulduk canim,lekeleme gecti cok sukur,normalmis,böyle sebebi bilinmeyen lekelenmeler olabiliyomus,progesteron kullaniyodum zaten ,bide magnezyum tableti verdi,haftaya persembe gidicem tekrar kontrole
canım adetin geciktiyse düşük olsa bile rakam çıkar.. geç döllenme olsa dahii sonuçta adetin gecikti dimi.. şu meşhur eltimden bahsedicem yine dayanamayıpson adet tarihi 18 ağustos2010 du, 30-31günde adet görüyor, işte normal hesaplara göre 19eylülde adet görmesi gerekiyordu pazr gününe denk geliyodu.. adetim gecikti diyip pazartesi 20sinde sağlık ocağına kan verdi orda sonuç 8,64 gibi bir rakam çıktı diye hatırlıyorum .. malum fitnelik var ya.. benden sonra evlendi ve hamile kaldı ya gözüme soktu kağıdı alın hamileyim diye şalak neyse ozaman ona kimse inanmadı.. sağlık ocağındaki doktor 1 hafta sonra gel demiş kesin bişey diyemem demiş.. malum saha 1 gün gecikmiş adeti.. ve rakamı düşük.. sonra bu dayanamayıp çarşamba mı perşembe mi ne zekai tahire gidiyor.. yani aradan 3 gün falan geçiyor ordaki tahlilde 9,86 çıkıyor.. acildeki doktor demiş ki 1 hafta sonra gel ama ondan sonra kan tahlili yaptırıp yaptırmadığından emin değilim ama 6 gün geçe evde yaptığı idrar testi negativ çıktı ( çoğunun hassasiyeti 50mlu üzeridir.. erken gebelik testi olanlar da 10-20 üzeri)
saadete geleyim.. adetinden 1bucuk hafta sonra vajinal ultrasonda bir kese görünüyor.. içinde de iğne ucu gibi bir kırık pirinç tanesinden de küçük bişişu anda 27 haftalık hamile.. erkek bebik gelecek allahın izniyle..
demem o ki.. geç döllenme yaşamış sanırım, çünkü doktorlar adet tarihinden hesaplanan gebelikten 2-3 hafta küçük söylüyormuşlar ultrasona göre..
ay tamam sustum.. çenem düştü
kız tickerine bakıyorum 7hafta 4 günlük.. hay maşallah.. nekadar çabuk geçiyor ... dün elmamınkine de baktım o da 12 haftalık olmuş :)
zaman cok cabuk geciyo canim
yok yok susma canım benim sana konuşmak yakışıyorrr, bir hitimal çıkar yarın gideyim zaten negatif çıkarsa stresten gecikiyor diyip takmıcam
şükran hanıma randevul almak için aradım.şükran hanım yokmuş salı gününe kadar.
hala doktor araştırmaya devam ediyorum.
iyi ama ben perşembeye randevu aldım nasıl yok yauuu
randevu mu yok şükranın kendisi mi yok:44:
şükran hanım cumartesi salı arası yokmuş yani..
bu arada ben zeytine bol zeytin yağı döküp bir de kekiği boca edip yiyordum
kekik atmayım o zaman
oh be yüreğime iniyodu az kalsın
yoksa diğer ayı beklicektim 3. günü kaçırıp
sen de cuma git
olmaz mı.. şükranın ultrason hastaları geliyo 6 dan sonra
ben de onların arsına kaynıyorum dolayısıyla izin almama gerek kalmıyo
sen de üle yap hem yenimahalle köprüsünden sincan minibüslerine de binebilirsin
benim oraya burdan gidebilmem için gene izin almam lazım.cumartesi iş çıkışı gidecektim yoksa.şimdi iştende ayrıldım bak bak sallamıyo artık diye laf eder bizim burdaki dengesizler canımı sıkarlar.bende üzüldüm ama şükran hanıma gitmeye tam karar vermişken kader ağlarını ördü ve gidemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?