2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

evet cnm hayırlısı..
bende başka bir yere giderim artık..cumartesiden sonraya bırakmak istemiyorum açıkcası.ne varsa çıksın artık ortaya.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa niye

Babaanne torununu ziyarete gider. Torunu giyinmeye üşendiği ...için kapıyı çıplak olarak açar.
Babaanne : Bu ne hal kızım üstüne niye bi şey giymedin deyince
Torunu : babannecim görmüyormusun üstümde aşkın elbise si var der.
Torunun bu cevabı babannenin hoşuna gider..
eve gidince babanne de kocasına kapıyı çıplak olarak açar kocası :
karıcım bu ne hal diye sorunca
babaannede : görmüyormusun Üstümde aşkın elbisesi var der
kocası biraz durakladıktan sonra
cevap verir : keşke ütüleseydin

Temel, bir binanın önünde durmuş, arkadaslari da çatiya çıkmış.
Temel aşağıdan arkadaşlarına,
-Ula sen… iki kolunu yana aç aşağı öyle atla demiş.
Birincisi atlamış gümm.
-Ikinciye? Sen sadece sağ kolunu yana aç, öyle atla? demiş. İkinci de atlamış gümmm.
-Üçüncüye? Sen iki kolunu yanına yapıştır öyle atla? demis. O da gümmm.
Yoldan geçen bir adamin dikkatini çekmiş sormuş,
-Kardeşim siz ne yapıyorsunuz Allah aşkına demiş.
Temel cevap vermiş,
-Tetris oynayruz.

sen kop gel kimsecikler yok çayımda hazır...

piskivit benden burçak yulaflı
ay aklıma geldi de.. bir gün yandaki bakkaldan adam geldi bir liste yapmış.. yenge bunları bana A4 kağıdına büyük yaz dedi.. tamam dedim.. en son yazacağım ürüne geldim.. yarım saat okumaya çalışıyorum.. büslüvut yazmış.. allahtan eşim geldi de.. dedim al şunu sor bu adama ne yazmaya çalışmış.. geri gelince bisküvi dedi çatladım gülmekten

sen kop gel kimsecikler yok çayımda hazır...

ooohh sebodan çayy koprinamdan pisküvi

Hasan ölüm döşeğindedir . Karısı Emine kocasının bu son anlarında yanıbaşındadır . Hasan bitkin ve kısık bir sesle Emine ! Emine ! der . Emine sus sevgilim kendini yorma der . Sana itiraf etmem gereken bişey var karıcım lafımı kesme ve dinle der . Emine ses çıkarmaz . İşlediğim günahı itiraf edip huzur içinde ölmek istiyorum diye konuşmasını sürdürür Hasan . Ben dün gece hani sen annen hasta olduğu için yanına gittiğin gece seni en yakın arkadaşınla aldattım der . Emine Hasanın elini bırakmadan ve sükunetini bozmadan cevaplar ; biliyorum sevgilim o yüzden zehirledim seni …

kızlarrrr midem bulanmaktaaaaa bukadarda psikolojik olmaz dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yaaaaa ne olur psikolojisine başlıcamm gerçek olsun

kızz mihracee gunun mu gecıoooo senın uzakım topiğe su sıralarr da kım ne alemde bılmıorumm sadıcee canomu duydum nazar masallah mesajıda yazdım cıktım okumustur umarımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…