2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

ordakıler hala ayakları havaya dıkme konusundalar çokk gerı kalmıslar cookkk

ay bende ayak dikme olayını okuyunca güldüm biraz.. bu sabah şebo anlattı bir tanıdığı varmış.. ilişkiden hemen sonra kalkmış.. alt tarafı yıkamış ziplamış falan filan.. şu anda da 7 aylık falan hamileymiş :)) nişanlıyken b.ku yemiş.. erken evlenseydin madem şeyine güvendinçç töbe töbe.. çok kızıyorum böyle durumlara.. Allah şimdi sana çocuğu nasıl versin.. !!!
akıllım-bıdıkım.. iyi oturtmuşun lafları

napem be dayanamadm sen git tertemiz bebeği aldır sonra da hamile kalmanın yolları die topic aç
yemezlerrrr

haydi şimdi ayaklar havaya
artık girdik hepimiz de havaya

bir de o kız demiş ya 5-6 tane doğurup sefalet içinde yaşayanları da görüyoruz.. bir de seviye ve bilinçlilikten konuşuyor.. madem okadar bilinçli ve eğitimlisin.. korunmayı da daha iyi bilmen gerekmiyor mu!?

bir de o kız demiş ya 5-6 tane doğurup sefalet içinde yaşayanları da görüyoruz.. bir de seviye ve bilinçlilikten konuşuyor.. madem okadar bilinçli ve eğitimlisin.. korunmayı da daha iyi bilmen gerekmiyor mu!?

amaan cahil işte "ben yaptım oldu ben yaptım doğruydu" diyen cinsten
Allah hidayet versin ne diyek

şubattan ümidini kesen kaçıyor herhalde anam ben ne ediyim.. allah nasip ederse 2011 sonunda hamişş kalmak istiyorum ne etcez 2011 kasım-aralık topiklerin açılmasını mı beklesem ki acep

uff benim reglimde 1gün önceden başlayarak,
ümitlenmeye bile fırsat vermedi...
ama daha şubat bitmediii...ilerleyen günlerde neler olur bilemeyiz:76:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…