- 14 Ekim 2010
- 824
- 9
- 118
- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #6.821
Cnm ben de kimseye söyledmedim taki rahim filminden sonra fenalaşana kadar.Eşim yanım ablasını çağırınca anlatmak zorunda kaldık.Sonra annemlere de söyledim.Bence kimse bilmiyorsa söyleme.Daha düşünmüyoruz de kestir at.Kimseye bu konuda hesap vermek zorunda değilsin sonuçta eşinşle senin vereceğin bi karar.Rahat ol .bi başkası sorduğunda kendni kandır ve gerçekten istemiyırmuşsun gibi davran.
cnm daha sonucun çıkmadan umutsuzluğa kapılmışsın.Bu bir mücadele ise hakkını vereceğiz sabırlı olacağız.Ne dyoruz belki olmaması hayırlı.Bizim yapamadığımız hesaplar var Rabbim en iyisini düşünür .Lütfen sıkma canını.Ben eminim biz ne zaman isyan etmeden üzülmeden beklemeyi öğrenirsek o zaman bebeğimiz bize gönderilecek.
kızlar yarın test günüm, yarın saat 14.00 de çok önmeli bi toplantım var. iş bittikten sonra gidip kan vericem. nasıl korkuyorum anlatamam.. Allahım herşey gönlümüzze göre olsun inaşşalh..
kızlar yarın test günüm, yarın saat 14.00 de çok önmeli bi toplantım var. iş bittikten sonra gidip kan vericem. nasıl korkuyorum anlatamam.. Allahım herşey gönlümüzze göre olsun inaşşalh..
benim de polikistik over var daha doktor klomen falan da vermedi hemen rahim filmi istedi. korkuyorum da çektirmeye. bende kimseye söylemedim doktora gittiğimi herkese çocuk düşünmüyoruz şimdilik diyoruz. ama düşünüyoruz
aaaaa ama böyle yaparsan olmazkiiiiii azcık inaninanmak basarmanın yarısıdır
ben olsam üç gün önceden test yapmaya başlamıştım
çok sabırlısınız valla.
bende heyecanla bekliyorum sonuçlarınızı inşallah ikinizdende güzel haber alırız hayırlısıyla
canım bu karar dr dan dr a değişiyor, bazısı önce klomen veriyor olmazsa rahim filmi istiyor, bazısı seninki gibi yapılacak her tetkiği başta yapıp sonra tedaviye geçiyor.hangisi doğru dersen ikiside. ama senin isteklerinde önemli. bende pko olduğu ve dr olduğum halde doktorumu klomen için ikna edemedim, bekleyelim deyip durdu. ama doktorumu değiştirdim ve ilk muayenede klomen istediğimi söyledim. yazdı sağolsun. sen ne kadarlık evlisin ne zamandan beri istiyorsun?
canım isyan etmiyorum ama çok içerleniyorumeğer olmayacaksa bileyim boşuna kürek sallamam ama bir sorun yokmuş herşey yolundaymış , neden herşey bukadar zor oluyor sizi bilmyiorum ama ben hiç bir zaman birşeyi kolay elde edemedim, ne özel hayatımda ne iş hayatımda her dönem yıprnamk durumunda kaldım bir defada sadece bir defada kolay olsun çokmu şey istiyorum
Allah yardımcın olsun canım inş güzel haberler alırsın. kendim için yaptığım dualar kabukl olmuyor dilerim sizler için ettiğim dualar kabul olurrr
selamınaleykum hatunlar
nasılsınız
selamınaleykum hatunlar
nasılsınız
2 yıllık evliyim 6aydır düşünüyoruz çocuk adet düzensizliğim vardı hep işte meğer pko varmış. kilo da aldırdı bana bi yandan zayıflamaya çalışıyorum bi yandan progestan kullanıyorum adet olmak için. öyle işte. bizim doktor hemen tüm tetkikleri yapalım dedi eşimden spermiogram istedi benden rahim filmi daha ikimizde yaptırmadık bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?