2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

İlk sayfaya bakarsanızbu tarihlerde boş ...15 ine kadar bir çoğumuzun regli.ondan sonra suskunluk başlıyor.Yeni ayın ümitleri tohumları ekilmeye başlayınca hareketleniyor tekrar.

ben burdayım nazar degdi kimse yok artık

benim işler coştu o yüzden bakamıyorum

İlk sayfaya bakarsanızbu tarihlerde boş ...15 ine kadar bir çoğumuzun regli.ondan sonra suskunluk başlıyor.Yeni ayın ümitleri tohumları ekilmeye başlayınca hareketleniyor tekrar.

bende burdayım..
işlerimi yapıorum bir yandanda...
sınav başvurumu yaptım bugün.biraz stratejik bir plan yaptım bu sefer.umarım işe yarar

ama içimde hiç umut yok olsaydı idrar testinde çıkardı herhal

idrar testlerine çok takılma canım beni o kadar çok yanılttıki artık asla güvenmiyorum. kaç kere pozitif çıktı olmadığı halde. geçen de bi hastanın negatif çıktı kan tahlili yaptık 300küsür. o değerde bile negatif çıkabiliyor yani. inşallah güzel haberi alırsın

doktorum birşey sorabilirmiyim?
bazı kadınlardada kan testinde pozitif sonuç geç çıkabiliyormuş öylemi?
hani biz kan testlerine hep kesin diyoruz ya onun için merak ettim.:26:

kızlar kan testimin sonucunu aldım negatifff kendimi olumsuzluğa çok hazırlamışım çok üzülmedimm sağlık olsun neyapimm varsın olmasın çoçuğummmm başkalarınının çocuğunu severim bende

maalesef kan tahlilimde negatifff saplık olsun

doktorum birşey sorabilirmiyim?
bazı kadınlardada kan testinde pozitif sonuç geç çıkabiliyormuş öylemi?
hani biz kan testlerine hep kesin diyoruz ya onun için merak ettim.:26:

canım gebelik varsa mutlaka çıkar kanda. yalnız şöyle olabilir döllenmeden sonra bebek rahme yerleşip hemen hcg salgılamaya başlıyor ve hemen kanda çıkıyor. bebeği tutunması normalde 6.gün oluyor döllenmeden sonra. ama 10 gün kadar sürebiliyor. eğer ovulasyon veya döllenme geç olduysa ancak o zaman kanda geç çıkar.

mart ayında olur canım üzülme ne olurrrr testin negatif çıktı diye negatif olmaaaaaaelbet olacak bebegin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…