2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

annem cin gibi malesef. kandırmak mümkün değil.biz çocuk düşünmeye başladığımızdan beri her ay sorar.birde günlerimiz yakın.geçenki gebeliğimde söylememiştim ..bunda yakalandım

vajinal ultrason ile rahimin durumuna bakar bide hormon testleri ister bacım bence

GÜNAYDIN bu arada

günaydın fıstıklar...

Dün akşam itibarıyla çalışmalara başladım.Yeni umutlar ekmeye başladık:)
Daha ovulasyonuma 1 hafta var ama belli olmaz demi.

Bu ay reglim bitti sancım bitmedi nedense. Birde akıntı beraberinde .Gülerken bile kasıklarım acıyo.Üşütmüşmüyüm acaba anlamadım.Rahim filminden sonra yara falan olmasın korkuyorum.

günaydın kızlarr dün akşam bir fenalaştım elim ayagım tutmadı resmen gözüm döndü çok korktumhiç böyle olmamıştım kendime gelene kadar aklım çıktıı

mistrall kızzzzzzzz yaptınmı testttt canım umarım güzel bir haber vermişindirrr

canım akıntın sarı yeşil kötü kokulu falansa enfeksiyon olabilir dikkat et. bu ay bişey kullanıyormusun yoksa kendi halinemi bıraktın?

cnm ben geçen cuma kan testi yaptırmıştım ya negatif çıkmıştı.sonrasında test falan yaptırmadım.cumartesi günü doktora gidicem bakalım.salı günü idrar testi yaptım yine negatif.bir rahatsızlığım var sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…