2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

aaaaa ben bugun test yapcan diye biliyodum yoksa başka arkadaşmıydı yaaaaaaaa:44::44::44::44:
tansiyon değil cnm onu bebik dürtmüş demiş anne buradayım akıllı ol...

canım akıntın sarı yeşil kötü kokulu falansa enfeksiyon olabilir dikkat et. bu ay bişey kullanıyormusun yoksa kendi halinemi bıraktın?

Yok cnm rengi normal ama Reglin arkasında kuruluk olurdu.Bu ay sancım var hala böyle batma gibi.Bir de akıntı olunca ayaklarımı üşüttüm herhalde diye düşünüyorum.Annem ayağını sıcak tutu çocuğun olmaz der doğru galiba.
Bu ay 2 aydır bişey kullanmıyorum cnm kendi haline bıraktım.Hatta çocuk odası yaparım diye bi odama pek eşya almamıştım acaba oraya eşya alsam mı dye düşünüyorum.

hayallerimizi erteleyip duruyoruz işte,
bende bu ay olur bu ay olur diye saçımı bile boyatmıyordum, ama olmadı 2 kere boyattım
ben klomene başladım, senin adını sanki görmüştüm klomen kullananlarda o yüzden sordum bişey kullanıyormusun. işe yaramadı galiba klomen. bende pek umutlu sayılmam kendimden

Evet cnm doğru hatırlıyorsun .3ay klomen kullandım.İşe yaramadı demeyelim ama kısmet değilmiş diyelim.Klomen ve iğneler bana 4 kilo aldırdı sadece.Üstüne 1 ay ara verdim ve rahim filmi çektirdim.Son 2 aydır da kendi haline bıraktım işte.
Senın gibi saçımı bile boyatmadım.İşte sürekli aklımızda olduğundan bebek olmuyor zaten.Takmıyorum artık,Ne yatakta bekliyorum ne bişey.Sadece dua ediyorum,hayırlı zamanda nasip et diye.

Umutsuzluğa kapılma cnm.Ben inanıyorum bi gün sabrımızın karşılığını alacağız.

TANNSEL KUZUSUUU

heyecan durumları nasılll? Son 24 saat

ben olsam üç gün önceden test yapmaya başlamıştım
çok sabırlısınız valla.
bende heyecanla bekliyorum sonuçlarınızı inşallah ikinizdende güzel haber alırız hayırlısıyla

klomen kullanırken geliştimi yumurtaların çatlatma iğnesi yapılmışydın
takmamak mümkün değil yaa insanlar nasıl aklından çıkarıyor anlamıyorum
benim aklıma bi düştü 7ay önce bi gün bile çıkmadı

Zaten benım yumurtlamada falan sıkıntım yoktu güya biz istiyoruz diye doktor hızlandırmak için kulllandırdı.Her ay 2 3 yumurta gelişti şansım arttı sanki.Çatlatma iğnesi de oldum her ay.Hatta bir ay 2 tane oldum bi yumurta çatlamadı diye.Sen daha yeniymişsin cnm ben 1.5 yıldır istiyorum ama ben doktora gitmeden önce hep rahattım.Hiç test bile yapmamıştım ne zaman doktora başladım stres başladı.Doktora da gidiyorum niye olmuyo diye.Şimdi bıraktım yine doktoru.Tabi bi sorunumuz olmadığı için ..
Şuna da eminim ne zaman kafamızdan çıkarsa o zaman olacak.

slm kızlarlar hastaneden geliyorum kan verdim saat 2:30 da belli olacak sonucum ama hiç umudum yok nedense, sabah uyanır uyanmaz idrar tahlili yaptım negatif ve bugün regl gecikmesinin 3.günü, kandada birşey çıkmazsa bitki çayı falan içeceğim adets öksün stresi beni yedi bnitirdi. Hastanede moralim çok bozuldu herkesin kocaman göbiişi ben hiç öyle olamayacakmıyım yaaa(bıktım usandım mücadeleden

benim yumoşlar problemli malesef, pko var, inşallah gelişir klomenle. hayırlısı olsun hepimiz için.
o kadar moral bozuvu bir süreçki, hiçkimseye söylemedim tedaviye başladığımı,hatta bebek istediğimizi bile bilmiyorlar, ama klomenle olmazsa, iş ileri aşamalara geçerse bilmiyorum ne olur, insanların bana bu konuyla ilgili soru sormalarına sinir oluyorum, duyulunca herkese tek tek açıklama yap, herkes soracak, herkes bir akıl vermeye kalkacak. bazen bulunduğum şehri terketmek istiyorum sırf bu yüzzden. inşalallah iş o aşamalara gelmez....

Cnm ben de kimseye söyledmedim taki rahim filminden sonra fenalaşana kadar.Eşim yanım ablasını çağırınca anlatmak zorunda kaldık.Sonra annemlere de söyledim.Bence kimse bilmiyorsa söyleme.Daha düşünmüyoruz de kestir at.Kimseye bu konuda hesap vermek zorunda değilsin sonuçta eşinşle senin vereceğin bi karar.Rahat ol .bi başkası sorduğunda kendni kandır ve gerçekten istemiyırmuşsun gibi davran.

cnm daha sonucun çıkmadan umutsuzluğa kapılmışsın.Bu bir mücadele ise hakkını vereceğiz sabırlı olacağız.Ne dyoruz belki olmaması hayırlı.Bizim yapamadığımız hesaplar var Rabbim en iyisini düşünür .Lütfen sıkma canını.Ben eminim biz ne zaman isyan etmeden üzülmeden beklemeyi öğrenirsek o zaman bebeğimiz bize gönderilecek.

aaaaa ama böyle yaparsan olmazkiiiiii azcık inan inanmak basarmanın yarısıdır

benim de polikistik over var daha doktor klomen falan da vermedi hemen rahim filmi istedi. korkuyorum da çektirmeye. bende kimseye söylemedim doktora gittiğimi herkese çocuk düşünmüyoruz şimdilik diyoruz. ama düşünüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…