- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #6.841
Kızlar kimse yok bugün?
Neden bu kadar sessiz herkes :26:
Kızlar kimse yok bugün?
Neden bu kadar sessiz herkes :26:
ben burdayım nazar degdi kimse yok artık
benim işler coştu o yüzden bakamıyorum
İlk sayfaya bakarsanızbu tarihlerde boş ...15 ine kadar bir çoğumuzun regli.ondan sonra suskunluk başlıyor.Yeni ayın ümitleri tohumları ekilmeye başlayınca hareketleniyor tekrar.
hayıtrlısı olsun cnm.ve aleyküm selam medikom iyiyiz çok şükür bugün adetimin 3. günü doktora gidicem
:18:
Ve Aleykum selam medicım.
Bugün burda biraz umutsuzluk dalgası var ,dağıtmaya çalışıyorum bende
SAKIN UMUTSUZLUK YOK YASAKKK ULEEE
Hadi patlat bi şarkı neşemiz yerinegelsinnn...
kızlar ben geldim yarım saat sonra sonucumu öğreneceğimmm
hadi hayırlısı canımmm
kızlar ben geldim yarım saat sonra sonucumu öğreneceğimmm
saolasın kuzucum inş. alırımhayırlısı olsun cnm.umarım beklediğin haberleri alırsın.alamazsanda çalışmalara devamMoral bozmak yok
ama içimde hiç umut yok olsaydı idrar testinde çıkardı herhal
idrar testlerine çok takılma canım beni o kadar çok yanılttıki artık asla güvenmiyorum. kaç kere pozitif çıktı olmadığı halde. geçen de bi hastanın negatif çıktı kan tahlili yaptık 300küsür. o değerde bile negatif çıkabiliyor yani. inşallah güzel haberi alırsın
idrar testlerine çok takılma canım beni o kadar çok yanılttıki artık asla güvenmiyorum. kaç kere pozitif çıktı olmadığı halde. geçen de bi hastanın negatif çıktı kan tahlili yaptık 300küsür. o değerde bile negatif çıkabiliyor yani. inşallah güzel haberi alırsın
doktorum birşey sorabilirmiyim?
bazı kadınlardada kan testinde pozitif sonuç geç çıkabiliyormuş öylemi?
hani biz kan testlerine hep kesin diyoruz ya onun için merak ettim.:26:
kızlar kan testimin sonucunu aldım negatifff kendimi olumsuzluğa çok hazırlamışım çok üzülmedimm sağlık olsun neyapimm varsın olmasın çoçuğummmm başkalarınının çocuğunu severim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?