2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

çok haklısın kimseyi ilgilendirmez

kızlar yarın test günüm, yarın saat 14.00 de çok önmeli bi toplantım var. iş bittikten sonra gidip kan vericem. nasıl korkuyorum anlatamam.. Allahım herşey gönlümüzze göre olsun inaşşalh..

canım isyan etmiyorum ama çok içerleniyorum eğer olmayacaksa bileyim boşuna kürek sallamam ama bir sorun yokmuş herşey yolundaymış , neden herşey bukadar zor oluyor sizi bilmyiorum ama ben hiç bir zaman birşeyi kolay elde edemedim, ne özel hayatımda ne iş hayatımda her dönem yıprnamk durumunda kaldım bir defada sadece bir defada kolay olsun çokmu şey istiyorum

kızlar yarın test günüm, yarın saat 14.00 de çok önmeli bi toplantım var. iş bittikten sonra gidip kan vericem. nasıl korkuyorum anlatamam.. Allahım herşey gönlümüzze göre olsun inaşşalh..

Allah yardımcın olsun canım inş güzel haberler alırsın. kendim için yaptığım dualar kabukl olmuyor dilerim sizler için ettiğim dualar kabul olurrr

canım bu karar dr dan dr a değişiyor, bazısı önce klomen veriyor olmazsa rahim filmi istiyor, bazısı seninki gibi yapılacak her tetkiği başta yapıp sonra tedaviye geçiyor.hangisi doğru dersen ikiside. ama senin isteklerinde önemli. bende pko olduğu ve dr olduğum halde doktorumu klomen için ikna edemedim, bekleyelim deyip durdu. ama doktorumu değiştirdim ve ilk muayenede klomen istediğimi söyledim. yazdı sağolsun. sen ne kadarlık evlisin ne zamandan beri istiyorsun?

ben olsam üç gün önceden test yapmaya başlamıştım
çok sabırlısınız valla.
bende heyecanla bekliyorum sonuçlarınızı inşallah ikinizdende güzel haber alırız hayırlısıyla

canım tüp bebek tedaviisnde o günü beklemek daha iyi bence. çok fazla hormon kullandık idrar yanıltıcı felan olabilir. Kendimi bu nedenle tebrik ediyorum. doktorumun dediği gün test yaptırmış olcam..

2 yıllık evliyim 6aydır düşünüyoruz çocuk adet düzensizliğim vardı hep işte meğer pko varmış. kilo da aldırdı bana bi yandan zayıflamaya çalışıyorum bi yandan progestan kullanıyorum adet olmak için. öyle işte. bizim doktor hemen tüm tetkikleri yapalım dedi eşimden spermiogram istedi benden rahim filmi daha ikimizde yaptırmadık bişey

Benim de öyle hayatım cnm hep bir savaş mücadele,gülmek için önce 2 damla göz yaşı gerekti hep.Ama bunlar hayatın ta kendisi aslında.Herkesin derdi tasası farklı ama hiçbirşey 4 4 lük olmuyor.Olmazda yoksa ne ile sınanacaktık.
Hepimiz sabırlı olalım.Hiçbir zaman imkansız diye birşey yoktur,Tüm umutların bittiği noktada bir ısık yanıverir.
Bugün radyoda dinledim sabah yardım topluyorlardı.Doğustan fenıl ketınurı hastası çocuklar için .Buğday unu ile yapılan hiçbir yemeği yiyemiyorlar.Yediklerinde zeka geriliği başlıyor.Sadece meyve ve sebze yiyebiliyorlar.Düşünsenize o pahalı glutensiz ürünleri alamayan anne babaları,cocukları zihinsel engelli oluyor ilerde.
Yani olmuyorsa bi hayır vardır kızlar .Rabbim bizi koruyordur belki.

Allah yardımcın olsun canım inş güzel haberler alırsın. kendim için yaptığım dualar kabukl olmuyor dilerim sizler için ettiğim dualar kabul olurrr

canımm öyle söyleme bir hadis var
Peygamberimiz Allah kalkan elleri boş bırakmaz kul aceleci olmadıkça demiş
sahabelerden biri acelecilik nedir diye sorunca Peygamberimiz duam kabul olmadı demek demiş

o yüzden Allah dualarımı elbet kabul edecek ama
hayırlı zamanda
bi daha da böyle bişey demek yokkk

spermiyogram mutlaka yapılması lazım tedaviye başlamadan önce, düşünsene sperm yoksa sen boşu boşuna yalarca niye tedavi olasın. ama rahim filmini ilk başta genelde istemiyorlar, buradaki arkadaşların çoğuda bi süre tedaviden sonra çektirmiştir hep. çektirirsen iyi olur tabi ama çektrmek istemiyorsan ya doktorunla konuş yada başka bi doktora git.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…